Şimdi Ara

Trendyol hacklendi mi? (SS’li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bankayı arayıp kartın kime ait olduğunu dolaylı yoldan öğrenebilirsiniz aslında bu kartın sahibi bu mu diye? Eger ayni değilse kesinlikle polise haber verin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankayı arayıp kartın kime ait olduğunu dolaylı yoldan öğrenebilirsiniz aslında bu kartın sahibi bu mu diye? Eger ayni değilse kesinlikle polise haber verin bence

• Sakın delilleri silme, ekran görüntülerini al.

Benzer bir durum hepsiburada da başıma geldi. Kullanılan kredi kartı çalıntı çıktı.

Kredi kartı sahibi şikayetçi olunca dava açıldı. 4 yıldır devam ediyor.

Bütün delilleri sunmama rağmen halen ben suçlanıyorum. Hakim direk bana "keşke hemen gidip savcılığa şikayet etseydin, o zaman suçlanmazdın" dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Sakın delilleri silme, ekran görüntülerini al.

Benzer bir durum hepsiburada da başıma geldi. Kullanılan kredi kartı çalıntı çıktı.

Kredi kartı sahibi şikayetçi olunca dava açıldı. 4 yıldır devam ediyor.

Bütün delilleri sunmama rağmen halen ben suçlanıyorum. Hakim direk bana "keşke hemen gidip savcılığa şikayet etseydin, o zaman suçlanmazdın" dedi.

Ne diyerek şikayetçi olacağım ki hocam? Yarın mail vs. atmayı planlıyorum trendyola. En azından cüzdandaki bakiyem bu kişinin kartına iade edilsin.

• Hesabından çalıntı kartla sipariş geçmişler nakite çevrilecek her şeyi alırlar. Elektronik almış olsalar onaya düşerdi onaya düşmeyecek malzemeler almışlar.

• Sipariş adresini vs. ekran görüntülerini al dursun, ne olur ne olmaz.

• Amazon harici kart bilgilerimi kayıt etmem

geçen sene ya trendyol kart bilgilerini çaldırdı yada başka bir yer hatırlamıyorum HWP de çıkmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Valla hocam çalıntı kartla kedi maması falan almaz kimse herhalde  

Alıntıları Göster
    Hocam sen beni dinle,
    Çok şeyler duydum,

Çok büyük ihtimalle çalıntı kart işi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 Ağustos günü babamın akbank kartından alışveriş yapıldı trendyoldan. Hemen arayıp kartı iptal ettirdim Allahtan fazla limit yoktu 39 lira kullanmışlar. Bir güvenlik açığı var sanırım

• Konu ile ilgili degil tam ama trendyoldan ilk kez bi siparis gectim dun. Pzt gelecek yaziyordu kargo takipte. Dun sorun yoktu ama bugun kargo takip hata veriyor. Manuel girince hatali diyor, verdikleri linkten tikladigimda hata diyor. Bunu yasayan oldu my daha once? Pzt e kadar bekleyeyim diyorum gelmezse iletisime geceyim, sorun mu olfu acaba diye dusunuyorum ama..

• Aynı durum başıma geçen yıl hepsiburada'da geldi. Birisi hesabımdan 10 kilo, 600tl değerine konserve ton balığı sipariş etmişti. Neyse ki sizin gibi kargoya verilmeden fark ettim ve hemen iptal ettim siparişi.

Sadece trendyolla kısıtlı bir durum değil anlaşılan. Aklıma gelen, hesapları kırarak kaçak kart aracılığı ile sipariş veriyorlar veya sitelerin sisteminde bir sorun var ve hesaplar karışıyor. Hepsiburada ile konuştrum, laga lugadan başka bir şey demediler, ciddiye dahi alınmadım. Geçmiş olsun.

Önerim, kartlarınızı hiç bir yerde kayıtlı kalmasın.

• Trendyoldan bir iki defa alışveriş yaptım, geride girmedim sitelerine. Taksitli alışveriş yapıyorum peşin çekiyor parayı. Birkaç kez bu duruma tanık oldum aradım Trendyol'u yanlışlık olmuş siparişinizi iptal ettik diyor dedim olabilir normaldir sonraki yaptığım 2-3 alışveriştede bu durumu yaşayınca onlarıda iptal ettirdim dahada ürün almadım. Bana güven vermedi o olaylardan sonra şuanda da hesaba girdim bir sıkıntı yok bende bilginiz olsun normalde iptal ettireceğim üyeliği ama bunlarda üyelik iptal etmekte ayrı bir teraneymiş onu gördüm.

• teslimat adresi kaego şubesiyse buyuk ihtimal dolandiricidir

• Aynısı bugün arkadaşımın başına geldi. Başkasının kartıyla arkadaşımın hesabından işlem yapılmaya çalışılmış. Sebebini bilmiyorum da bi açık var bence

6 siparişin 4’ünü adamın kartına iade ettim, 1’ini kargoya teslim edememişler o da iade edildi. 50-60 lira adamın kartına yansıdı. Sanırım. Hala haber yok.

• Şanslı adammış kimse artık ama durum ilginç hakikaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.