Şimdi Ara

True Detective (2014 - ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.857
Cevap
53
Favori
118.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk bölümü izledim. Oyuncular iyi duruyor. Ama nereye kadar gider birinci bölümdeki konu bilemiyorum. HG'den sevdiğim Woody burada da var. Çok güzel oldu. Hatta başlama sebeplerimdendir. Neyse 2 ve 3'ü izleyince editlerim. Hangi gün yayınlanıyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıAmPassenger

İlk bölümü izledim. Oyuncular iyi duruyor. Ama nereye kadar gider birinci bölümdeki konu bilemiyorum. HG'den sevdiğim Woody burada da var. Çok güzel oldu. Hatta başlama sebeplerimdendir. Neyse 2 ve 3'ü izleyince editlerim. Hangi gün yayınlanıyor acaba ?

Pazartesileri yayınlanıyor.

Her sezon konular ve oyuncular değişecek diye yazmıştı biri konuya . Doğru mudur bilmiyorum
  • Yeni bölüm düştü beyler.
  • S01E04

Tek kelimeyle harika bir bölümdu. Katili yakalama bakımından pek bir ilerleme olmadı ama Rust'ın geçmişi hakkında önemli şeyler öğrendik. Bu arada yayınlanan 4 bölüm arasından aksiyon ve temposu en yüksek olan bölüm buydu.

Matthew McConaughey'in oyunculuğuna ise diyecek bir şey yok. Adam uyuşturucu sahnelerinde karakteri yaşamış resmen.
  • Altyazı %30 şuan.Akşama çıkar herhalde.Bölümü indirdim beklemedeyim.
  • IMDb'de son bölüm 9.9 almış.

1000 kişi oylamış. Hemen izliyim 2 ile 3'ü de yetişiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son bölüm harikaydı
  • abi dizimi sinemamı anlayamadım..su gibi aktı tam anlamıyla yardırdı bu bolum Matthew McConaughey helal olsun adama..bolum ıcın söylenecek cok fazla sey yok süperdi gerçekten..
  • 1x04

İlk bölümden farklı olarak aksiyona doyuran bir bölümdü. Bu Rust maşallah büyükelçi gibi her yerde bağlantısı var la. Olağanüstü bir bölüm.

Marty nihayet hak ettiğini buldu. Bu bölümle öğrendik ki Daddario bile yaramamış abimize, elvis binayı terk etmiş. Bu durumda Maggie'nin kayısısı anında Rust'a sulandı. Zaten ilk bölümde söylemiştim volkanın aktif hale geçtiğini. Yalnız bir dipnot ekleyeyim kalan 4 bölümde bizim nihilist Rust mala vurmazsa gözüm açık gidecek. Lonely lonely nereye kadar biraz da lovely lovely değil mi Rust? Ne güzel de sigara içiyorsun sen öyle.

Söylemeden geçemeyecem bu meth olayı Heisenberg'e kadar dayanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 10 Şubat 2014; 22:46:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: reko

abi dizimi sinemamı anlayamadım..su gibi aktı tam anlamıyla yardırdı bu bolum Matthew McConaughey helal olsun adama..bolum ıcın söylenecek cok fazla sey yok süperdi gerçekten..

Aynen yaw, sanki uzunca bir filmi bölümlere ayırmışlar da dizi olarak veriyorlarmış gibi. Son bölüm için zaten fazla söze gerek yok. IMDb'de insanlar 9,9 vermemiş, bu bölüm 9,9'u almış yani
  • sonlardaki heyecanı çok iyi hissettirmişler bu bölüme benden bir 7 gider.
  • o nasıl bir bölüm sonu arkadaş , nasıl bir aksiyon işlenme şekli , tam 10 puanlık bir 10 dakikaydı
  • 4.bölüm

6 dakikalık tek plan çekim

• X@ndeR kullanıcısına yanıt
    tekrar tekrar izledim ,hani filmlerde unutamadığınız sahneler olur ya, bu da onlardan biri oldu işte
    bu arada, dizi hakettiği ilgiyi görmüyor , boşuna dememişler hbo ise koy sepete , ama izleyen yok
  • 4.bölümü indiriyorum.

Edit:Bölümü izledim,herzaman ki çizgisinden biraz çıkmıştı,güzeldi.Aksiyon ve heyecan en önemli faktördü bu bölümde bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karaliste -- 11 Şubat 2014; 14:59:48 >
  • son bölüm aksiyon olarak doyurucuydu ama ilk bölümü izleyince bu gidişatı beklemiyordum ben. bir Se7en havası vardı, o yok olmaya başladı gibi.
  • Son bölüm dizinin genel 'çizgisinin dışında' olsa da çok güzeldi , işler iyice dallanıp budaklanmaya başladı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Son bölüm dizinin genel 'çizgisinin dışında' olsa da çok güzeldi , işler iyice dallanıp budaklanmaya başladı .

Çizgisinin dışındaydı evet, o gizemli havasına geri dönüş yapar tekrar bence. O değil de bu dizi ilk bölümlerde böyle çıkartıyorsa, bunun daha sezon finali var, kim bilir nasıl bir bölüm bizi bekliyor.
  • Her bölüm sinema filmi gibi. Muhteşem bir dizi.

HBO her diziden kalite akıyor abi.

Yalnız şaka maka seneye bu ikili ödülleri toplar oyunculuk dalında.
  • Konu muhteşem işleniyor, Rust'ın performansı zaten tartışılmaz da Martin'in soruşturmadaki konuşması, aksanı, tütün çiğner gibi tavrı ayrı bir keyif veriyor. Figuranlar bile ödüle layıktır. Özellikle 3 bölümdeki balıkçı amca da Rust'a gönderme olmuş bence, ayrı bi manyaklar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.