Şimdi Ara

trafik kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni Üye oldum forum kurallarıyla alakalı bir yanlışlık yaptıysam Kusura bakmayın.

başıma çok ilginç bi olay geldi bununla ilgili ne yapabilirim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

1 nisan günü aracımı kardesime verdim 2 kardesim seyir halindeyken kaza meydana geldi saat 18.00 sıraları karşı taraf kaskosu olmadıgı için tutanak jandarma tuttu buraya kadar herşey normal anormal olan şey aracı kullanan kardesimin ehliyetini alınıyor aracı kullanmayan kardesim ise alkol muayenesine sokuluyor ve tutanakta sürücü 0,71 promil alkollü çıkıyor yasları 18 ve 19 oldukları için ve kaza şoku üzerinde baskı uygulanarak bütün tutanaklarada imza atılmış durumdadır bununla ilgili ne yapabilirim.
    12 gün geçmesine rağmen kaskom tarafından henüz ödeme yada tamir hakkında bilgi alamadım. Kaska ödeme yapar mı ?

başına gelmiş biri vardır belki :D

tutanakda kaza raporu karşı taraf 50 km hızla girilmesi gereken yere yüksek hızla giriliyor
    Kardesim içinse tahliye yoldan çıkması ve alkollü araç kullanması

kolay gelsin hepinize.

• Kaza Resimleri
     trafik kazası trafik kazası trafik kazası trafik kazası trafik kazası trafik kazası trafik kazası trafik kazası

• Kanun geregini yapacaktir. Sizin ek birsey yapmaniza gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutanakta alkol muayesinin ehliyet fotokopisi alınan kardeşinize ait olduğu yazıyorsa geçmiş olsun. Diğer kardeşinize ait olduğunun yazdığını sanmıyorum zaten öyle bir hata gözden kaçmaması lazım. Alkol yüzünden kasko size hiçbir ödeme yapmaz karşı taraf ne kadar suçlu olursa olsun. Kardeşinizin durumu asli suçtur. Yol hakkı onda olsa bile alkollü olduğu için suçludur. Zaten o yüzden diyoruz alkollüyken araç kullanmayın diye. Bana bir şey ben iyi kullanıyorum dersin ama biri gelir sana vurur, sonuç da böyle olur.
  • Alkol kullanan aracı kullanmıyor zaten onun ehliyeti bile yok karşı taraf alkollü olduğu için jandarmayı bu kullanıyordu diye yönlendirmiş ama aslı öyle değil böyle söyleme sebebi ikisi aynı kapıdan çıkması resimlerde görüldügü gibi zaten şöför kapısı açılmıyor nereden çıksın kasko dan çıkan sonuca göre dava açicam araştırılmasını isticem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkansah -- 13 Nisan 2015; 13:26:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zytncat

Kanun geregini yapacaktir. Sizin ek birsey yapmaniza gerek yok

Herhangi bir itirazda bulunmadım kaskonun vereceği raporu bekliyorum şuanda
  • Volkansah kullanıcısına yanıt
    Alkol olayını nasıl araştıracaklar ki hocam? Ancak olay yerinde bir kamera varsa o an şoför koltuğunda olan kişiyi ispat edebilirseniz bir şey yaparlar. Onun dışında jandarma gelmiş, tutanak tutmuş. Jandarma yalan söylüyor diyor gibi olacaksınız. Şoför alkol testi gibi net bir şeye olay anında itiraz edilmediyse ve o alkol muayenesinin asıl şoföre ait olduğuna dair bir kanıtınız yoksa işiniz çok zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik Kazası
    geçen ay açıldı
    Alkollü Trafik Kazası !
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Alkol olayını nasıl araştıracaklar ki hocam? Ancak olay yerinde bir kamera varsa o an şoför koltuğunda olan kişiyi ispat edebilirseniz bir şey yaparlar. Onun dışında jandarma gelmiş, tutanak tutmuş. Jandarma yalan söylüyor diyor gibi olacaksınız. Şoför alkol testi gibi net bir şeye olay anında itiraz edilmediyse ve o alkol muayenesinin asıl şoföre ait olduğuna dair bir kanıtınız yoksa işiniz çok zor.

