Şimdi Ara

True Detective (2014 - ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.857
Cevap
53
Favori
118.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sercann35

Özellikle 4.bölüm efsaneydi. O bölümü izledikten sonra yeni bölüm için gün sayacağına eminim. Bölüm, IMDb'de 3 binin üzerinde oylanmış ve 9,9 puana sahip.

Dizinin geneli için ise... Gerek Matthew McConaughey'nin oyunculuğu gerekse canlandırdığı Rust karakteri müthiş. Dizinin şu ana kadar oldukça iyi gittiğini düşünüyorum. Önümüzdeki 4 bölüm daha da iyi olabilir, dizi de bu kapasite var çünkü.

Oyuncuların oyunculukları süper ona lafım yok zaten. Özellikle 1995 ve 1012 arası gidip gelen dizide farklı ve 'değişmiş' karakterleri mükemmel yansıtıyorlar. Sadece konu ve olaylar durağan geldi biraz. (İlk 2 bölüm için) Devam ediyorum diziye tabi ki.

• son bolumu yenı izledim yine kaotik yapı yine muhteşem bir bölümdü..duragandı ama mesajlar falan inanılmaz..özellikle uzay zaman mesajını bilen bilir diyorum..abi son sahnede baya gerildim..

martnın kız ne olmuş yaw oyle o adamı oldurmelerı mermıler falan ulan dedım ne oluyor meğerse numaraymış..adamı oldurmeseler belkıde katılın o olmadığını anlarlardı..
    süper bir dizi gerçekten de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 17 Şubat 2014; 23:23:09 >
  • 4. bölüm şimdi bitti. Son 30 dakika müthişti. Efsane olabilir bu dizi eğer ileride bozmazsa. İlk 2 bölüm 10 üzerinden 8, 3. bölüm 9, 4. bölüm 9,6 aldı benden. 5. bölümü yarın sabah izlerim. Bakalım o nasıl. Şimdilik iMDb puanı 9,8 1000 kişiden ama bilemem. Overrated da olabilir. Bakacaz artık.
  • 5.bölüm efsane ! Bu diziye laf edeni yakarım yok böyle bir kurgu !
  • Giriş introsuna dikkat eden oldumu super gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

Giriş introsuna dikkat eden oldumu super gercekten

• Dizinin introsunda bile birçok mesaj gizli...

5. Bölümle beraber bence tavan yaptı dizi.

Çok kritik sahneler vardı bu bölümde. Rust, Marty'i satmadı. Sonlara doğru siyahi polisler Marty'e Rust'un şüpheli olduğunu söyleyince bence Marty'nin kafasını karıştıran şeylerden birisi de bu oldu.

Daha konuşmak için erken ama bence Rust bu pis işlerin içinde yok.

Devletin daha üst kademelerinden birinin bu tip Dester misali bir cinayet saplantısı olduğunu ve federal ajanlardan oluşan bir başka grubun da bu pislikleri örtmeye çalıştığını düşünüyorum iyiden iyiye...

Daha 3 bölüm var finale, bu sürede herşey değişir.

• Ya benim anlamadigim bir nokta var,

Rust ve digerinin 1995 teki halleri ve 2012 deki halleri cok degisik. Benziyorlar eski hallerine yine ama Rust cok farkli olmus. yani demek istedigim dizide dandik bi yaslandirma teknigi degilde cok farkli bisey kullanilmis gibi

Sette o saclari falan nasil yapiyolar. Mesela diger adamin adini unuttum Sirma gibi saclari var 95 te ama 2012 de dokulmus hepsi bunu nasil yapiyolar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

Ya benim anlamadigim bir nokta var,

Rust ve digerinin 1995 teki halleri ve 2012 deki halleri cok degisik. Benziyorlar eski hallerine yine ama Rust cok farkli olmus. yani demek istedigim dizide dandik bi yaslandirma teknigi degilde cok farkli bisey kullanilmis gibi

Sette o saclari falan nasil yapiyolar. Mesela diger adamin adini unuttum Sirma gibi saclari var 95 te ama 2012 de dokulmus hepsi bunu nasil yapiyolar?

Biri müdür olmuş caka sağlam diğeri iyice çökmüş salmış bence çok iyi göstermişler :) Valla makyaj teknikleri çok fena neler neler yapıyorlar
  • Efsaneydi bölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

Dizinin introsunda bile birçok mesaj gizli...

