Şimdi Ara

trafikte çarpıp kaçma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olay dün (22-12-2013) gerçekleşti. eşimle birlikte ara bir caddeden çok yavaş ve sakin bir şekilde ilerlerken, gittiğim caddeyi kesen başka bir caddeden süratle gelen beyaz bir yeni kasa hyundai accent aracıma hızla çarptı. kazanın ardından araçtan indim hasara baktım. o ara diğer aracın sürücüsü indi ne biçim geliyosun dikkat etsene tarzı bağırmaya kalktı. hemen lafını kestim " bu yolda nasıl bu kadar süratli gidersin ulan tarzında çıkışmaya başladım. sonra adam ben hızlı gelmiyordum kardeşim dese de etraftakilerin de hızlı geldiği yönündeki tepkileriyle sustu. sonra ben aracı kenara çekeyim de yolu açayım dedi. ben de o ara araçlar kenara çekilmeden fotoğraflarını çekelim dedim. geçtim önce caddelerin fotoğraflarını çekeceğim anda etrafta biriken insanlar kaçıyor kaçıyor diye bağırıştı. hemen fotoğraf işini bırakıp adamın peşinden koşmaya başladım ama ne plakasını alabildim ne de fotoğrafını yakalayabildim.

sonra polis geldi araç kaçtığı için savcılığa suç duyurusu yapmalısın dedi. plakayı buradaki kameralardan alırsın dedi (pazar olduğu için dükkanlar kapalıydı) sonra polis gitti. bende etraftaki kameraları keşfe çıktım. o ara bir emlakçı bişeyden kaçtığı belliydi ama önüne geçemedik çok hızlı gidiyordu zaten kaldırımlara falan çarpa çarpa kaçtı dedi. onunla sohbet ederken, bir baktım yukarıda bu araç bir başka araçla sıkışmış yolda yol vermeye çalışıyor. peşine koşmaya başladım. beni görünce o panikle geri geri kaçmaya başladı. kaçarken 30 cm yükseklikteki kaldırıma iki kere çıkıp indi. bu arada kaçırmamak için iki adet fotoğraf çektim koşarken. ve plakayı aldım. adamın öyle gözü dönmüş ki benden kaçarken iki insana hafifçe çarptı bir kaç park halindeki arabaya sürttü. yaklaşık 1 km aracın peşinden koştum ara sokaklarda sonra düzlüğe gelince gazladı gitti. bu sabah savcılığa gittim aracın bana çarpıp kaçtığı hakkında suç duyurusunda bulundum. oradan aldığım bir fotokopiyle aracımı servise çektirdim kaskodan. şimdi kaskonun işlemleri yapıp aracımı tamir ettirmesini bekleyeceğim.

bu arada aracım grande punto dualogic vites. kaçan araç bana çarptığında vites N konumuna geçti ve bir kaç sefer çalıştırıp stop ettim yine de vites arızası geçmedi. aracımın hasarı ön sol far, ön tampon. ön kaputta az ezik ve dualogic vites arızası.
    çarpıp kaçan aracın geri geri kaçarken çektiğim iki fotoğrafını ekliyorum.

sizce kaskodan sorun çıkarırlar mı?
     trafikte çarpıp kaçma trafikte çarpıp kaçma

• Gecmis olsun, plakayi alabilmissiniz. Gecen ay babama tir carpti, adam kacti. Bulunamadi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuç çıkmazsa da üzülmeyin bu ülke böyle bir yer, insanı maalesef çöpe atılacak türden. Yapılabilecek olan herşeyi yapardım ben çok sinir bozucu, berbat bir durum. Umarım tüm masrafları faiziyle kitlersiniz o adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 23 Aralık 2013; 16:03:07 >
  • maalesef bu konularda kanunlarımız yetersiz, yargılama olayı çok uzun ve sonuçta çıkan adaletsiz.
    emniyetten bir tanıdık bulun plaka sahibinin adresini alıp iletişime geçin. kaza yeni yapılmış gibi araçları yanyana getirip fotoğraflarla destekli tutanak hazırlamalısınız.
    aksi halde:
    kaskonuz arabayı yaptıracak fakat hasarsızlığınızı siz suçluymuş gibi yakacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

maalesef bu konularda kanunlarımız yetersiz, yargılama olayı çok uzun ve sonuçta çıkan adaletsiz.
    emniyetten bir tanıdık bulun plaka sahibinin adresini alıp iletişime geçin. kaza yeni yapılmış gibi araçları yanyana getirip fotoğraflarla destekli tutanak hazırlamalısınız.
    aksi halde:
    kaskonuz arabayı yaptıracak fakat hasarsızlığınızı siz suçluymuş gibi yakacaktır.
    ama kasko ile görüştüm ve kaçan aracın plakasını almışsınız o aracın sigortasından alırız parayı hasarsızlığınız bozulmaz dediler. tabi henüz exper gelmedi aracı görmeye yarın gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufkbskc

ama kasko ile görüştüm ve kaçan aracın plakasını almışsınız o aracın sigortasından alırız parayı hasarsızlığınız bozulmaz dediler. tabi henüz exper gelmedi aracı görmeye yarın gelecek