Ben tutanak tutulduktan sonra kaza yerine gittim jandarma bizi ugraştırma git işine gibi ifadeler kullandı raporu istedigimde ise yarın sabah jandarma karakolundan alırsınız dendi raporu aldıgımda zaten olayın bu şekilde gerçekleştiği belli oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

şöför alkol hiç kullanmıyor onun için sabah hastaneye gittik fakat hepsi doğal olarak kan testi yapmadı yok diyerek geri cevrildim avukat ile görüştüğümde iste hastanelerden savcılık kararı ile alkol kullanıp kullanmadığına
    dahil rapor alabilirsin son 40 gün içip içmediği belli oluyormuş
  • Kim baskı yapabilir kardeşim olur mu öyle şey? Tabi kardeşiniz aracı nasıl kullanıyordu , ne durumdaydı filan bir sürü bilinmeyen var. Belki , bizi bu duruma düşürdün o zaman mağduriyetimizi de gider denmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkalecik

Kim baskı yapabilir kardeşim olur mu öyle şey? Tabi kardeşiniz aracı nasıl kullanıyordu , ne durumdaydı filan bir sürü bilinmeyen var. Belki , bizi bu duruma düşürdün o zaman mağduriyetimizi de gider denmiştir.

Ben oraya gittiğimde jandarmanın davranışını görseydin Emin ol aklına her şey getirirdin karşı tarafın kaskosu yok ee karşı tarafta da 2 tane çocuk var istedikleri gibi yönlendirmişler kasko ödeme yapar ben ehliyet için işlem yapıyorum kazayla ilgisi yok vesaire vesaire
    Bende diyorum ki; normal hatalardan dolayı bir kaza ise kardeşlerin nasıl onay verdi. Jandarma ne karışır arkadaşım? Bana olmayan alkolü nasıl yazar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkalecik

Bende diyorum ki; normal hatalardan dolayı bir kaza ise kardeşlerin nasıl onay verdi. Jandarma ne karışır arkadaşım? Bana olmayan alkolü nasıl yazar ?

Normalde jandarma telefonda kendi aranızda tutun tutanağı yaralanma yoksa demiş fakat adam biz anlaşamadık birbimize girdik gibi açıklamalar yapınca jandarma gelmiş adam jandarmaya bu kullanıyordu demiş jandarmada ona alkol muayenesi yapmış ama jandarma ilk geldiğinde alkol kullanmayan kardesim ehliyet ve ruhsatı vermiş ve raporu onun üzerine doldurmuş sorun burda suç olarak kardesmin tahliye yoldan hatalı çıkması karşı tarafında süratli gelmesi diye yazılmış tutanaği bile okumamış ki kardesim imzala işimiz gücümüz var gibilerinden diyince çocukda imzalamış zaten kaza yapmış 2 araçda pert olmuş çocuk zaten paniklemiş ne yapmasını beklerdin

• Kaza yeri habipler mi bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkansah

Arkadaslar Merhaba,
    Yeni Üye oldum forum kurallarıyla alakalı bir yanlışlık yaptıysam Kusura bakmayın.

başıma çok ilginç bi olay geldi bununla ilgili ne yapabilirim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

1 nisan günü aracımı kardesime verdim 2 kardesim seyir halindeyken kaza meydana geldi saat 18.00 sıraları karşı taraf kaskosu olmadıgı için tutanak jandarma tuttu buraya kadar herşey normal anormal olan şey aracı kullanan kardesimin ehliyetini alınıyor aracı kullanmayan kardesim ise alkol muayenesine sokuluyor ve tutanakta sürücü 0,71 promil alkollü çıkıyor yasları 18 ve 19 oldukları için ve kaza şoku üzerinde baskı uygulanarak bütün tutanaklarada imza atılmış durumdadır bununla ilgili ne yapabilirim.
    12 gün geçmesine rağmen kaskom tarafından henüz ödeme yada tamir hakkında bilgi alamadım. Kaska ödeme yapar mı ?

tutanakda kaza raporu karşı taraf 50 km hızla girilmesi gereken yere yüksek hızla giriliyor

kolay gelsin hepinize.

Şimdi alkolsüz genç kaza yapıyor fakat yanında oturan alkollü kişiye bakılıp sürücüye de mi alkollüsün diyorlar? Öyleyse yukarıda da yazılmış tutanakta bulunan ehliyet sahibi ile alkollü denilen aynı kişi ise geçmiş olsun.Keşke jandarmadan alkol için kan testi istiyorum deyip ısrarcı olsaydınız.İtiraz edin diyeceğim fakat olayın üzerinden 2 hafta geçmiş neredeyse.Ayrıca alkol muayenesi yapanın başını ağrıtmak lazım.Kafasına göre iş yapmış resmen.

