Şimdi Ara

Trafikte Aracımın Önü Kesildi ve Tekmelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün gece keşandan Tekirdağ'a doğru giderken yolun daraldığı kısımlardan (Yol 2 şeritten tek şeride düşüyor) birinde emniyet şeridinden gelen araca arkadaş yol vermedi ancak arabadakiler pislik tiplermiş ve daha sonra tekrar önümüze geçtiler ters şeride girerek. Sonrasında ilerde yol iki şeride çıktığında bize yol verir gibi yaparak bizim arabanın önüne kırdı bizde yalpaladık ve sonrasında önümüze geçti ve durdu. Adamlar 3 kişi ile ellerinde muşta tarzı aletlerle indiler ve bize doğru gelmeye başladılar ancak biz tekrar hareket edip kaçtık ve dumu polise bildirdik. Ancak kaçarken adamlar arabanın sol arka çamurluğuna tekme attı ve baya bi ezildi. Ayrıca sanırım ellerindeki aletle de vurdular ki boyanın komple söküldüğü yerler var. (Polisi aradığımda bana verdiği cevap şu an tek trafik ekibinin olduğu ve kazaya gittiği.)

Sizce bu durumda tamiratı nasıl yaptırmalıyım. Kaskoya verip beyanla kaskoyu mu bozayım yoksa kaskoya plakayı verip karşı tarafın trafik sigortasından mı almaya çalışayım? ancak bu durumda karşı tarafın olaydan haberi olacağından bize musallat olur diye korkuyorum. Ancak diğer türlü de kasko bozulacak. Sizce nasıl bir yol izlesem daha mantıklı olur?

• Yaşasın bireysel silahlanma, eksiler gelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

• Karşı tarafın plakasını aldıysan mutlaka karakola gidip şikayetçi ol gerekirse dava aç unutma bugün sana yarın başkasına

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Karşı tarafın plakasını aldıysan mutlaka karakola gidip şikayetçi ol gerekirse dava aç unutma bugün sana yarın başkasına

Bence de git şikayetçi ol. Ama burda Türkiye suçlunun korunduğu bi ulke

• Çok geçmiş olsun. Son zamanlarda çok sık bu tip olaylar yaşanmaya başladı. O an gerginlikle plaka alınamıyor malesef, umarım almışsınızdır.
    Şu an vakit ayırıp polise şikayet etmezseniz ilerde benzer bir durumla başkasının canına mal olabilir.
  • Hataya hata ile cevap vermek yanlış olmuş.
    Emniyet şeridinden gitmesinler diye emniyet şeridini kapatmak yanlış.

Dün akşam benzer durum yaşandı. Bir araç emniyet şeridini keserek araçların geçişini engelledi.
    Peki bu durum neyi çözdü. Hiç bir şey.
    Sonra bu araç kendisi emniyet şeridini kullanarak basıp gitti.

Trafikte ucuz kahramanlık yapmayın. Binbir çeşit insan var yollarda.
    İllaki birşey yapacaksanız emniyet şeridinden geçenlerin fotoğrafını çekip şikayet edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C4_1400 C kullanıcısına yanıt
    Aracı arkadaşım kullanıyordu ve emniyet şeridini kapatmadı. Sadece emniyet şeridinden önümüze girmeye çalışan araca yol vermedi.

Plakayı aldık ancak malum burası istanbul ve şikayet ettiğimizde daha çok taciz yemekten de çekiniyorum. Sonuçta araç ailemin aracı ve onlar aracı kullanırken başlarına birşey gelir ise daha çok vicdan azabı duyarım.
  • Geçmiş olsun.Eskiden ben de çok dikleştirdim bu şekilde ihlal yapıp geçenlere hiç bir şekilde yol vermezdim ama bir gün dayak yiyeceğimi veya b*k yoluna öleceğimi bildiğim için artık yapmıyorum.

Artık herkesin arabasın da sopa , silah , bıçak gibi malzemeler bulunduğu için eskisi gibi ya o beni ya ben onu döverim yok ya o seni 4 kişi döver yada bıçaklar var.
  • Trafikte bu tür hareketlerden kaçınmak lazım. Elbette bu tür kişilerin de suçu var fakat siz de artık toplumumuzdaki psikopatların farkına varın Allah korusun canınıza da maal olabilirdi.

