< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (217. sayfa)
-
-
Bende de çıkmıyor.
-
sbm den teklif alabilen varmi The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request hatasi veriyor
-
AcnTurk kasko şirketi. Bu kasko şirketini daha önce duyan oldumu. Guvenilirmi . Servislerle anlaşması var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigorta şirketlerinin kurduğu bir şirket. Ben yaptırdım. Çok uygun fiyat veriyorlar. Bilinen servislerle anlaşması var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2005 model 1.9 Tdi Caddy'nin trfik sigortası 3676 TL çıkıyor, çüşşşş yuh beee !!! bunun böyle çıkmasında kimin rolü varsa haram zehir zıkkım olsun bu ne la
-
arkadaş 1 haftadır ticari araca sigorta yaptıramıyorum delirmemek elde değil. hem zorunlu tutuyorsun hem de firmaları denetlemiyorsun.
-
Arkadaşlar merhaba, 11 Ocak'ta yeni araç almıştım( 2017 leon 1.6 tdi ) sigortayı Garanti uygulaması üzerinden yaptım, sigorta şirketi 6500 TL veriyordu, Koalay ve Sigortam net hiç bir fiyat vermiyordu, uygulama üzerinden 2700 TL gibi bir fiyata yaptırdım Eureko Sigorta ile, bilginiz olsun.
Ayrıca kasko yaptırmak istiyorum ama web siteleri yine fiyat çıkarmıyor , var mı bir tavsiyesi olan
-
AcnTürk firmasından teklif alın derim. Gayet uygun.
Çok teşekkürler, bakacağım.
-
2013 poloya 2800 e sigortam.netten sigorta yaptirdim. bu nedir ya?
-
fiyatlar artık şaşırtmıyor... muayene zamanı geldi 1170 tl birde egzoz var onu bilmiyorum. soygun gibi valla.
-
Arkadaşlar 2015 Linea aldık zorunlu trafik en uygun 5000 küsür çıkıyor.Türkiye sigortada. . var mı daha uygun yaptırabileceğimiz bir yer??
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
AcnTürk Sigorta
İki hafta önce aracımın arka park sensörleri ve kör nokta sensörleri çalındı. Polis tutanağı sonrası servise başvurdum. İnternetten gördüğüm kadarıyla 6 parçası 3600-4000TL civarında olan sensörler için servis 9000-10000TL gibi bir fiyat istiyor. Sormak istediğim nokta hırsızlık nedeniyle kasko hasarsızlık indirimim bozulacak mı ? Önümüzdeki ay kaskoda 3. yıla girecektim ve hiç kazam yoktu. Eğer hasarsızlık bozulacaksa geçen yıl %30 indirimle 8 bin ödediğim kaskoya bu yıl % kaç indirim alacağım ? Aracı kaskoyla yaptırmak mı yoksa cebimden yaptırmak mı karlı bundan emin olamadım. Kaskodan ödeneceği için servisler fiyatı şişiriyor. Ayrıca kaskodan yaptırmadan serviste kendim yaptırırsam yine tramere işlenir mi ? Biraz fazla soru sordum ancak bilgisi olanlar cevaplayabilirse çok mutlu olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishByte -- 20 Şubat 2023; 20:56:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kaskoda imm yüksek. Trafikte imm olmaması sorun yaratır mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende seninle aynı durumdaydım sigortam nette çok iyi fiyat buldum ama kaskoda. trafik sigortası pek değişmez diye biliyorum...
-
AcnTürk'ten fiyat alın derim.
trafik sigortasında kademe sayısı arttı toplamda 0 dan 8 kadar 9 kademe geldi..hazarsılga %50 indirim kaza yapanlarada en fazla %200 bindirim olacak şekilde..geçmiş olsun trafik sigortasına buyuk zam gelebilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 4 Nisan 2023; 10:7:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X