Şimdi Ara

TT Fiber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni taşınacağım binada Superonline 1000 mbit’e kadar fiber bağlantı var. Bugün apartmanın girişindeki duvara gömülü dolapta TT’nin fiber optik ana kablosunun bulunduğunu gördüm.

TT’nin altyapı sorgusunda sadece Hipernet denen bağlantı gözüküyor. Fiber optik kablo halihazırda binanın içinde olduğu için, bu bağlantıyı kullanarak fiber bağlantı talebinde bulunmak mümkün müdür? Yanıtlarınız için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk Telekom’un T11 kabini olabilir hocam sizde.Onunla 100 Mbite kadar VDSL verebiliyorlar.
    Kabinin resmini atarsanız kontrol edelim.
    T11 örneğini bırakıyorum buraya.

TT Fiber

Buda FTTH yani daireye kadar fiber için konulan kabin:

TT Fiber

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Binaya fiber optik kablo gelmiş, ama ucu boş

TT Fiber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealMegamoz -- 18 Aralık 2024; 19:24:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20-25 güne projesi varsa dolabı görürsünüz. Genelde 2025 yılına bırakıyorlar şuan bir çoğu projeyi

• Yönetici itiraz etti, Telekom bölge müdürlüğüyle konuşmuştum, yoksa hemen yapılacaktı TT Fiber 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealMegamoz -- 20 Aralık 2024; 0:40:45 >
  • RealMegamoz R kullanıcısına yanıt

Ne için itiraz etmiş hocam? TT Fiber 

• Superonline zaten var, ekstra iş, ayrıca tüm dairelere kablo çekilecek olması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline dandik fiber kablo
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yöneticiyi bağlamışlar herhalde tekel olarak kalmak için. Böyle saçma iş mi olurmuş.

• RealMegamoz R kullanıcısına yanıt

yöneticiye iyi para yedirmişer demek ki, hizmeti engellemeye çalıştığına göre.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.