Şimdi Ara

True Detective (2014 - ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.857
Cevap
53
Favori
118.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Marty'nin metresi avukat mı yoksa Marty'den mi şikayetçi oldu ?
    ?
  • O sırada yazı yazıyordu kâtip olabilitesi yüksek.
  • İlk 2 bölümü izledim.Gerçekten harika.Rust karakteri çok ilginç ve üzerinde çok çalışılmış.Rust'ı canlandıran oyuncudan bir ödül beklentisine girebiliriz bile.

• Mahkeme katibi, avukat değil, karısıyla konuşup durumu anlatıyor.
  • Alexandra Daddario ablamızda harbiden taş gibi hatun..sanırım 1-2 bolum daha gozukucek ama cıplak gorurmuyuz bilemem marty kızıpta evini basarsa belki..
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    matthew mcconaughey abimiz bu yıl yüzde 90 ödülü alır..ben uzun zamandır bu kadar rolünün hakkını vereni görmemiştim..
  • reko kullanıcısına yanıt
    Sanırım 8 bölüm olacak bu sezon.8 bölüm oynayarak ödül kazanırsa bence büyük level atlar.
  • Son bölüm efsaneydi. Rust oyunculuğuyla yardırıyor. Uyuşturucu çektiği kısımda gerçekten uçtu zannettim. Gözler falan kaydı.
  • 2 gündür indiriyorum. Prison Break'i bitirmeme bir kaç bölüm kaldı. Ondan sonra başlarım

Ayrıca bir göz gezdirdim de dizi hangi zamanda geçiyo? Eski bir tarih sanırım
    True Detective (2014 - )
  • 3. bölüm bitti. Diğer bölümlere nazaran daha iyiydi. Ama sonunda çıkan şu adama mana veremedim. Aga bu nedir ?

True Detective (2014 - )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plesac -- 16 Şubat 2014; 22:09:35 >

• S01E05, yine tek kelimeyle harika bir bölümdü. Dizide kusur bulabileceğim hiç bir şey yok resmen. Her şey o kadar iyi aktarılıyor ki sanki oradaymışız gibi. Kamera açıları olsun, müzikleri olsun, oyunculuklar vb. her şey muhteşem resmen.

Bu bölümle dizi daha farklı bir yol aldı. Bizim zenci herifler asıl katilin Rust olduğunu düşündükleri için Rust ve Martin ile konuşuyorlarmış. Martin'e içinde Rust'ın olduğu bir kaç fotoğraf gösterdiler. Rust'ın en başından beri Martin'i kendi istediği yönde götürdüğünü ve bu yüzden kimsenin katilin o olduğunu farkedemediğini falan söylediler.

Son 3 bölüm çok heyecanlı olacak. Rust'a o kadar karizma dedik, bağrımıza bastık, burdan sonra katil o çıkarsa feci terse yatmış oluruz.. O yüzden senaryonun ilerleyen 3 bölümde nasıl ilerleyeceğini çok merak ediyorum. Bir de ikinci sezonda Rust'ın olmayacağını düşünürsek, hiç beklenmeyen bir son ile karşılaşabiliriz.

Martin'in kızıda arabada 2 tane erkekle çıplak şekilde basılmış. Martin'in yetiştirdiği kızdan bu kadar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal Atatürk -- 17 Şubat 2014; 9:34:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ıAmPassenger

3. bölüm bitti. Diğer bölümlere nazaran daha iyiydi. Ama sonunda çıkan şu adama mana veremedim. Aga bu nedir ?

True Detective (2014 - )

Hocam diziyi izlerken başka birşeyle mi meşgülsün :) Reggie Ledoux oluyor o sayko. Cook olduğu için de kıyafat malum.

• bu bolumude hd ındırdım bakalım rusty neler yapacak..
  • bölümü izlemek için sabırsızlanıyorum
  • bende izlemedim yabancı sitelerden memnunıyet mesajları gelıyor çok iyi bolummuş yıne..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Bu Marty'nin metresi avukat mı yoksa Marty'den mi şikayetçi oldu ?
    ?

İkisi mahkemede denk geliyor sadece. Birisi polis olarak ifade veriyor sanırım bir olay hakkında. Kadın da katip olsa gerek.

5.bölüm de 4. gibi 9,9 puan. Bu dizi efsane gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

quote:

Orijinalden alıntı: ıAmPassenger

3. bölüm bitti. Diğer bölümlere nazaran daha iyiydi. Ama sonunda çıkan şu adama mana veremedim. Aga bu nedir ?

True Detective (2014 - )

Hocam diziyi izlerken başka birşeyle mi meşgülsün :) Reggie Ledoux oluyor o sayko. Cook olduğu için de kıyafat malum.

Değilim ama sürekli alt+tab yapıp başka şeyler yapıyorum. Sıkıcıydı ilk iki bölüm yani. Adamı da tanıdım. İsmini, ne yaptığını biliyorum ama giyim tarzına bi anlam veremeyip koydum buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün başladım diziye 2 bölüm izledim. (spoiler vermeyin) İki bölümdür çok bayık gidiyor ve sıradan polisiye dizilerinden bir farkı yok gibi. sadece ikinci bölümde
    kızların oyuncaklarının düzeni ve konuştukları dikkat çekici.
    ...

Dizi çok övülüyor ve 9 üzeri bir puanı var. Olayı nedir tam anlamadım bu kadar. Kalan 3 bölümde ohaa hasss.. dedirtecek şeyler oluyor mu? Yoksa böyle çok yavan geldi.
  • Hayatım amerikan dizilerini izlemek ile geçiyor yaşım çok yok 26'yım ama 16'dan beri aralıksız yüzlerce dizi bitirdim True Detective kesinlikle hayatımda izlediğim en iyi yapım,daha bitmeden efsane bir dizi olduğunu söyleyebilirim tam anlamı ile bir kült. Daha başlangıç şarkısında farklı bir boyuta geçiyorum zaten o nasıl bir şarkıdır arkadaş. Dizide ki apokaliptik hava,tükenmişlik,gerçeklik,oyunculuklar,Cohle'nin konuşmaları,dizide yapılan felsefe,verdiği heycan felan inanılmaz ya anlatılamicak bir dizi. Hani Cohle ile Martin 50 dakika arabanın içinde konuşsa yine izlenir yine izlenir. Bugün Walking Dead'te var 2 güzel yapım güzel bir gün.
  • Özellikle 4.bölüm efsaneydi. O bölümü izledikten sonra yeni bölüm için gün sayacağına eminim. Bölüm, IMDb'de 3 binin üzerinde oylanmış ve 9,9 puana sahip.

Dizinin geneli için ise... Gerek Matthew McConaughey'nin oyunculuğu gerekse canlandırdığı Rust karakteri müthiş. Dizinin şu ana kadar oldukça iyi gittiğini düşünüyorum. Önümüzdeki 4 bölüm daha da iyi olabilir, dizi de bu kapasite var çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 17 Şubat 2014; 18:17:14 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.