Şimdi Ara

TRIMAX ALANLAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde Trimax 8880 aldım usb li ve sd kartli bu konuda olumlu ve olumsuz yada alanlar bu konuda nasıl cihaz olduğunu yazabilirlerrr foruma baktım trimax la ilgili bisey göremedim

• Cihazı sen almışsın önce istiyorsan bir sen yorumla cihazı
  • daha dün aldım bir film izledim goruntu cok super usb li ve flash bellek takılabiliyor, 49,90 ytl ya aldim 2 gun once fiyati 64,90 ytl idi. baktım inceledim gayet hoş duruyor aldım. insallah iyi etmisimdirrrr
  • Migrosdan mı aldın. Siyah kasa USB ve kart girişi kapaklı olanmı yoksa kapaksız olanmı. Bende USB girişi kapalı olan siyah uzun kasa var. Flash bellek ve 500 GB WD MY Book Home ile sorunsuz kullanıyorum. Flash belleklerde hareketli sahnelerde bazen takılma oluyor. 1 ay önce 64,9 YTL ye almıştım ben. fiyat düşmüş. Altyazı küçük ama yazılımla hallediliyor.
  • Alırsanız USB girişi kapaklı olandan alın. Bu modelde mtk chipset var. Diğerlerinde sunplus. Sunplus chipset olanlara yazılım yüklenmiyor diye okumuştum başka bir forumda. USB giriş kapaklı siyah uzun kasa olan modeli tavsiye ederim. Ben yazılımı yükledim. Altyazılar okunaklı oldu. Görünüş olarakta kaliteli bir görünüşü var. USB girişi kapaksız olanıda gördüm arada bayağı bi fark var kalite olarak.
  • ben 3-4 gun once gordugumde 64,9 ytl idi kapakli olan, cumartesi gunu baktim 49.9 ytl ye dusmus hemen aldim yazılım olayıda saglam bi yazılım varmıı cihazin bellegini bozmayalım bu tur sikayetler cok duydum cunkuu cihaz hos gorunuyor esmer kasadan aldimm filmleri izledikce eksik kusur yada begenilerimi yazarimmmm
  • Iki ay once tansas'tan 8800 siyah usbli olanını 54 ytl'ye arkadaşa hediye almıştım. Usb'si kapaklımıydı değilmiydi hatırlamıyorum, fazla inceleme şansım olmadı, sadece çalışıyor mu diye denemek için bir bölüm lost divx baktık, görüntüsü gayet güzeldi. Iki aydır kullanıyor, şikayeti yok henüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cihazın görüntüsü mü önemli yoksa gösterdiği görüntü mü
  • ben almadan once baktimm siyah kapakliydi. Birde denedim nolur nolmaz diye goruntu gayet hoş, cihaz da bayaa bi ince ve nazikk bu durumda yapacak tek sey var almak fiyatıda cok degil zaten. Ben tavisye ederim illa hersey sony olacak diye birsey yok haneee saygılarımla....
  • Millet şimdi ORITE yi inceliyor. Yakında bir Orayt patlaması olur
  • Merhaba,
    Geçen hafta Siyah kasa USB ve kart girişi kapaklı olanından aldım. Alt yazı problemi yaşıyorum. Yeni yazılımla düzeldiğinden bahsetmişsiniz. Yazılıma nasıl ulaşabilirim. Yardımcı olabilir misiniz? İyi günler
  • Hocam nerden aldın?Öyle birşeyi ben de alacam yaz için...
  • Migros'dan aldım.
  • Migros tan aldım 49 ytl ye, ama indirim kaç günlüktü bilmiyorum. Benim aldıgımda alt yazı problemi yok okunaklı ben takip edebiliyorum. Aldım alalı hemen hemen hergün film izliyorum goruntu kalitesi guzel hemen hemen her film formtını gosteriyor cihaz zaten hemen kendini amorti ediyor cunku bir sinema bileti 11 Ytl ADANA REAL de 5 film izlesen cihaz kendini amorti ediyor bir de ses sistemin varsa sinema gibi oluyorr tavsim alın derim........
  • arkadaslar migrosta (samsun) 2 tane ürün var.birisi altta gösterdiğim ürün fotorafını çektim..diğerinin kutusu arkadaydı çekemedim..alttaki resimdeki 8800 ü kullanan varmı..chipseti hangisi?

TRIMAX ALANLAR BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***redbull*** -- 3 Ağustos 2009; 20:54:17 >
  • maşaallah sende her foruma yazmışsın.turkey forumda cevabını yazdım.
  • bende 8800 usb kapaksız olanı aldım..
    dün ankamall migros da 29 liraydı..ama altyazılar çok küçük. yazılımları neren bulcaz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.