Şimdi Ara

Trafikte Başınıza Gelen İlginç Anılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık beş sene once başımızdan geçen hikayeyi paylaşmak istiyorum.aslında arkadaşımın başından geçen bi olay ve ben de yanındaydım. caddeden karşıya geçerken sohbete dalmıştık.arkadaşım biraz daha ondeydi.şoför de hiç korna çalmadığından bi ara basiretimiz bağlanmış olacak ki. arac yanımızdan bi anda süratli bi şekilde geçti ve arkadaşım buz gibi kesildi yolun ortasında.gömleginin butun duğmeleri koptu ama kendisine hiç bişey olmadı. o olayı ne zaman hatırlasam hayalet filmi aklıma geliyo . sanki araba içinden geçmişti. konuşunca hala boş boş bakınıyoruz birbirimize kader iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intel249 -- 22 Ağustos 2006; 16:54:34 >

• SENINKIDE EPEY ILGINC OLMUS YAVVV basımdan gecen en ılgınc olaysa floryadan yesılkoy ıstıkametıne gıderken sahıl yolundan otaraflarda oturan yada gecenler bılır arka arkaya ıkıtane aptal vıraj vardır ve cok kısı takla atıp obur tarafa gecmıstır neyse bır gun orda cok samımı arkadasımlar gıderken o arkada ben onde oylesıne gazlıyoruz bırıncı vırajda benım arabam yere yakın dıye ben dah ıı gırdım ıkıncıde o cok yaklası bana bende vıraja glınce normalde tersıne dogru gıdıp yanlayarak gırerım bu sefer oyle yapmadım arayı acıcam dıye dırek gırdım ve gırerken cok suratlıydık ve 2 serıt yol ve ıkı araba cıktı onume 1 mercedes sanırım e kasa bısı bıde bmw 3 serısı bısı ve fırene asıldım ama okadar yakınızkı tık yok ve gercekten gozumu kapatım kaza yaptım dıye sadece tak dıye bı ses duydum ve gozumu actımda 3 serısı aracın yan bı sekılde gorum kacmaya devam ettım neyse yesılkoye geldımde dedım kesın aracın onu yanları falan gıtmıstır arbadan ındım ve sadece arka sol camurlugun orası ezılmız ve ıcındekı danbulmezın yubalarından kırıldını gordum ve hayla yaptırmadım arabayı olaya nerdeyse 1 yıl once oldu ya bılmıyorum acaba onlarmı hanı benı farkedıp ıce barıyere yapıstılarda ben aradan gecınce sol tarafta bmw vardı orasıda bmw carpıtıda ardam barıyere carpıp dondu bılmıyorum ama anlamıs deyılım:D::F burdan arac sahıplerınden ozur dılıyorum

• ulan o senmiydin!!! ne adamsin bee oldurcekdin bizi!!
  • saka yapıyon dımı:F:F:F:D:Dkalbım var benım bak hangı arabaydın sen :D
    quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

ulan o senmiydin!!! ne adamsin bee oldurcekdin bizi!!
  • 3,20 de ki bendim iste!!
    araba pert e cikti bilion mu? neden kactin o gun?
  • halla halla ınanması zor ama harbı senmıydın yavvv bu da arabyla ılgılı sonucta bak kaza yatırdıgım adam burda karsıma cıktı :D:D:D valla kactım cunku araba ardan cıktı ee artık durmıyım barı dedım :D hızımızda varken ne gerek var dedım yok yavvv:D saka bı yanada kactım cunku hıc gece gece polısle ugrasmıyım dedım yok alkoldu zartı zurttu ugrastırıcaklardı ama san da gecmıs olsun :D:D:d
  • 1 ay arabasiz kaldik senin yuzunden!!
    kasko parayi verdide degisdik arabayi
  • yav araba okadar pertlık olmadıkı yaa benım gordugum kadarıyla neyse yavvv gecmıs olsun dıyım gene ve bende gıdım bı yemek yıyım ee sat geldı artık:D:D:D
  • saka dedim yaa!! ben deildim o
    nasil yedirdim ama
  • Anlatacagım olay bu sene basıma geldi...saat 3 sıralarında otoyolda ilerliyorduk.Başta hersey sakın ve normal görünüyordu..Taaki kuşlar otoyolu kesene kadar..
    hızım normal etrafı seyrede seyrede ılerlıyorduk..]bı kac km sonra yolun üzerinde simsıyah biseyler göründü ve bi kac araba durmus beklıyordu..Allah Allah dedım yavaslayıp saga dogru yanastım ..yaklaştıkca ne göreyım 1000 den fazla kus otoyolun uzerınde duruyor arabalar da o nedenle gecememiş. baktım kı olacak gıbı degıl,bende kusların içine daldım yavas yavas... uçurana kadar ...kuslara kalsa gıtmeye gönullerı yok.. neyse ki uctular da ılerledık .. duramayan arabalar da bı kacını ezmış
    Valla hayret ettim o kadar kuşu bır arada hıc gormemıstım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleny -- 22 Ağustos 2006; 21:08:19 >

• cilikka ya carpılmaz zaten o carpar genelde
  • ..dEnZeL..

bravo iii tanimissin beni
    ekle konusalim!! cilikka@hotmail.com
  • quote:

saka dedim yaa!! ben deildim o
    nasil yedirdim ama

adama p.m. attım ya sor bakiim saat kaç sıralarıymış arabalar ne renkmiş diye...
  • yok bee hemen yedi ama
    hatta pm den benden ozur bile diledi
  • quote:

..dEnZeL..

bravo iii tanimissin beni
    ekle konusalim!! cilikka@hotmail.com

Ekledim de msn kullanmıorum bu aralar alacaklı cok
  • bellımı olur bu hayat nerde kımın cıkcanı bılmesın :) dedım olur olur:D
  • araba kullanmayı daha tam öğrenemediğim zamanlarda (ama kendimi dünyanın en iyi şöförü gibi görüyorum) şehirler arası bi yoldan 170 le bi kasabadan geçiom saat sabaha karşı 5 falan önüme 5-6 tane köpek fırladı asıldım frene 130 falan köpeğin birine doğru gidiyorum, dreksiyonu bi kırdım sağ sonra sol arba başladı yan yan gitmeye (daha yanlama diye bi kavram hakkında hiç bi fikrim yok, hoş hala nası yapılır bilmiyorum) nası becerdim tam bilmiyorum ama araba düzeldi, resmen takladan döndük, o gün bu gündür her kasaba veya şehire girdiğimde yavaşlarım 1 nusubet 1000 nasihata bedeldir
  • mahalle arasında dümdüz yol ...yavaş yavaş ilerliyorum sakin bir müzik çalıyor bütün camlar acık , arka sağ camdan bir tane martı sortie yapıp içeri dalıyor çıkışta küüttt camı tutturamıyor , çok kısa bir afallama hayvanda, toparlayıp atıyor kendini dışarı . Bunlar anlık olay hemen ardından bir başkası , kodumun kuşu camı tutturamadı ama kapıyı iii tutturdu kapıyı bayağa ezdi . Hayvan meftaa ben dumur dedimki aman kimseye anlatma neyi nasıl anlatacam...... KUŞUN BİRİ ARABAYA DALDI ÇIKTI , DİĞER ÖKÜZ DE DİŞİSİNE HAVA ATACAM DİYE DALDI AMA TUTTURAMADIMI diyecem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.