Şimdi Ara

TRT bandrol ücretine zam geldi: Telefon ve otomobillere zam geliyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
3
Favori
10.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O kadar geriye gitme, sen milletin ne içtiğiyle uğraşacağına önce ENSAR vakfındaki 45 çocuğa kimlerin tecavüz ettiğiyle uğraş.

Sonra gel burda millete ahlak timsali kesil, ulan alayınız sapıksınız. Hem cinsel hemde zihniyet olarak, daha da yazmam bokunda boğul.

• Son 7-8 aydır benzer tüm başlıklarda olduğu gibi gün boyunca yazdım yazdım sildim, yazdım yazdım sildim...

• onbirelliiki O kullanıcısına yanıt

ha yok big bang patlamasaydı bu kadar zam olmazdı demi  

• yunusbeen kullanıcısına yanıt

BBC yılda 160 pound alıyor. Acaba BBC'nin tek yıllık alımı, bir bireyin yılda ödediği toplam TRT payına oranla ne kadar oluyor. Hesaplama yapılsa güzel olurmuş

• Yav abl trt bandrolu nedir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

maaşlı koyunlar TRT bandrol soygununu bile savunur...

• Boş verin zammı, yeni millet bahçesi açılıyor. Çılgınlar gibi halaya devam.

• Hamdolsun TRT payı ekonomi gibi uçuyor, seçime kadar sabır, sonra biz de uçuracağız

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Yılda 160 pound alıyor olabilir. Ama ordaki insalar ortalama ne kadar maaş alıyor? 35,423 pound yıllık ortalama maaş. (kaynak vizem.net) yani yaklaşık ayda 3000 pound diyelim. Yani asgari ücretin yıllık gelirinin 35 bin olduğunu düşünecek olursak, yılda 150 tl gibi bişi. Üstelik reklamsız yayınlar, Nat Geo kalitesinde belgeseller de cabası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trt çocuk yaptırdığı çizgifilmlerden ne vurgun yaptırdı ha..

Dakikası 5000, 6000 liradan 20dk ve 10dk çizgi filmler, içerikler bok gibi ne günlerdi..

Yandaş hep zengin oldu.

• Şu hale bak zamlarla vergilerle Amerika bizi kıskanıyor

• yunusbeen kullanıcısına yanıt

BBC kalitesi şüphesiz. TRT payı alınmasına rağmen reklam yapılması zaten komedi. Otomotiv ve telefondan alınmaması gerek baştan. Konsoldan da alınıyordu belli bir süre.

Onun dışında TRT belgesel içerikleri BBC kadar olmasa da kaliteli.

İndirekt para gidişatı kıyaslamasını merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haram zehir zıkkım olsun..

• Hala bu fahiş vergileri savunanlar varsa bir zahmet beni engellesinler ki ben onları engellemek için uğraşmayayım.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Halay dememişti, yuvarlanın demişti. :)

• Hakkımı helal etmiyem.

• Çıkıp bi hesap sormalı millet artık, senin cebindekini alıyorlar kardeşim, vatandaş bıktı artık bunlardan.

Yapılan yanlışların bedelini bize ödetiyorlar biz de seyrediyoruz, doların bu seviyede olması korkunç.

Bu kadar şeyden sonra hala "hesabı sandıktan soracağız", neyin sandığını bekliyorsun daha şu anda yaşıyorsun kardeşim, ülke yangın yeri, millet yanıyor.

• Bu kötü ekonomi ve pahalılık yüzünden gerek elektronik gerek de ev aletleri tamiratı konusunda Youtube' dan yardım alarak son 2 yıldır kendimi bayağı geliştirdim.
    Örneğin bugün; 5 yıl sonra lityum bataryası ölen 12 inçlik tabletimin 2' li bataryasını 6 tane lehim yaparak değiştirdim, 250 TL harcayarak 5000 TL lik tabletin pil ömrünü 5 yıl daha uzattım.

Tamirciler kusuruma bakmasın, hayat pahalılığı beni bu yola itti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 27 Mayıs 2022; 0:5:18 >
  • olum yazık lan siz yaşlılar hadi yine iyisiniz de benim gibi 97 doğumlu ve üzeri nesiller falan napıcaz knk doğduğmuzdan beri reis ve fakirleşmeden başka bi şey göremedik

• kaktırdığımın teretesi bi işe yaramıyor kimsenin umurunda değil. alakam olmayan bir şeye ben neden para ödüyorum kk

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.