Şimdi Ara

True Detective (2014 - ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.857
Cevap
53
Favori
118.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WinteR

Konu muhteşem işleniyor, Rust'ın performansı zaten tartışılmaz da Martin'in soruşturmadaki konuşması, aksanı, tütün çiğner gibi tavrı ayrı bir keyif veriyor. Figuranlar bile ödüle layıktır. Özellikle 3 bölümdeki balıkçı amca da Rust'a gönderme olmuş bence, ayrı bi manyaklar.

O değil de balıkçı herif de fena oyuncuydu bence.
  • Soruşturma yaparken görüştükleri sakallı yaşlı balıkçiyı diyorsan evet, başkada balıkçı yok sanırım :) O adamın bile derin bir hikayesi var hissi veriyor. Zaten MArtin'de arabada sana benziyor filan demişti Rust'a.
  • dizi su an piyasada bulunan dizilerden birkaç gölek üstün breaking bad havasında (kalite anlamında) ilerliyor..
  • sıraya alalım
  • Chucky Pancamo kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum ama bir yandan da bitmesin istiyorum zira Breaking Bad'den sonra bu dizi senrayosu ve kalitesi ile hemen alışkanlık yaptı diyebilirim
  • Son bölümde ilk 3 bölümden daha fazla aksiyon vardı. Bir ara Training Day filmini izliyormuşum gibi geldi.
  • 3. bölüme kadar izledim dizi cidden kalite akıyor, ya Rust u Dexter daki Queen e benzeten bir tek ben mi varım?
  • 1x04

Harika bölümdü.Süperdi.Bolca aksiyon vardı bu bölümde.Yeni bir efsane geliyor.Dizi her şeyiyle harika.

-Bu uyuşturucu işleri iyice genişletti konuyu.Bakalım neler olacak?
    -Son sahneleri soluksuz izledim.Kaçışları mükemmeldi.
    -Marty terk edildi iyide oldu.Rust ile kalacaklar.Bu arada Marty'nin karısı bildiğin yanaşıyor Rust'a
    -Rust ile ilgili de bir çok şey öğrenmiş olduk.Adamın her konuda bilgisi var.Dedektif dediğin böyle olur.

Oyunculuklar da şahane.Özellikle Matthew McConaughey.Adam oscar'lık oyuncu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Bora. -- 11 Şubat 2014; 17:34:59 >
  • Yeni bölümün promosu da çıkmış.Bakalım nasıl geçecek 1 hafta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Bora. -- 11 Şubat 2014; 17:57:58 >
  • 1*04

Yine güzel bir bölümdü.

Özellikle Rust ve çetenin yaptıkları baskın ve o baskından Rust'ın kaçışını soluksuz izledim.

Marty ve karısı arasında olacakları da merak ediyorum ben. Özellikle Maggie'nin, Rust'tan etkilendiğini düşünüyorum. Marty dikkat etse iyi olur.

Bu bölümle birlikte sezonun yarısı da bitmiş oldu, bakalım sezonun diğer yarısı nasıl geçecek...

Son olarak diziye, yakın zamanda HBO'dan yeni sezon onayı gelir diye düşünüyorum.

• 1x4 çok iyi bölümdü son 6-7 dakika özellikle çok iyidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

3. bölüme kadar izledim dizi cidden kalite akıyor, ya Rust u Dexter daki Queen e benzeten bir tek ben mi varım?

Oha yalnız değilmişim. İlk bölümde o mu diye baktım IMDb'ye.
  • efsane efsane ... diyicek başka bişey bulamıyorum ne bölümdü be rust şuana kadar gördüğüm en sağlam karakterlerden özellikle Matthew McConaughey nin oyunculuğu müthiş Nolan ın yeni filmi için neden onu başrol yaptığını çok rahat anlayabiliyoruz , diyaloglarının hastası oldum rust ın
  • 3.bölümü yeni bitirebildim.

Güzeldi, Rust'ın konuşmaları çok havalı
  • İlk başladığı günden beri takip ediyorum ve gerçekten muhteşem bir dizi. Bu kadar iyi oyunculuğu uzun süredir görememiştim. Efsane olacak biri dizi. Rust idolüm oldu artık. Başlamayı düşünen varsa hiç beklemesin.

Edit: Bu arada dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacakmış ve doyurucu bir şekilde bitecekmiş. 2. sezonda başka bir hikaye ile başlayacakmış. Bence tüm diziler bu formata geçmeli. Supernatural gibi 9. sezonda hala bir yere bağlayamayan diziler yerine bunun gibi izleyiciyi tek seferde etkileyip, bağlaması gereken yere bağlayan diziler çok daha iyi oluyor. En azından diziyi uzata uzata saçmalamıyorlar bu formatta. Biteceği yerde bitiyor ve yeni bir hikayeye devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 11 Şubat 2014; 23:01:07 >
  • bölümleri izlerken bitmesin diye bakıyorum hep ama bitiyor ne yazık ki..

son bölüm muhteşem ötesiydi.. seneye ödül törenlerine ambargo koyar bu dizi..
  • beni en çok matthew mcconaughey şaşaırttı..bu adam boyle oynarmıydı yaw..en son bi fılmını ızlemıstım pek sarmamıştı..ama bu dizide adam bildigin yardırıyor.uykusuz surat seklı bı ara gercek hayatta bole sanırsın..ben emmylerı alır dıyorum baska ıyı dizide yok bu ara..
  • bu arada seneye dizi devam ederse matthew reis yokmuş..rust reis yoksa bizde yokuz..
  • Şu son bölüm olağan üstü güzeldi. Oyunculukta daha ötesini görmedim ben. Çok sağlam dizi gerçekten. Merak ediyorum dava nereye doğru gidecek diye.
  • Mürekkep ve kırmızı biber görünce manyak mı lan bu herif dedim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.