Sizin şu an üzerinize düşen, bu durumdan şikayetçi olmak, savcılığa başvurmak.
  • Toplum olarak ciddi travma yaşıyoruz Bir toplumun gelişiminin en temel taşı kaliteli eğitimdir ancak bu konuda yıllardır anlamlı bir ilerleme yok Her gelen Bakan'ında oyuncak gibi oynadığı sistemde bir düzelme olmaz. Aslında daha söylenecek çok söz var ama durum pek değişeceğe benzemiyo Trafikte karşılaşılan olaylarda bunun bir yansıması. Allah hepimizin yardımcısı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaskodan yaptır gitsin,adalet aramak boşa zaman kaybı olur.

• o yolda ben de benzer durumlarla sık karşılaşıyorum. Sonuçta adamlar hakkettiği cezayı hiç bir zaman almayacaklar. Bir şekilde sineye çek. Ya da kendi adaletini kendin sağlayabileceksen bir şeyler yap. İyi pompalı çıkartmamışlar.. Bence en iyisini yapmışsınız. o durumda ben de tartışmazdım adamlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 31 Ağustos 2015; 13:05:08 >
  • Araç içi kamera olsaydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tanıdığımın başına geldi.Aracın 2 kapı sacı değişti diğer iki kapı ve tek çamurluk boyandı.
    Gitti aracın plakasını vererek şikayetçi oldu.Sonra dosya polisle savcılık arasında kayboldu,konu kapandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 31 Ağustos 2015; 13:57:20 >
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    düzgün ve denetimli şekilde, psıkolojık durum, savcılık kayıtlı vs kısaca geçmişi temiz olan ve malum ırklar tarafından olmayan kısılere verılmesı lazım bunları devletın denetleyerek verırse suç oranıda düşücektir, ve en azından masumlar canını koruyabılır
  • Kamera kaydı olmadıktan sonra bu tarz olaylardan pek bir sonuç çıkmıyor benim izlenimlerime göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Yaşasın bireysel silahlanma, eksiler gelebilir

O okul çocuklarına torpidodaki barettayı çıkarsaydım bakayım muştalarını biyerlerini sokup öyle kaçarlardı.

• yeni arabamı aldığımda araç sahibiyle beraber notere gittik ve işlemlerimizi hallettik. sonrasında abiyi evine bıraktım ve kişisel eşyalarını toparlamaya başladı. neyse gözlük telefon tutacağı falan aldı ben de sürücü kapı cebinde bişey var mı diye elimi attım bi baktım bildiğin tahta saplı ekmek bıçağı.
    noter işlemlerini yapmadan önce o bıçağı görseydim kesinlikle o arabayı almazdım.
  • araçta sanırım iki kişiydiniz. araç içi kamera kaydınız olsaymış bence işin peşini bırakmayın derdim. ancak gerçeği kamera gibi apaçık kanıtlayamayacağınızdan. şikayetiniz durumunda aracınızdaki arkadaşınız şahit olur, siz de şikayetçi olup karşıdakilerden davacı olurdunuz. silahlı saldırı ve mülke zarar verilmesinden. ama karşıdakiler de çirkef olduklarından sizin aleyhinize tonla suç uydurur ve yalancı şahitlik yaparlardı sizin aleyhinize. derdi ki "bana küfrettti hakaret etti, ölümle tehdit etti.." iftiranın katmerlisine uğrarsınız. mahkeme sizlere tehdit ve hakaretten 6 aydan 2 yıla kadar bi ceza verirdi. sanmayın ki hakimler adalet ve doğrunun peşinde. adamlar tanıkların beyanı üzerine makine gibi ceza kesiyor, o anda da büyük ihtimalle öğlen yemeğini nerede yiyeceğinin planlarını kafasından geçiriyor. maalesef gerçekler bunlar. bulaşmayın daha iyi. iş adliyeye intikal edilince ikametgah adresinizi de karşı taraf bilecek. geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.