Şimdi Ara

TT Faturalıdan faturalıya bana da bi yardım eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar annem için tarife bakıyorum. Fafuralı taahhüt vermişler 5 ay önce 1000 dk 1000 sms 2 gb internet 38 lira. Gelen son 2 fatura 128 ve 90 lira.
    Artık f/p geçtim, 40 lira ya geçebileceğim daha yüksek gb lı bi tarife istiyorum.
    Telekomun sinir eden sitesinden sıkıldım bulamadım birşey. Uygulamasında da bana uygun tarife yokmuş.

Değerli arkadaşlar sizin öneriniz nedir. Napayım. Hangi tarifeye geçeyim. Önceden faturalıdan öğretmen-polis tarifesine geçilebiliyordu. Yok mu böyle bir durum. Yardım ederseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wurunkatte -- 2 Ocak 2019; 21:45:18 >

• Yardıııııım :))
  • önce bi faturayı ekle de bakalım neden o kadar gelmiş İnterneti aşmış olabilir.

buraya değilde müşteri hizmetlerini arayıp uygun bi tarifeye geçiş yapmak istediğinizi belirtin
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Sebep belli internet aşım. Daha yüksek gb lı tarife diye belirtmiştim. Ben 10 yıldan fazla telekom kullandım. Müşteri hizmetleri bu zaman zarfında bana hiç adam akıllı bir öneride bulunmadı. Zaten herşey müşteri hizmetleri ile halledilse buraya birçok kişinin konu açmasına gerek kalmazdı değil mi? Arayacam tabiki ama son çare.

Burdaki arkadaşlar herzaman bizim çıkarlarımızı gözettiği için tavsiyeleri benim için daha değerli.
  • https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-ile-sozlesmesi-olanlar-bitenler-kulubu--76741987

Konuda yapılması gerekenler anlatılıyor uygularsan ucuza getirirsin

Sana buradakiler sadece akıl verir işlemini yine müşteri hizmetleri yapacak
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam taahhüdün bitmesine daha 7 ay var. Benim blöfü yemedikleri için operatör değiştirdim. Bu yöntemi biliyorum ve yıllardır uyguluyorum. Hem kendim için hem de ailem için. Taahhüt bozup ceza yemeyi göze alıp rest çekmek en son çare bizim için.

Daha önce self paketlerine 25 yaş altı kişye ait tc ile 10 yıllık kullanıcıda olsan geçebiliyordun. Ama şimdi 1 ay şartı var. Geçemiyorum.
  • Wurunkatte kullanıcısına yanıt
    Başka çaren Yok en son çarede 12 ay taahhüt verirsin en kötü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.