Şimdi Ara

Traş olmak hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi bende faullerde,bıyıklarda ve çene altında tüylenme war bugune kadar kesmiyordum ama şu gilletenin di galiba reklamını gördüm heveslendim :P şimdi traş olmak için illaki yüzün heryerini mmi traş etmek lazım etmezsek ne olur? Şimdi diceksiniz kardeşim hepsini etsen bi tarafınmı eksilir ama malum yüzümün bazı yerlerinde sivilce war.. Cvplarınıza tşkler

• Arkadaşım yaş kac acaba?

Eğer 15-16 yaşlarında isen hiç elleme...

Bende lise yıllarında özenmiştim lise 1 de jilet vurmaya başladım.Şimdi orman gibi oldu sakallarım..Şikayetçiyim bu konuda.

Eğer ki kesiceksen hepsini kes orantısız cıkmasın kıllar.
  • Cok siritiyosa makineyle de alabilirsin
  • Evet makine de olabilr fakat makineyle bıyık kısmını da alabilirmiyim ?
  • Makina kullanmıyorum. Ama jiletleyeceksen kesinlikle tüm suratını jiletle öbür türlü orantısız kalınlık ve fazlalık olur sürdüğün yerlerde.
  • berberde makine ile aldır
  • bıyık tarafi kalsın elleme fuallerden aşşaği vur jileti çeneyi felan komple al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tıraş makinesi hakkında soru
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence kesinlikle jiletle alma sonra çok pişman olursun.

O tüyleri makina ile al ya da aldır, zaten yüzünde sivilce varmış jiletle uğraşma, sivilceler geçene kadarda elleme. Hatta makina ile de alma bırak öyle kalsınlar, okuldan birşey demiyorlarsa hiç elleme sonra pişman olursun
  • arkdadasım herkesın cevabı aynı sen cıkmsını ıstıyormusun ıstemıyormusun. önemli oln bu

ben usturayla kesıyorum kı zamanı gelınce cıkıyo yok jılet cok cıkartırmıs yok makıne az cıkartırmıs bunlar yalan ısler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nP4BlacK0uT

Karrrrrizzmatikkkkkk aaaaaaaaaaaaaa

cok gıcık ka-riz-ma-tik
  • Traş makinası ile jiletin arasında fazla fark yok traş makinası biraz daha az tahriş ediyor çıkacağı varsa yine çıkıyor traş makinesiyle al başlarda ama ileride jilete dönmek zorunda kalacaksın.
  • Karizmatikaaaaaaaaaa
  • http://www.ilkdeneyim.com/

çok hoşuma gidiyo bu reklam ya
  • Berber de makinayla aldır erken jilet sürersen başedemezsin pişman olursun.
  • reklamdaki çocukta bi tek tüy yok adam sanki bi arap suratına cumbshot yapmış gibi traş köpüğü sürmüş.. ben bile parmağımın ucuna sürüp yayıyorum bea
  • Ben tıraş makinesiyle alıyorumda, sakalın gürleşmesinde jilet kadar etkili mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 14 Şubat 2009; 19:10:28 >
  • Traş makinası falan hikaye arkadaşlar.Evde Philips traş makinem var ama jilet kullanıyorum.Banada küçükken makina kullan dediler.Bi süre kullandım makinayı ama yüzümü acayip yakıyor ve doğru dürüst almıyordu.Gittim bir tane m3power aldım titreşimlilerden , şimdi 3 dkda tertemiz traş oluyorum.Jilet her ne kadar tahriş etsede en güzel traş jiletle oluyor.Fakat iyi bir köpük kullancaksınız.Traş öncesi yumuşaklık için önemli bir etken bu.Traş sonrasıda traş kremi kullanın bakın cildiniz pamuk gibi oluyor.Daha az önce jilet kartuşu aldım kendime , markette fusion powerlar 4 jilet + makina 23 liraydı.Alın bir tane rahatça traş olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.