Alıntıları Göster
    bu arada kendi işyerim varken vakit sıkıntım olmadığı için böyle şerefsiz haysiyetsizlerle çok iyi uğraşıyordum ama şimdi bir şirkette çalışıyorum bugün birşey demediler ama mahkemeye verdiğimde ve sürekli o işler için çağırıldığımda nasıl tepki alırım bilemiyorum. bu kaçan it soyuna çok sinirliyim. bir de tekrar gördüğümde metrelerce kovaladım haysiyetsiz herif dursa cebinden ödeyecek sanki alkollü bile olsa ben yardım ederdim nasılsa sigortası ödeyecek parayı. büyük ihtimalle haplanmıştı. araba kullanma şeklini görseniz ralli pilotu öyle riskli hareketler yapmaz. zaten çoğunlukla kaldırıma ya da etraftaki araçlara duvarlara sürte sürte gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

maalesef bu konularda kanunlarımız yetersiz, yargılama olayı çok uzun ve sonuçta çıkan adaletsiz.
    aksi halde:
    kaskodan yapılır hasarsızlık gider, mahkeme işi falan atılır 6-7 ay sonraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    peki otomatik vites olayı ne olur? vitesleri ne dandikmiş arkadaş bu arabaların. şikayet var sitesine de şikayet yazdım zaten. küçücük çarpmayla bozulan vites.
  • quote:

peki otomatik vites olayı ne olur? vitesleri ne dandikmiş arkadaş bu arabaların. şikayet var sitesine de şikayet yazdım zaten. küçücük çarpmayla bozulan vites.
    Muhtemelen asker kaçağı ya da kanun kaçağıdır.. Geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.Eğerki adamdan birşekilde parayı almayı başarabilirseniz mutlaka değer kaybı davası açtırın bu gibi kişilere müstehak. Umarım hasarınız onun tarafından karşılanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9872305B9

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun kardeşim...
  • Hayır niye kaçıyor ki bu kadar sizin masrafları zaten cebinden ödemeyecekti sigortası hallederdi. Ne cins insanlar var yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Artık polis de gelmiyor ki tutanağı da vatandaş tutuyor. Sigortası yoktur, başkasının üzerinedir falan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsy

Bu mesaj silindi.
    Fotoğrafta aracın hasarlı olduğu gözüküyor, bence sıkıntı olmaz kaskodan.
    Yalnız dualogic arızasıyla ilgili biraz huylanabilirler acaba arıza vardı da kaskoya mı yıkmaya çalışıyorsunuz gibisinden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Fotoğrafta aracın hasarlı olduğu gözüküyor, bence sıkıntı olmaz kaskodan.
    Yalnız dualogic arızasıyla ilgili biraz huylanabilirler acaba arıza vardı da kaskoya mı yıkmaya çalışıyorsunuz gibisinden...

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.
    Sonuçlandığında buraya yazarsanız bilgi sahibi olmuş oluruz.
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    benimde aklıma o geldi ama vites boşa düştü ve kesinlikle hiçbir şekilde vitese girmiyor. vites arızası veriyor. bu haldeki arabayla ben trafikte nasıl ilerleyeceğim ve kazanın yapıldığı yere kadar gidebileceğim? sonuçta etrafta kameralar da var.

tabiki bütün gelişmeleri burada paylaşacağım. ve savcılıktaki suç duyurusu dilekçemde aynen hasarın karşılanmasını ve değer kaybının karşılanmasını istedim.
  • quote:

benimde aklıma o geldi ama vites boşa düştü ve kesinlikle hiçbir şekilde vitese girmiyor. vites arızası veriyor. bu haldeki arabayla ben trafikte nasıl ilerleyeceğim ve kazanın yapıldığı yere kadar gidebileceğim? sonuçta etrafta kameralar da var.

tabiki bütün gelişmeleri burada paylaşacağım. ve savcılıktaki suç duyurusu dilekçemde aynen hasarın karşılanmasını ve değer kaybının karşılanmasını istedim.

Kaskoyla görüştünüz mü hocam?

• SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    kaskoyla görüştüm ve bana suç duyurusu yaptığınız dilekçe örneği bizim için yeterli dediler. zaten dün aracı kaskoyu arayarak çekiciyle servise bıraktım. bugün eksper gelecekti ama aramadılar yarın bir ararım.
  • quote:

kaskoyla görüştüm ve bana suç duyurusu yaptığınız dilekçe örneği bizim için yeterli dediler. zaten dün aracı kaskoyu arayarak çekiciyle servise bıraktım. bugün eksper gelecekti ama aramadılar yarın bir ararım.
    olayda şöyle bir gelişme oldu; savcılıkta güvenliklerin de yönlendirmesiyle ve olayın paniği ile, araç eşimin üzerine olduğu için eşim dilekçe yazdı ve dilekçeyi okuyan aracı eşimin kullandığını anlıyor. halbuki eşimin ehliyeti yok ve araç kullanmayı bilmiyor. bu durumdan dolayı kasko parayı ödemeyeceğini söyledi. savcılığa gidip ifadenizi değiştirin dedi. ama ya savcılık verilen ifade değiştirilemez derse?
  • quote:

olayda şöyle bir gelişme oldu; savcılıkta güvenliklerin de yönlendirmesiyle ve olayın paniği ile, araç eşimin üzerine olduğu için eşim dilekçe yazdı ve dilekçeyi okuyan aracı eşimin kullandığını anlıyor. halbuki eşimin ehliyeti yok ve araç kullanmayı bilmiyor. bu durumdan dolayı kasko parayı ödemeyeceğini söyledi. savcılığa gidip ifadenizi değiştirin dedi. ama ya savcılık verilen ifade değiştirilemez derse?

Ifade değişir sıkıntı olmaz hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.