Şimdi Ara

Trafik sigortası yaptırırken İMM yaptırın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 750 Tl fazla verin . 3 milyon liralık ekstra teminatınız olsun. Yada sınırsız teminatta yaptırabilirsiniz.

• trafik sigortalarındaki kandırmaca, maddi hasarlarda 120 bin tl teminat verirken, ölümlü kazalarda 1 milyon 6 milyon gibi rakamlar yüzünden yüksek prim çıkarılıyor. Halbuki trafik kazalarının %98 i maddi hasarlı olarak gerçekleşmektedir. Günümüzde bir far, bir tampon ve ayna hasarında bile 120 bin tl yi geçmektedir.

• ben yaptırıyorum valla 300 liraya kadar karşılıyor trafik. kimse farkında değil.

• trafik sigortalarındaki kandırmaca, maddi hasarlarda 120 bin tl teminat verirken, ölümlü kazalarda 1 milyon 6 milyon gibi rakamlar yüzünden yüksek prim çıkarılıyor. Halbuki trafik kazalarının %98 i maddi hasarlı olarak gerçekleşmektedir. Günümüzde bir far, bir tampon ve ayna hasarında bile 120 bin tl yi geçmektedir.

• Valla ben kaskoya ekletiyorum. 1.5 milyonluk servet değerinde arabalara biniyoruz risk almaya gerek yok.

• erdemirci kullanıcısına yanıt

120.000 teminatlı trafik sigortası ina 4000 tl istenirken , sınırsız imm 1000-1500 arası tl olması tokatlandığımızın göstergesi.

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Hocam imm nereden yaptırılıyor
  • Bkfrkn B kullanıcısına yanıt

sigortacına söyle yapıyor trafik ve kasko beraberinde yeniletirken.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik sigortası
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

meydana gelen kazaların atıyorum %95inde masraf 120binin altındadır. ondan öyle bir fark oluşuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

meydana gelen kazaların atıyorum %95inde masraf 120binin altındadır. ondan öyle bir fark oluşuyor

Hocam oran biraz fazla olmamış mı?  Tamam tabiki çoktur da yüzde 95 kadar mıdır?  @e_capkan Takılıyorum elbette hocam, saygılarımla

Bu arada, bence de yüzde ellinin net üzerindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Kasım 2023; 2:20:40 >

Zorunlu trafik sigortasını kaldırmayı planlıyorlar. Eğer öyle bir durum olursa o paraları isteyemezler.

Bu trafik sigortalarının artmasının sebebide değer kaybı davaları... İşin cılkı çıktı iyicene sigorta firmalarıda tepemize bindi.

• sissil S kullanıcısına yanıt

İlk defa senden duydum kaynak varmı

Ben yanlış anlamışım sigorta şirketlerinin zorunlu teklif vermeleri kaldırılacakmış.

• Sorunsuz yararlandım arkadaşa teşekkürler

imm ne ? ben hep sigortamnet den yaptırıyorum ne seçmek lazım ?

• Geçen ay 7.500 TL' ye 10.000.000 TL İMM' li, tam kapsamlı (Orjinal cam, 2.500 TL kayıp anahtar, istediğim servis ama ikame araç yok) yaptırdım...

• quote:

Orijinalden alıntı: crow in cornfield

imm ne ? ben hep sigortamnet den yaptırıyorum ne seçmek lazım ?

Bence fiziki bir acenteden yaptırın. Ben de bir süre öncesine kadar ucuz diye sigortam.netten yaptırıyordum, bir sorun anında ulaşmak ve sorunun çözümü çok zor oluyor. Yok evrakın fotoğrafını çek, email gönder, yok fax gönder vs insanı sinir ediyorlar. Fiziki acenteye bir telefon ediyorsun hallediyor herşeyi.

• zorunlu trafik sigortasında imm arttırma yoktu bir kaç yere sordum kaskoda varmış ama bazı sigortalar 3 4 bin TL gibi fiyata ek sınırsız imm yapıyor oda 5000+3000 8 bin gibi bir rakama denk geliyor

• Geçen hafta, Yapı Kredi world card la anlaşmalı Allianz sigorta da,10 Milyon İMM, orjinal cam, ve yetkili servis anlaşmalı kaskoyu 4800 TL ye yaptırdım, 2019 Dacia Duster araç.

• tefennili kullanıcısına yanıt

Hocam biraz fazla düşük değil mi ya.

Ben az önce geçen yılki fiyatla aynı fiyatı teklif aldım bedavaya geldi diye aşırı sevindim 7900 TL. İMM 2 milyon TL. 2020 Megan ikon paket 1.3 tce EDC.

Not: 8 yıldır aralıksız kasko yaptırıyorum hiç Kazam falan olmadı yaşımda 42.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESER14 -- 27 Kasım 2023; 13:17:19 >
  • ESER14 kullanıcısına yanıt

Benim de yaş 49, 6 Yıllık hasarsızlık, Memur indirimi ile birlikte 5300 TL tuttu, Yapı kredi ayrıca 500 TL Puan verdiği için 4800 TL ye gelmiş oldu, Allianz sigorta Yapı kredi ile çalışıyor. Sigortam netten en düşük aldığım teklif 5700 TL idi. Ben geçen sene sigortam netten 3800 TL ye yaptırmıştım. Tabii araç sigorta değeri de etkiliyor diye düşünüyorum, benim arkadaş yaş 43, Araç 2019 Vw Tiguan 10 Milyon İMM ve gerisi Full, bu sene en düşük 9600 TL fiyat alarak sigortam netten yaptırdı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.