Şimdi Ara

TTNET bağlantı sorunum hala düzeltilmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28.02.2012 de TTNET 8mb ye kadar limitsiz internete basvurdum. ertesi gün modemi babama aldırdım neyse aksam geldim bağladım splitterı modemi falan ama internet gelmiyordu aradım ttneti sanırım artık sadece telesekreter ilgileniyor müsterilerle, telesekreter arıza kaydı aldık dedi yarım saat sonra aradım arkadaslar ilgileniyor hattınızda problem var dediler ama ne gelen ne giden var o günden beri . bakıyorum sağa sola telefon kutularıyla ilgilenen de yok. karsı komsum catır catır giriyor benim telefonum calısıyor internetim calısmıyor.
    en son 4 sene önce kullandım ttnet o zaman daha ilgiliydiler. simdi 24 ay tahhüt yaptık kuruluma gelmeye tenezzül etmediler.
    daha neyine güveniyosun da 2 ay dene beğenmezsen iade et diyosun arkadas.

• taahut olayi cok kotu bence 12/24 ayligina bagliyosun kendini onlarda nasil isterlerse o sekilde davraniyolar sana. en guzeli 10 tl fazla verip aylik alacaksin.
    gecen superonlina gecmek istedim taahutsuz paketleri yokmus ozaman bende yokum dedim, ben nerden bileyim senin hizmet kaliteni dedim :)
    bide modem veriyolarmis, ulan modemim var diyorum :)) taahut duzeni somuru duzenidir, aldiginiz hizmetin kalitesini dusurur dusuncesindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacaksel -- 3 Mart 2012; 9:45:37 >
  • Ben 2007den beri ttnet abonesiyim, sınırsız 1mbit kullanıyordum 2011 9.ayda 8mbit'e kadar sınırsız'a geçtim geçmez olaydım. o günden beri sıksık kopuyor şimdi 1mbit'e sabitlediler ama yine kopuyor.

Modemi değiştirdim
    bina içi kabloları değiştirdim
    ethernet kartını ve kablosunu değiştirdim
    splitter'ı değiştirdim
    bilgisayarı kaç defa sıfırdan kurdum ve hatta başka bilgisayar da getirdim

Ama sonuç koca bir 0 yazı ile SIFIR

Çözüm üretmek yerine bahane üretmekten başka bir şey yaptıklarını da görmedim. Bu ay babam geliyor telefon hattını üstüme alıp interneti de iptal ettiricem über hızlı interneti de olmaz olsun
  • adsl çıktıgından beri ttnet kullanıyorum hiç bir sorunum yok kıllanmaya başladın 16 mbit paket ile 2 mb gibi hızlar alıyorum korkuyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 ve Ttnet bağlantı sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.