Şimdi Ara

Trust primo 4400mah powerbank 15tl migros

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
5
Favori
10.150
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Trust primo 4400mah  powerbank 15tl migros

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten güzel fiyat

• Trust 1983 Hollanda merkezli kaliteli bir firma. Yeri gelmişken uyarayım bilinmedik markalardan kesinlikle powerbank almayın

• Bilgi için teşekkürler.

• Her migrosta varmidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar fiyat çok uygun fakat çok yavaş şarj ediyor.Çıkışı 5v/1A yazıyor ama 1A değerini ben hiç göremedim 0.4A-0.5A bazende 0.6A oluyor nadiren.Ben alıp iade ettim geçen ay Migrosa.Led lamba yakmak vs. İçin alınabilir ama kapasitesi doğru çünkü,uyduruk çin malları gibi 5000 yazıpta 2000 vermiyor

• Kaliteli boş powerbankım var. Alıp pillerini içinden çıkarayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Kaliteli boş powerbankım var. Alıp pillerini içinden çıkarayım.
    mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trust çok iyi bir markadır,powerbank'leri ayrıca çok kaliteli.urban 12.500 mah var bende.alali 2 yılı geçmiştir.hala kapisitesini koruyor ve en önemlisi,bir kez sapitmazmi, şarj olmaz yada şarj etmezmi,yok 4/4 luk çalışıyor hala ve 7/24 kullanıyorum.bozulmayan ilk ve tek powerbank'im

• Tüm migroslarda geçerli mi acaba sadece mağazaya özel mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur6600

Tüm migroslarda geçerli mi acaba sadece mağazaya özel mi ?
    Bulabilirseniz hepsinde geçerlidir. Stok sorunu vardır.

• gitmeden migros şubelerinden stok öğrenme şansımız var mı acaba ?
  • akon kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir migros şubesinden rica edip kontrol ettirebilirsiniz. Mall of istanbul şubesinde yok.

• Bulabilirseniz tunçmatik marka 6000 mah kapasiteli olanı 25 lira. Samsung pil kullanıyor ve çok iyi şarj ediyor. 1 amper hızında şarj olduğu için şarj süresi 6 saat.

Trust primo 4400mah  powerbank 15tl migros

• Bugün Aydın 4 yol şubeden ellerindeki tek ürünü aldım. Haber verene teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Trust 1983 Hollanda merkezli kaliteli bir firma. Yeri gelmişken uyarayım bilinmedik markalardan kesinlikle powerbank almayın

Turkcell.com.tr den trust kulaklık aldım bir kaç ay gecmedi arizalandi. Ne deforme ne yırtık hiçbir hasar yok,yine de çöp. Ne servisi var ne de belli bir numarası Satıcı firmalar genelde sallamiyor zaten. Trust tarafindan iade garantisi verildiği halde bunu yapıyorlar maile gelen cevap bu, riski seven alsın :)

Dear Isa,
    Thank you for contacting us.
    We are sorry to hear your having problems with our product.Unfortunately we don't have a service center in Turkey.We offer a 'return to retailer' warranty on our products.
    In case of a defect, you can return the product to your retailer with failure description, proof of purchase and all accessories.
    During the warranty period you will receive a replacement product from the retailer if available.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• içindeki pil 18650 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Bulabilirseniz tunçmatik marka 6000 mah kapasiteli olanı 25 lira. Samsung pil kullanıyor ve çok iyi şarj ediyor. 1 amper hızında şarj olduğu için şarj süresi 6 saat.

Migros'ta mı hocam bu da? Bu daha iyi o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanDar05

Arkadaşlar fiyat çok uygun fakat çok yavaş şarj ediyor.Çıkışı 5v/1A yazıyor ama 1A değerini ben hiç göremedim 0.4A-0.5A bazende 0.6A oluyor nadiren.Ben alıp iade ettim geçen ay Migrosa.Led lamba yakmak vs. İçin alınabilir ama kapasitesi doğru çünkü,uyduruk çin malları gibi 5000 yazıpta 2000 vermiyor
    ne ile ölçtünüz? USB voltaj-amper çıkışı ölçücü ile felan mı?

_erh@an
    Teşekkür ederim, bana da böyle bir şey lazım ama powerbank olarak değil, uzaktan kumandalı arabaya takacağım, içinde 18650 pil vardır tahminen

pil başına 2200 MAH ise, laptop ölü hücre değiştirmek için de alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

ne ile ölçtünüz? USB voltaj-amper çıkışı ölçücü ile felan mı?

_erh@an
    Teşekkür ederim, bana da böyle bir şey lazım ama powerbank olarak değil, uzaktan kumandalı arabaya takacağım, içinde 18650 pil vardır tahminen

pil başına 2200 MAH ise, laptop ölü hücre değiştirmek için de alırım

Alıntıları Göster
    aynı model baska renk arkadasım kullanıyor hurdaya cıkmıs vaziyette içinde 18650 var hocam haberin olsun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.