Şimdi Ara

TTNET den kaynaklı sandım sorun uzun kablo kullanmamdanmış..! [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  TTNET den kaynaklı sandım sorun uzun kablo kullanmamdanmış..! [ÇÖZÜLDÜ]

yukardaki hız aslında iyi bile. 1 senedir bu ttnetten çekmediğim çile kalmadı. 1 senedir internetimde kopmai hız düşüklüğü arıza kaydı her ne gerekisrse denedim. Hiç bir faydasını da görmedim. Türk telekomuda aradım onlara 121'den arıza kaydı bırraktım telefon kablosunu değiştirmek için onlarda arızalık bir durumunuz yok diye mesaj gönderdi.

Hattımın alabildiği max hız 4 mbit ama 1 mbiti bulursam ve rahat çalışıyorsa bile ona razıyım ama nerde. O kadar fazla arıza yüzünmden aradımki ne akadar telefon faturası gelecek kim bilir.

En son arıza kaydı bıraktığımda ki yine şimdi tekrar ekip istiyorum diye bıraktım tekrardan bana bina içi tesissatınızda sorun var dediler. Gittim sıfır en kaliteli kabloyu aldım dünya para ödedim ve hiçbir ekleme olmadığı halde telefonda ve modemde ve anahatta yine berbat ötesi internet erişimim var. Birde burası santrale uzakmış. Ama daha önceleri hız testi yaparken hızım 3.25'leri görüyordu. Allah bu ttnetin bin türlü belasını versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heryerindenöpüyorum -- 13 Mayıs 2012; 10:16:51 >

• sevgili kardeşim buradan bela okuyacağına , madem bu hızı alıyorsun o zaman 3g ye geçebilirsin.ttnet e bu hız için para yedirme
  • Gönderme Alma
    SNR marjin : 3.8 12.3 db
    Hat Zayıflaması : 66.2 42.1 db
    Veri Oranı : 350 509 kbps
    Maksimum hız : 420 542 kbps
    Güç : 13.6 11.3 dbm
    CRC : 3662 5

buda hız değerlerim gülermisin ağlarmısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heryerindenöpüyorum -- 11 Mayıs 2012; 14:49:37 >
  • Kardeş bir ilke imza atmışsın çünkü upload hızın download hızından yüksek.

Ne desek ne yazsak boş çünkü kimse sesimizi duyupta sorunları çözme, altyapıyı iyileştirme derdine düşmüyor, paramızla rezil oluyoruz, haram zıkkım olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: XP_Delisi

Gönderme Alma
    SNR marjin : 3.8 12.3 db
    Hat Zayıflaması : 66.2 42.1 db
    Veri Oranı : 350 509 kbps
    Maksimum hız : 420 542 kbps
    Güç : 13.6 11.3 dbm
    CRC : 3662 5

buda hız değerlerim gülermisin ağlarmısın.

Senin altyapın hayatını kaybetmiş hocam. Resmen çürümüş sizin altyapınız. O hız normal 66 db hat zayıflamasına göre.

• Yazıklar haramlar olsun ..! 2 saat önce ekip gelsin diye aradım daha tık yok arada 10 dkkalık yol var. Biliyorum gelmicekler çünki öyle bir şerefsizlerki dediğiniz gibi nedesek boş. Tekrar yazıklar olsun hemde bin defa.. Tü senin kılıbına ttnet tt..
  • Dostum aynı sorunları ben de yaşadım. Hatta günlerdir forumda da takip edip mesajlaşıyoruz bu sorunu yaşayan arkadaşlarla; fakat hiçbir çözüm bulunamadı. Modem arızalı dediler değiştirdim, evdeki hat kablosu bozuk dediler değiştirdim, girişler bozuk dediler değiştirdim ama nafile. En sonunda sinyal kutusu bozuk dediler, ona yapacak bir şeyim yoktu. Yok yani değişmedi, değiştiremedim bağlantıyı. Üstelik hattımda 2 yıl 8 MBit sınırsız kullandım tık demedi. Bina içi kablolar arızalı dediler, ona da yapacak bir şeyim yoktu maalesef ve kafam attı 500 metre ötede bulunan santrale gittim. İlk gün ekip yollayacaklarını söylediler, geldi birkaç kişi TTNet'den olduğunu bile söylemeden çekti gitti. İşte o zaman iyice sinirlerim bozuldu ve yeniden gittim. Bu sefer ciddi olarak sert konuştum zira adam "1 MBit kullanın o zaman ne olacak ki?" gibi salak salak cümleler kurmaya başlamıştı. Arkadaki sunucu odalarına kadar duyurdum sesimi ve en sonunda 3-5 dakika işlem yaptılar arkada sözde mühendisleri. Sonra bağlantımı yine 8 MBit'e çektiler ve 2 gündür bir kere bile kopma yaşamadım. Hattın portunu ve santral bağlantısını değiştirmek onların elinde. Gidin, hakkınızı sonuna kadar arayın, gerekirse de çıkmayın santralden. Hattınız üzerinde işlem ve bakım yaptırın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • snr marjin düşük hat zayıflaması bağımsızlığını ilan atmiş o nasıl değer öyle. bu kadar bela okuyup kafanı yoracağına geç 3g ye kurtul. ben download yapmayı severim diyosan o değerlerle bu zaten mümkün değil. geç bi 3g ye uğraşma
  • snr marginle alakası yok santralden uzaklıkla alakası var. bende margin değerleri : SNR Margin 9.7 db 15.4 db 16 mbit tam hız alıyorum. hat zayıflaması : 66 db uranüs ten bağlanıyorsunuz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Download Canavarı -- 11 Mayıs 2012; 16:51:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