5. Bölümle beraber bence tavan yaptı dizi.

Çok kritik sahneler vardı bu bölümde. Rust, Marty'i satmadı. Sonlara doğru siyahi polisler Marty'e Rust'un şüpheli olduğunu söyleyince bence Marty'nin kafasını karıştıran şeylerden birisi de bu oldu.

Daha konuşmak için erken ama bence Rust bu pis işlerin içinde yok.

Devletin daha üst kademelerinden birinin bu tip Dester misali bir cinayet saplantısı olduğunu ve federal ajanlardan oluşan bir başka grubun da bu pislikleri örtmeye çalıştığını düşünüyorum iyiden iyiye...

Daha 3 bölüm var finale, bu sürede herşey değişir.

3 bölüm var finale derken sezon finali değil mi?

Daha konuşmak için erken ama ben de senin gibi düşünüyorum.

• her sezon farklı hikaye farklı cast ile çekilecekmiş. dolayısı ile bu hikaye için sezon finali.

rust'ın işin içinde olduğuna ben de inanmıyorum.
  • mükemmel bir bölümdü

• Rust kesinlikle suçsuz bence. Bu işin başka kişilere de gittiğini biliyor, ortadan kaybolduğu zaman bu kişilerin peşine düşüyor. Tuttle, 3. bölümde okuldaki çim biçme makinesini kullanan adam, Theriot kesinlikle işin içinde. Ayrıca biraz uzak ihtimal gibi görünüyor ama Marty de işin içinde bence. Belki baştakilerdendir, belki de zorunluluktan istemeye istemeye işin için çekilmiştir ama Marty de işin içinde bence.
  • Bu dizi bambaşka cidden. Oyunculuk ve kurgu harika. Breaking Bad gitti, bu geldi.
    5. bölüm harikaydı yine. Dizi iyice kendine çekti. Harika sahneler var.
  • Normalde polisiye tarzı hikayeler beni pek sarmaz ama ilk 4 bölümü arka arkaya izledikten sonra çok hoşuma gitti oyuncular mükemmel rol yapıyorlar.

Biraz önce de 5. bölümü izledim. Sondaki sahne çok gerdi yani beni öyle ki sesi falan kıstım ters bir şey çıkar da ödümü kaybederim diye

Dizinin en güzel kısmı; abartı bir şey yok ortada. İnsanın kafasında "Yok artık yahu !!" düşüncesi olmuyor. Her şey mantık çerçevesinde yürüyor. Sanki gerçek olaylardan esinlenilmiş gibi. Umarım fantastik bi çizgiye taşımazlar işi.
  • profiteroldoktor kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum dizideki hersey sanki gercek gibi 1995 bile arabaları vs iyi yansıtmışlar pcler bile zamana uygun

• Dizide geçen süre içinde Rust'ın veya Martiy'nin illegal bir durumda olduğunu düşünmedim, ancak Rust görevden ayrıldıktan sonra olablir, şu anki fiziksel ve ruhsal haliyle baya birşey atlatmış, yaşamış görünüyor. Kilit nokta Rust'ın Marty'e diğer ekibin neden göreve alınması konusundaki sorusuydu bence. İlerki bölümlerde organizasyonun şeklini çıkarıp görevden ayrılabilir-alınablir. Tabi ucuz senaryolu filmlerdeki gibi anlatılmayıp gizliden gizlye işler çevireblir, diziin böyle bir senaryo tekniği yoktur umarım. 5 bölümdeki soruşturma ekibine anlatılanlar ve gerçekte yaptıkları sahneleri mükemmeldi, ilk kez böyle bir anlatım gördüm, bir anda sizi dizinin sır ortağı yapıyor hissi veriyor, gerzek federaller diyorsunuz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

Ya benim anlamadigim bir nokta var,

Dostum zaten dandik yaşlandırma tekniği kullanmak bu diziye yakışmazdı. Dizide her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Mesela S01E05de Martin'in aynaya bakıp saçlarının döküldüğünü görme ayrıntısını bile verdiler.

Hem zaten bu adamlar 1995de 25-35 yaş civarında olsalar 17 yıl sonra en fazla 50 yaş civarında olurlar. O yüzden öyle dandik saç sakal beyazlatma yapsalar dizinin kalitesine yakışmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal Atatürk -- 18 Şubat 2014; 9:31:16 >

• Diğer sezon Matthew McConaughey olmaması ciddi ciddi canımı sıkıyor. Rust karakterinin yeri doldurulamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk ALAGÖZ -- 18 Şubat 2014; 10:16:16 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.