Şimdi Ara

TRAFİK SİGORTASI HAKKINDA !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araba satın alıcam ve bu da ilk arabam olucak...

Sorum şudur:

Almak istediğim araçda parça parça 10 bin tl hasar kaydı var, bu benim zorunlu trafik sigortası primimi etkilermi ?

• onu bilmem de. Benim yaş 23 . 3. aracım 700 tl sigorta çıktı bugün, 2.aracıma 650 tl ödemiştim,ilk aracıma 400 civarına yaptırmıştım.
    araba olarak 3, 2 tane de motorsikletim olmuştu. 6 senelik ehliyete sahibim.
  • trafik sigortasını etkileyen şeyler senin ehliyet yaşın ve aracın yaşı temelde, alacağın aracın hasar kayıtlarının sigorta tutarında etkisi olmaması lazım ki ağır hasarlı ve hiç hasarsız araçlara aldığım fiyat neredeyse aynıydı benim 5-6 ay önce
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Yaşım 32, ehliyet tarihi 2007, istanbul plaka, araç 2005 model. Ne kadar çıkar bir tahmininiz varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşa bakmiyor artik herturlu geciriyorlar ben 7.basamaktayim hic kazaya karismafim evrakli 700tl en ucuz cikti 1890di en pahalisi.devlet el atti diyorlar devleti tinlayan yok soyguncu bu memleket kimkime gecirirse.

Edit :Aynı araba,aynı ben önceden 170e yaptirmistim,210 oldu sonra zamlarla 700 en ucuzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upliftingsky -- 18 Ekim 2016; 13:33:57 >
  • upliftingsky kullanıcısına yanıt
    Araba alsan bi dert, almasan bi dert. Çok pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahnal

Yaşım 32, ehliyet tarihi 2007, istanbul plaka, araç 2005 model. Ne kadar çıkar bir tahmininiz varmı

900-1300 arası bir rakam çıkar tahminim, genelde bu şekilde çıkıyor bu durumdaki tanıdıklarımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    trafik cezası hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    yardımın için teşekkürler.
  • Üstünüze kayıtlı aracınız varsa buradan sorğulatıp fiyat teklifi alabilirsiniz.

https://teklif.sbm.org.tr/trm-teklif/public/trafikTeklifYenileme/sorgu.sbm
  • Yok be kardeşim nerde :) Stilo alıcaktım vaz vazgeçirdiler, 3.16ti alayım dedim herkez birşey dedi, şimdide c4 vtr bakıyorum bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.