< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Trafik Sigortası Uygun Fiyattan Yapabilecek Var Mı ?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
+bana da lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/dh-uyelerine-ozel-kasko-saglik-konut-policelerinde-ek-10-20-indirim-15-cocuk-indirimi--145838341
konumuz üzerinden yardımcı olabiliriz. -
Whatsapp üzerinden yazdım hocam.
-
Dönüş yapıldı. -
sigorta kaskom bitti uygun fiyatlı banada yardımcı olabilcek varmı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
trafik sigortası ve kasko için ben de şirket arıyorum indirim vs yapabilecek varsa dm atabilir.
-
0543 607 33 27
donanım haberden geldiğinizi söyleyin whatsappdan ruhsatı atın yardımcı olurum
-
BAnada lazım arkadaşlar.
sbm ye baktığımda zorunlu trafik sigortası 5.290 tl çıkıyor .
Sigortacım 6.989 tl tutuyor diyor.
5.290 tl nin altında sigorta yapabilen arkadaş var mı ?
-
Yakın zamanda i4 için kasko fiyatı alan ya da veren var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba üstadım, mesajınızı dh'de gezinirken gördüm.
KuveytTürkten finansman ile Toyota Corolla araç aldım, 770.000 kasko bedeli görünüyordu geçen sene. Kuveyt Türk diyor ki; kaskoyu biz kesiyoruz sigortayı sen kestirebilirsin.
Kesecekleri kasko 13.000 bana sbm'den çıkan teklifler 7.000'den başlıyor.
Ne yapmam gerektiğiyle alakalı fikir verebilir misiniz? Teşekkürler
Merhaba,
Aracınız hayırlı olsun. Sbm verileri trafik sigortası içindir. Kasko için sbm üzerinden teklif sunulmaz hocam. Bankaların bunu dayatmaları yasal değildir, müşteri dilediği yerden poliçesini yaptırır maddesi resmi gazetede yayımlanmıştır.
Dilerseniz 05056840705 nolu hattımızdan bize ulaşabilirsiniz, bu konuda destek olabiliriz. -
Evet sbm'den sigorta teklifi aldım, bir siteden de muhtelif kasko şirketlerinin tekliflerini aldım, 10-15 şirketin fiyatlarını inceledim çok afaki absürt uçuk kaçık fiyata kesiyor bankalar. Size ulaşacağım gün içinde, teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 27 Ocak 2025; 10:16:57 >
sigortam.net'ten de fiyat alabilirsiniz. referans kampanyasıyla 200 tl indirim yapıyor. Bilgi için:
https://forum.donanimhaber.com/sigortam-net-davet-kodu-ile-200-tl-indirim-kazan--159594918-2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brody77 -- 31 Ocak 2025; 11:17:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X