Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.632
Cevap
104
Favori
385.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ımm 100 bin mi ben mi yanlış gördüm? eğer öyle ise çok çok düşük. tabi bilen bir arkadaş daha iyi yorumlayacaktır.

• Merhaba bir akrabam trafik sigortasi yaptiracak. Ilk defa araba aldi. Dun bana sordu bende buraya sorayim dedim. En uygun fiyata nereden yaptirabiliriz. Indirim, kampanya falan var mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik sigortası yaptıracağım Sigortam net ve koalay dan şirketler teklif vermiyor. Tek teklif veren Anadolu Sigorta. Diğer şirketlerin tamamını sorgulayabileceğimiz bir yer var mı?

En uygun hangi şirket şuan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 21 Temmuz 2022; 15:34:48 >
  • RElS kullanıcısına yanıt
  • https://forum.donanimhaber.com/dh-uyelerine-ozel-kasko-saglik-konut-policelerinde-ek-10-20-indirim-15-cocuk-indirimi--145838341

konumuz üzerinden fiyat alabilirsiniz. 30 farklı şirket üzerinden fiyat sunmaktayız. 100lerce arkadaşımıza yardımcı olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 21 Temmuz 2022; 22:6:37 >
  • Sigortam.net dışında onerebiliceginiz kapsamlı ve uygun trafik sigortası yaptırabilicegim yer varmıdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

Buradan fiyat aldım ama buradan aldığım fiyat 1634 lira o fiyata poliçe kestiremiyorum acente 1792 lira teklif veriyor.

• fxmaster F kullanıcısına yanıt

yanlış hatırlamıyorsam orada bir kod var o kodla kestirmeniz lazım

burada fiyatlar yanlış gözükebiliyor şirket ekranlarına girince hocam kendim sigortacıyım bazen sağlıklı fiyat vermiyor bazı şirketleri.

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

evet hocam kod var ama o kodla nereden poliçe alacağım? Acenteler kesmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 25 Ağustos 2022; 12:1:58 >
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt

Acentalardan birinden uygun fiyatlı verilen teklife göre poliçe düzenlendi. Aynı sigorta şirketinden bazı acentalar fiyat alamıyor bazıları daha yüksek fiyat alıyor bir tanesi de en ucuz olan sbm deki teklifle aynı fiyatı verdi. Daha önce böyle bir durumla karşılaşmamıştım.SBM deki teklifle aynı fiyatı veren yerden yaptırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 25 Ağustos 2022; 21:9:56 >

evet hocam son 2 haftadır sigorta şirketleri trafik sigortası kesmekten kaçınıyor..

ben bu fiyatlara kesmem diyor acentelere engel koyuyor ekran yavaşlatma otorizasyon onaya düşürme ferdi kaza ekleme imm ekleme gibi ek teminatlarla keserim diyor.. sbm göre 150/200/300 tl fazla oluyor hatta bazıları belli saatlerde ekranlarını açıp kapatıyorlar kesmesinler acenteler trafik sigortası diye.. sonu nere gidicek merakla bekliyoruz eylül ayındaki zamlarla çözüm olacakmı olmayacakmı bilmiyoruz..

dedigim gibi sbm fiyatları genelde sabittir bazen değişir, belki ilk konuştugunuz acente saydığım sebeplerden dolayı uğraşmamak istemiştir.. çünkü bir trafik sigortası kesmek için saatlerce dakikalarca uğraşıyoruz

• Üretimi az olan acenteler genellikle otoritasyon hatası ile karşı karşıya kalıyor. Bunun nedeni şirketlerin oto dışı üretimi zayıf görmeleri ve bu nedenle poliçe kesmeyi reddetmeleridir. Şayet fiyat araştırması yapan acentenin elinde birkaç şirket varsa, yukarıdaki arkadaşımızında dediği gibi +200-300tl farkla poliçe tanzim etmesi sigorta şirketleri tarafından mecbur tutuluyor.
    Bilinçli tüketici olarak bolca fiyat araştırması yapmanızı öneririm. Eylül ayındaki zamdan etkilenmemek adına bu aydan poliçelerinizi yaptırmanız da faydanıza olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 25 Ağustos 2022; 23:32:24 >
  • Arkadaşlar merhaba. Bir konuda yardiminizi rica edeceğim.

10 Ekim tarihinde hayirlisiyla 2.el bir araç satın aldım ancak 2 gündür trafik sigortasi yaptiramiyorum. Sebebi ise plaka-kimlik no uyusmazligi veya tescil no-plaka uyusmazligi seklinde hatalar aliyorum.

e-devlet üzerinden de kontrol ettim. Ruhsat bilgileri ile e- devlet uyumlu ancak sorunu anlamis degilim. Bilginiz var midir ? Henüz emniyetin sistemine vs. mi geçmedi acaba?

• mhmt4ever kullanıcısına yanıt

merhaba bilgileri dm den yazar iseniz bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 11 Ekim 2022; 22:23:11 >
  • Geçen sene 1400 ödediğim kasko 6700 istiyor. Yaptıramam ki bu şartlarda

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt

Bakalım bizde ne çıkacak 🙂

• Şoktayız, kardeşimin aracı için bugün kasko yaptırdık ve kendimde değilim tecavüze uğradık...

Ağlayasım var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle selamlar, sıfır araç almak üzereyim, izninizle bir kaç sorum olacak.

Kasko ve sigorta yaptırmak için plakanın çıkmasını beklemeli miyim? Plaka çıkmadan faturadan da kesiliyor sanırım. Bu durumda plaka çıkınca tekrar zeyil mi yapılacak. Bunlarla uğraşmamak için plaka çıkar çıkmaz yaptırsam daha iyi olmaz mı?

Çıkma plakalardan alınınca, o plaka üzerindeki tramer silinir mi? Muhtemelen siliniyordur da, kendi aracıma bu plakayı takınca sorun yaşar mıyım? Yani sistemsel bir sorun nedeniyle silinememe gibi?

Eski aracımdan kalan 3 aylık kaskom var. Sigortacım, bunu yeni aracına aktaralım, iptali yoluna gitmeyelim, hasarsızlık indirimin de devam eder gibi bir şeyler söyledi. Aklıma şu takıldı, yılbaşında muhtemelen okkalı bir zam gelir, bu sefer de bu zammı yiyeceğim, Sizce hangisi daha benim faydama olur?

Teşekkürler.

• erAn_ kullanıcısına yanıt

aslm faturalı alır iseniz yeni kayıt kesilir plaka

bulundugunuz ile göre

örnek 34YK veya 06YK Gibi

ruhsat Çıkıncada plaka zeyilleri yapılır

araca verilen plaka daha önce iptal olan plakalardan olabilir bu sorun değil şaseden hasar sorgulama en iyisidir bu sorun teşkil etmez sonuçta araç sıfır tramerden şaseden dosya olmadığı gözükür.

hasarsızlığının kademesi yüksek ise araç değişikliği zeyili yapılabilir 3 ay ay süreyi kullanıp sonradan yeni kaskosu kesilebilir veya iptal edip yeni poliçe kesilirken aktarılır kombinasyonları denemek lazım ;) hangisi uygun kalıyor ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 21 Ekim 2022; 6:58:44 >
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.