Cana bir şey olmamış gerisi halledilir bir şekilde.Geçmiş Olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuzDirty -- 13 Nisan 2015; 14:36:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tahas

Kaza yeri habipler mi bu arada?

istanbul şile yolu üzeri uzunlar kebabçısının karşısında göbekde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofthejuba

quote:

Orijinalden alıntı: Volkansah

Arkadaslar Merhaba,

kolay gelsin hepinize.

Şimdi alkolsüz genç kaza yapıyor fakat yanında oturan alkollü kişiye bakılıp sürücüye de mi alkollüsün diyorlar? Öyleyse yukarıda da yazılmış tutanakta bulunan ehliyet sahibi ile alkollü denilen aynı kişi ise geçmiş olsun.Keşke jandarmadan alkol için kan testi istiyorum deyip ısrarcı olsaydınız.İtiraz edin diyeceğim fakat olayın üzerinden 2 hafta geçmiş neredeyse.Ayrıca alkol muayenesi yapanın başını ağrıtmak lazım.Kafasına göre iş yapmış resmen.

Geçmiş olsun

ben olayın sonuna doğru geldim kardesim alkol için ehliyetimi aldılar diyince bende alkollü oldugu için aldılar sandım ve jandarmaya giderek alkol için kan testi yaptırılmasını istedim fakat işimiz var şuan onunla uğraşamayız dediler ben kendim götürdüğümde ise hastaneler bizde o kan testini yapıcak cihaz yok diyerek geri çevirdiler
    kardeşimde korkmuş olduğu için olayın bu şekilde olduğunu bana aktaramadı ve döndük bu şekilde evimize herşey sabah raporu jandarmadan alınca ortaya çıktı

• Yalniz opel harbi sağlam araçlar üretiyor.çok geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Jandarmanın işi zaten kan testi.Böyle saçmalık mı olur, benim işim var sana alkollü yazdım.Sormazlar mı adama sen ne hakla yazdın bunu diye? Ayrıca sürücünün hakkı var hastanede kan testi yaptırılabiliyor.Alkolsüz sürücüye alkol yazıldı.Nasıl memlekette yaşıyoruz anlayamıyorum artık.Alkol olduğu için kasko şirketi sizi uğraştıracaktır.Ödeme konusunda kaskoyu sıkıştırın.

Edit:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28665654.asp Haber sizinle bire bir ilgili değil fakat avukatın kabul gören savunması ''Ölçümler reel olarak alkol oranını yansıtmaz. Kan tahlili yapılması gerekir. Bu tespit yapılmadan tutanaktaki verilere itibar edilemez.'' aynen bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuzDirty -- 13 Nisan 2015; 14:54:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofthejuba

Jandarmanın işi zaten kan testi.Böyle saçmalık mı olur, benim işim var sana alkollü yazdım.Sormazlar mı adama sen ne hakla yazdın bunu diye? Ayrıca sürücünün hakkı var hastanede kan testi yaptırılabiliyor.Alkolsüz sürücüye alkol yazıldı.Nasıl memlekette yaşıyoruz anlayamıyorum artık.Alkol olduğu için kasko şirketi sizi uğraştıracaktır.Ödeme konusunda kaskoyu sıkıştırın.

Edit:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28665654.asp Haber sizinle bire bir ilgili değil fakat avukatın kabul gören savunması ''Ölçümler reel olarak alkol oranını yansıtmaz. Kan tahlili yapılması gerekir. Bu tespit yapılmadan tutanaktaki verilere itibar edilemez.'' aynen bu şekilde.

evet konuyu araştırdım bununla ilgili elimde 2 tane örnek dava var eğer ödeme yapmazsa dava edicem kaskoyu ve jandarmayı karşı taraftaki araç kaskosu yok onun dışında merdiven altı oto kiralamadan kiralık bir araçtı bundan dolayı kardesimin üzerine yıktıklarını düşünüyorum ve ben geldiğimde ne soruma cevap alıyordum ne de dediklerim dinleniyordu öyle basıp gittiler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.