Şimdi Ara

Triger 160.000 km dayanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
10.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000 model Vw Bora 1.6 Comfortline aldım. Araç 160 bin km'de. Triger Kayışını kontrol ettirmek için bugun ustaya götürdüm. Allahtan iyi ki götürmüşüm. kayış kopmak üzereymiş. Ama işin ilginç tarafı ustanın demesine göre kayış şuana kadar hiç değişmemiş. bunu parçaları sökerken anladı. usta şimdiye kadar bu parçalar hiç sökülmemiş dedi. Gerçekten böyle birşey olabilir mi?

• Bizde Ford Connect vardı, 0 almıştık. 120 Bin kmde sattık ve hiç kayış değiştirmemiştik.
  • Oluyormuş demekki
  • Kolaylıkla olur, 40.000 - 60.000 de illa kopacak diye, kanun yok.

Koparsa, çıkacak gümbürtüyü engellemek için, bir önlem sadece.
  • Ben 5 yıl dolduğu için ne olur ne olmaz diye 45 binde olan aracımın kayışını değiştirdim. Çıkan kayışta kılcal çatlak namına hiç bir şey yoktu. Yeni aldığım kayış kadar sağlam duruyordu.
  • 220 binde bizim araç 1.5 sene önce değiştirdik dahada değiştirmedikEski sahibide sorumsuzmuş değiştirmemiş hiç
  • Mazda 323 1997 model yaklaşık 200.000'de değiştirdik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok sakat iş, büyük heyecan. işin sonunda sübapları pistonla öpüştürmek de var
  • ben değiştirdim pişmanım 100.000 kadar gidermiş oysa... boşa gitti paralar
  • ben onun riskine giremem.45000km de değiştirdim
  • Yağ, yoğurt, çamur, sıcaklık, devir, sente ayarı, eksantrik keçe kaçırması derken, motor kucağa gelir.

Bari 40.000 km. de, değiştirin.

Hacı Kartal bilem de ben, 20-25.000 de değiştiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

Yağ, yoğurt, çamur, sıcaklık, devir, sente ayarı, eksantrik keçe kaçırması derken, motor kucağa gelir.

20-25000 çok az değil mi yahu. 40000 civarı normal 60000den sonra tehlike başlar diye biliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Yağ, yoğurt, çamur, sıcaklık, devir, sente ayarı, eksantrik keçe kaçırması derken, motor kucağa gelir.

20-25000 çok az değil mi yahu. 40000 civarı normal 60000den sonra tehlike başlar diye biliyorum ben

20 Yıllık Hacı Kartal için o değerler, araba yorgun, sürücü yorgun.

Eksantrik mili, külbürütör mili, distiribitörü, yağ pompası, Allaha emanet, araçtan bahsediyoruz.

Motora ellenmeden 200.000 km. devirdi, şu an eksantrik keçeleri kayışa yağ püskürtüyordur.

40.000 Km. normaldir, yeni ve bakımlı bir otomobil için.

• fiat grande punto 120 bin ya da 5 yıl
    yani 200 binde gitme ihtimali var bence bu verileri de göz önünde bulundurursak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: beYdeNbeY

fiat grande punto 120 bin ya da 5 yıl
    yani 200 binde gitme ihtimali var bence bu verileri de göz önünde bulundurursak :)

Eninde sonunda, kauçuk ve güçlendirilmiş elyaf liflerden bahsediyoruz, koparsa adamı üzer.

Üzülmüş ve d.zülmüş, çok kimse gördüm.
  • Triger zinciri daha saglam
  • triger 160 bin km dayanır ve birgün gelir harbiden size dayanır
    dayandığında da acıtabilir dayanması
  • 130.000 km de 6.5 yıllık connectimi sattım hiç değiştirmedim trigeri
  • quote:

20 Yıllık Hacı Kartal için o değerler, araba yorgun, sürücü yorgun.

Eksantrik mili, külbürütör mili, distiribitörü, yağ pompası, Allaha emanet, araçtan bahsediyoruz.

Motora ellenmeden 200.000 km. devirdi, şu an eksantrik keçeleri kayışa yağ püskürtüyordur.

40.000 Km. normaldir, yeni ve bakımlı bir otomobil için.

anladım, ben kayış tamamen yeni olacağı için yaşın çok etkili olacağını düşünmemiştim.

dikkatimi çekti de; forumun güzelliğine bakın, triger değiştirme aralığı 20000 ile 200000 km arasında değişiyor

• fiat panda 5 yıl 120.000 olarak değişiyor...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.