Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.632
Cevap
104
Favori
385.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• arkadaşlar. zorunlu trafik sigortası ve kasko yaptıracağım. zts yi nereden yaptırırsak yaptıralım farkeder mi?( en düşük ücreti alma bakımından) ve kasko yaptıracağım. imm maddi sınırsız imm manevi sınırsız.

Allah korusun bir kaza anında ( ehliyet var alkol yok) iken kaza yapsak ve %100 hata bizde olsa bizden hiç para çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay1 -- 27 Ekim 2022; 22:24:12 >
  • 2019 Seat Leon arac var kasko 13.000 teklif aldım

• dembay1 D kullanıcısına yanıt

Kendim sigortacıyım mutlaka acenteden yaptırın.

ehliyetiniz var ise gerekli tutanaklar tutulmuş ise hiçbir sorun çıkmaz ( tek taraflı kazada mutlaka polis tutanağı tutturun )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

Tüm

şirketlerden bakmak lazım altı fiyat çıkabilir ;)

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

gerekli tutanaklardan kastınız neler olabilir?

• dembay1 D kullanıcısına yanıt

Tek taraflı kazalarda mutlaka polis tutanağı tutturun hocam çağırıp aracınızın kaskolu olduğunu söylerseniz gelirler olayın nasıl gerçekleştiğini nerede olduğunu vs yazıp çiziyorlar diyelim o tutanaklada aracı servise çekersiniz dosya vs açılır exper gelir bakar onay verir hasar onarım süreci başlar.. süreç uzun sürecekse experden sonra ikame araç talebinde bulunursunuz poliçenizde kaç gün verilmiş ise alabilirsiniz

beyanla yaptırmaya kalkınca sıkıntı çıkıyor şirketler araştırmacı vs atıyor süreç uzuyor inanmıyorlar diyelim ;)

Trafikte 2 li kazalarda yaralanma vs yok ise polis gelmiyor zaten kendi aranızda tutarsınız sorun olmaz yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 1 Kasım 2022; 0:31:56 >
  • 2.el yeni bir araç aldım ilk defa trafik sigortası yaptıracağım şirketlerden teklif alamıyorum. Yapmak istemiyorlar araç sigortasız kaldı muayene sokacağım, gidemiyorum.

• DramaYoLLaRI D kullanıcısına yanıt

Gönderin bilgileri bakalım 🙂

• Merhaba, bugün exper oldugunu söyleyem bir şahıs tarafındana randım, 1 ay önce yaptıgım kaza (yüzde yüz karşı taraf suçlu) için deger kaybı DIŞINDA sigorta tarafından tarafıma ödenmek üzere tanımlanmış hasar tazminatı ( yada hasar farkı tazminatı) gibi birşey oldugunu söyledi. dolandırıcı olabilir gibisinden şüphelenerek ilgilenmediğimi soyleyerek telefonu kapattım. Değer kaybı dışında yapılan bir ödeme var mı acaba , ben ilk defa duydum ?

• Abi 2009 ehliyetim var bi kere bile kazaya karışmadım. 4800 lira sigorta çıktı

• Aracımın trafik sigortası ve kaskosu Şubat 2023 tarihinde bitecek.

Ben şubattaki bitiş tarihinde başlamak üzere şimdiden trafik sigortası ve kasko yaptırabilir miyim?

Ya da en erken ne zaman yaptırabilirim?

• Tendürek T kullanıcısına yanıt

Trafiği 15 gün kala yaptırabilirsin

kasko 1 ay altına düşünce (tabi bazen şirketler tarife açmayabiliyor kaskodada) onuda 15 gün kala hepsinden fiyat alabilirsiniz

• Hiç kazam yok teklif veren firma çıkmıyor arkadaşlar sistem değişikliğinden dolayı mı aynı sorunu yaşayan var mı?

• Dün bir kaza yaşadım. Tutanak tuttuk ama ikimiz de yeşil geçtik diye yazdık ama ben eminim yeşilde geçtiğime. Olay yerinde mobese vardı. Bu görüntüleri tutanak incelenirken ulaşabilirler mi yoksa benim mi emniyetten elde etmem lazım?

• notebookmania N kullanıcısına yanıt

Ben de teklif alamıyorum, e-devlet üzerinden.SBG e-devlete atıyor,bilgileri giriyorum ama sürekli hata veriyor.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

bana e-devletten nerdeyse tüm şirketler teklif verdi ama 2.464 tl yani 7. kademenin en üst seviyesinden. Tabi bunları edevletten satın alamıyoruz. Sorun şu olabilir sende araç kimin üzerineyse onun edevletinden girmen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookmania -- 21 Kasım 2022; 17:28:3 >
  • notebookmania N kullanıcısına yanıt

Teklifler aynı 2 tane düşük veren şirket var

Hdi ve Corpus Sigorta yeni duydum

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hdi sigorta yılların firması tavsiye ederim yine acente ekranından bakmak lazım hatalı çıkabiliyor ( trafikte hepsi aynı büyük şirkette olsa küçükte olsa )

corpus sigorta (quick sigortanın yan firması) orada yanlış veriyor acente ekranında fiyat yüksek

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

Acenta ekranından bakacaklar ona göre yaptıracağım.

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.