Şimdi Ara

Tracmax Marshall Ovation Gibi Lastikler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
32.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu markaları kullanan arkadaşlar var mı?Tracmax ve Ovation Çin Marshal ise Kore malı galiba.Kullanan arkadaşların yorumlarını beklemekteyim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tracmax Marshall Ovation Gibi Lastikler: Kapsamlı Bir İnceleme

Tracmax ve Marshall, performans ve dayanıklılık söz konusu olduğunda saygın lastik markalarıdır. Tracmax Marshall Ovation lastikleri, çeşitli sürüş koşulları için tasarlanmış üstün seçeneklerdir.

Tracmax Marshall Ovation Lastiklerinin Özellikleri:

• Üstün yol tutuşu için asimetrik diş desenine sahiptir.
    • Islak ve kuru yollarda daha iyi çekiş sağlayan silika bileşik içerir.
    • Ağır hizmet tipi sürüş için dayanıklı bir yan duvar yapısına sahiptir.

Tracmax Marshall Ovation Lastiklerinin Yorumları:

Çeşitli çevrimiçi yorum platformlarına göre, Tracmax Marshall Ovation lastikleri kullanıcılar tarafından genel olarak olumlu karşılanmaktadır. Kullanıcılar, ıslak ve kuru koşullarda güvenilir yol tutuşunu, uzun ömürlülüğünü ve uygun fiyatını takdir etmektedir.

Tracmax Lastiklerinin Malzemesi:

Tracmax lastikleri, silika, karbon siyahı ve kauçuk gibi yüksek kaliteli malzemelerden üretilmektedir. Bu malzemelerin birleşimi, güvenli ve dayanıklı bir sürüş deneyimi sağlar.

Tracmax Lastiklerindeki Şikayetler:

Diğer lastik markaları gibi, Tracmax lastikleri de bazı şikayetlere konu olmuştur. Bazı kullanıcılar, lastiklerin beklenenden daha hızlı aşındığını bildirmiştir. Bununla birlikte, bu şikayetler nispeten yaygın değildir.

Marshall Lastiklerinin Performansı:

Marshall lastikleri, dayanıklılıkları ve her türlü hava koşulunda üstün performans göstermeleriyle bilinmektedir. Marshall Ovation lastikleri, zorlu sürüş koşullarında bile güvenilir yol tutuşu ve çekiş sunar.

Sonuç:

Tracmax Marshall Ovation lastikleri, performans ve güvenilirlik arayan sürücüler için sağlam bir seçimdir. Yüksek kaliteli malzemeler, üstün yol tutuşu ve uzun ömürlülükleri ile öne çıkan bu lastikler, çeşitli sürüş koşulları için uygundur. Kullanıcı yorumları ve şikayetleri genel olarak olumludur, bu da onları akılda tutulması gereken güvenilir bir lastik seçeneği haline getirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Marshal bir dönem mecburen kullandım. İkinci el aldığım aracın üzerinde takılı olarak geldi. Korkunç bir lastik. Ne yol tutuşu var ne fren performansı. Yağmurda da tam bir felaket.
    Hamuru taş gibi, bütün yol gürültüsü de aracın içindeydin.
    Uzak durun derim.
  • İş yerimdeki 4 adet araca ovation taktık. Henüz yorum için erken. Ama satıcı tanıdığım ve gereksiz para verme bunlarda çok iyi lastik dedi. Henüz 1000 km yaptılar. Ben şimdilik memnunum. 175/65r/14 ebat. Fiyat adeti 80 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Testlere baktim marshal iyiydi demekki sıkıntı var debica kullanıyordum onunda fiyatı artmış gibi birde alabileceğim dunlop var.Benim lastik 165 dunlop 175 sıkıntı olur mu?

• Arkadaşlar bende 2 adet tracmax sipariş ettim. gelsin taktıracağım, lastik nasıl bilmiyorum. kullanan varsa yorum yapabilir mi? ama aracımın üzerinde 7 senelik lastikler var:) onlardan iyidir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibanez_022

Arkadaşlar bende 2 adet tracmax sipariş ettim. gelsin taktıracağım, lastik nasıl bilmiyorum. kullanan varsa yorum yapabilir mi? ama aracımın üzerinde 7 senelik lastikler var:) onlardan iyidir heralde

Dostum lastikler Çin malı gelişi galiba diğerlerine göre çok ucuz bu lastiği satan bir yerde otururken yaklaşık bir bir buçuk saat içinde farklı birkaç kişi şikayet için geldi.Birisi transporter tarzı aracında bir anda yarıldığını söyledi, diğeri yine aracında michelinden sonra kullandığını çok kötü olduğunu söyledi.Bizzat kullanmadım ancak bu tür yorumlar olunca almaktan vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poirot

quote:

