Şimdi Ara

ttnet 2 kez kapatma başvurusu yaptığım adsl hattımı kapatmıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yaklaşık üç yıldır Ttnet kullanıyorum. Geçen günlerde arayıp yeni kampanyadan yararlanıp yalın ADSL'ye (telefon hattı olmadan) geçmemi önerdiler. Hemen kabul ettim. Zaten ev telefonunu sadece internet için aldım, yani mecbur bıraktılar. Yaklaşık 3 yıl boyunca her ay 16.33 TL fatura ödedim, evimde hiç telefon ahizesi olmadığı halde.

Kampanya kapsamında bana yeniADSL numarası tahsis edildi. Eski ADSL numaramı ve ev telefonumu kapatmak için Telekom Müdürlüğü'ne gittim, başvurumu yaptım, çeşitli oyunlarla kapatmadılar. Bir kere daha gittim. Kesin olarak kapatmak istediğimi belirttim. Tamam dediler kapandı dediler.

İnternet sitesinden baktığımda adıma sadece kullandığım ADSL hattı görünmeye başladı. Yani eski ADSL aboneliğim ve ev telefonum görünmez olmuştu. Yani kapanmış görünüyordu. Ancak geçen günlerde baktım ki tekrar eski ADSL hattımı da aktif etmişler, hem de güya ben arayıp aktif hale getirmişim.

İşlem geçmişine baktığımda gecenin saat 4'ünde aktif olmuş. Acaba diyorum rüyalarında mı gördüler başvurduğumu? Sonuç olarak hiç ihtiyacım olmadığı halde adıma 2 ADSL hattı görünüyor. 2 fatura gelme ihtimali var, haksızlığa uğradığımı belirttim cevap gelmedi daha 3 gün oldu.

bu rezalet hala çözülmedi, beklemekteyim... ttnet abonesi olanlar biraz düşünsün bence, ve ben hala bir ttnet abonesiyim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.