Arkadaşlar bende 2 adet tracmax sipariş ettim. gelsin taktıracağım, lastik nasıl bilmiyorum. kullanan varsa yorum yapabilir mi? ama aracımın üzerinde 7 senelik lastikler var:) onlardan iyidir heralde

Dostum lastikler Çin malı gelişi galiba diğerlerine göre çok ucuz bu lastiği satan bir yerde otururken yaklaşık bir bir buçuk saat içinde farklı birkaç kişi şikayet için geldi.Birisi transporter tarzı aracında bir anda yarıldığını söyledi, diğeri yine aracında michelinden sonra kullandığını çok kötü olduğunu söyledi.Bizzat kullanmadım ancak bu tür yorumlar olunca almaktan vazgeçtim.

inşallah iyi çıkar, 75 tl den aldım tanesini. michelin alsam 150 TL tanesi. birazda kullanmayı bilene durduk yere yarılmaz bence

• quote:

Bu markaları kullanan arkadaşlar var mı?Tracmax ve Ovation Çin Marshal ise Kore malı galiba.Kullanan arkadaşların yorumlarını beklemekteyim.

tracmax ve ovation kütük gibidir konfor beklemeyin lastik başına 5-10 tl daha verip petlas daha mantıklı olabilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: boldkaptan

quote:

Bu markaları kullanan arkadaşlar var mı?Tracmax ve Ovation Çin Marshal ise Kore malı galiba.Kullanan arkadaşların yorumlarını beklemekteyim.

tracmax ve ovation kütük gibidir konfor beklemeyin lastik başına 5-10 tl daha verip petlas daha mantıklı olabilirdi

Yok almadım zaten alacaktım onun için konu açmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noplaceforchance

Marshal bir dönem mecburen kullandım. İkinci el aldığım aracın üzerinde takılı olarak geldi. Korkunç bir lastik. Ne yol tutuşu var ne fren performansı. Yağmurda da tam bir felaket.
    Hamuru taş gibi, bütün yol gürültüsü de aracın içindeydin.
    Uzak durun derim.

Marshall için birebir aynı problemleri yaşadadım. Hatta kaza tehlikesi atlattım ve hemen lastikleri değiştirmiştim.
    Uzak durun derim. Ayrıca lastik çok önemli bütçenin kısılacağı yerlerden biri değil bence.
  • Arkadaşlar bende 2 adet Tracmax 175/70 R13 82T Ice-Plus S100 kış lastiği almayı düşünüyorum..Tanesi 85 tl. 11 tl pepsi kodu ile 160 tlye 2 adet önlere taktıracağım ama lastik hakkında hiç bir fikrim yok..Bulunduğum il itibariyle en fazla 2 ay takılı kalacak o yüzden fazla para vermek istemiyorum..Birde 4 tane almak istemiyorum önlere 2 adet taktırsam iş görürmü ?
  • ikinci el olarak aldığım aracımda marshall vardı 4 lastikte de (205-40-17)
    lastikler yarış tipi V desenliydi ve ıslak zeminde araç sürekli abs ye düşüyordu bir türlü durmuyordu
    10 bin km gibi bir kullanım sonunda ön lastiklerin ikisinde de balon oluştu ve ben de lastikleri atıp petlas aldım aracımı satana kadar geyet memnun kullandım.
  • Ben 4 yıl boyunca ovation kullandım, gayet yumuşak sessizdi, yol tutuşuda çok iyi idi.
  • quote:

quote:

quote:

inşallah iyi çıkar, 75 tl den aldım tanesini. michelin alsam 150 TL tanesi. birazda kullanmayı bilene durduk yere yarılmaz bence

Hocam lastiklerden memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

quote:

quote:

Kusura bakmayın çok geç gördüm mesajı :S Lastiklerden çok memnunum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

quote:

quote:

Olsun hocam, geç de olsa verdiğiniz cevap için teşekkürler.....

• quote:

Orijinalden alıntı: f5s5b5

Arkadaşlar bende 2 adet Tracmax 175/70 R13 82T Ice-Plus S100 kış lastiği almayı düşünüyorum..Tanesi 85 tl. 11 tl pepsi kodu ile 160 tlye 2 adet önlere taktıracağım ama lastik hakkında hiç bir fikrim yok..Bulunduğum il itibariyle en fazla 2 ay takılı kalacak o yüzden fazla para vermek istemiyorum..Birde 4 tane almak istemiyorum önlere 2 adet taktırsam iş görürmü ?

Yıl 2021 aynı lastik 400 lira 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.