Dostum aynı sorunları ben de yaşadım. Hatta günlerdir forumda da takip edip mesajlaşıyoruz bu sorunu yaşayan arkadaşlarla; fakat hiçbir çözüm bulunamadı. Modem arızalı dediler değiştirdim, evdeki hat kablosu bozuk dediler değiştirdim, girişler bozuk dediler değiştirdim ama nafile. En sonunda sinyal kutusu bozuk dediler, ona yapacak bir şeyim yoktu. Yok yani değişmedi, değiştiremedim bağlantıyı. Üstelik hattımda 2 yıl 8 MBit sınırsız kullandım tık demedi. Bina içi kablolar arızalı dediler, ona da yapacak bir şeyim yoktu maalesef ve kafam attı 500 metre ötede bulunan santrale gittim. İlk gün ekip yollayacaklarını söylediler, geldi birkaç kişi TTNet'den olduğunu bile söylemeden çekti gitti. İşte o zaman iyice sinirlerim bozuldu ve yeniden gittim. Bu sefer ciddi olarak sert konuştum zira adam "1 MBit kullanın o zaman ne olacak ki?" gibi salak salak cümleler kurmaya başlamıştı. Arkadaki sunucu odalarına kadar duyurdum sesimi ve en sonunda 3-5 dakika işlem yaptılar arkada sözde mühendisleri. Sonra bağlantımı yine 8 MBit'e çektiler ve 2 gündür bir kere bile kopma yaşamadım. Hattın portunu ve santral bağlantısını değiştirmek onların elinde. Gidin, hakkınızı sonuna kadar arayın, gerekirse de çıkmayın santralden. Hattınız üzerinde işlem ve bakım yaptırın.

Başka laftan anlamıyorlar ki....

• Aminn.
  • hat zayıflamasının yüksek olması sadece mesafeye bağlı değildir . Ayrıca kablo tipi ve kaliteside önemlidir. bu dedikleri gibi sizin bina içi problemdende kaynaklanabilir.siz değiştirdim diyorsanız bence burda boşyere bela okuyorsunuz ve internetten uzak kalarakta kendinize ceza veriyorsunuz.alın 3g kullanın bakın çevrenizde hangi operator kaliteliyse onu kullanın alternatifiniz mi yok
  • bi kaç ay veya hafta sonra hızını geri çekecekler
  • quote:

yukardaki hız aslında iyi bile. 1 senedir bu ttnetten çekmediğim çile kalmadı. 1 senedir internetimde kopmai hız düşüklüğü arıza kaydı her ne gerekisrse denedim. Hiç bir faydasını da görmedim. Türk telekomuda aradım onlara 121'den arıza kaydı bırraktım telefon kablosunu değiştirmek için onlarda arızalık bir durumunuz yok diye mesaj gönderdi.

Hattımın alabildiği max hız 4 mbit ama 1 mbiti bulursam ve rahat çalışıyorsa bile ona razıyım ama nerde. O kadar fazla arıza yüzünmden aradımki ne akadar telefon faturası gelecek kim bilir.

En son arıza kaydı bıraktığımda ki yine şimdi tekrar ekip istiyorum diye bıraktım tekrardan bana bina içi tesissatınızda sorun var dediler. Gittim sıfır en kaliteli kabloyu aldım dünya para ödedim ve hiçbir ekleme olmadığı halde telefonda ve modemde ve anahatta yine berbat ötesi internet erişimim var. Birde burası santrale uzakmış. Ama daha önceleri hız testi yaparken hızım 3.25'leri görüyordu. Allah bu ttnetin bin türlü belasını versin. Bana çektirdiği ve ödettiği tüm faturalardan dolayı hakkım sonuna kadar haram olsun .. !

allah sabır versin.

• Ben bir Turkcell Superonline yetkilisiyim.

- Superonline'da kurumsal müşterilere özel kısa süreli bir kampanya var ve sizleri bilgilendirmek istiyorum.

- Ev, işyeri dahil Turk Telekom sabit hat takılı olan heryere takılabilir.

- İnternet koşulları ve şartları, TTNET'in 59 TL olan "8 mbps'ye kadar" olan limitsiz paketiyle tamamen aynıdır.

- Gerekli evraklar verildiği takdirde herkes bu kampanyadan faydalanabilmektedir.

24 ay taahhütlü modemli (Airties 5440, piyasa değeri 150 TL) limitsiz adsl internet fiyatı : 34.90 TL (24 ay boyunca sabit fiyat garantilidir)

24 ay taahhütlü modemsiz limitsiz adsl internet fiyatı : 29.90 TL (24 ay boyunca sabit fiyat garantilidir)

http://img155.imageshack.us/img155/1217/adsls.jpg

- İstanbul içinden ilgilenmek isteyenler varsa turkcell_superonline@windowslive.com adresinden soru sorabilir veya başvurabilirler.

- Eğer isterseniz verdiğim mail adresine adınızı ve telefon numaranızı bırakırsanız, size daha ayrıntılı bilgi vermek için mesai saatleri içerisinde arayabilirim.

- Bu kampanya kısa süreli olup kurumsal müşterilere özel olduğu için internette reklamını bulmanız mümkün değildir.

- Bir işyeri üzerinden istediğiniz kadar (evinize, işyerinize, komşunuza, arkadaşınıza,...) adsl satın alabilirsiniz.

- Gerekli evraklar;
    1. İşyerinize ait "vergi Levhası“ fotokopisi (kurumsal müşteri olarak kayıt yaptırmaniz için gerekmektedir, başka hiçbir amacı yoktur ve
    adsl sahibi olabilmeniz için şirkete bağlı olmanıza da gerek yoktur. Yani bir tanıdığınızın işyeri üzerinden de kendinize adsl satın alabilirsiniz.)

2. Nüfus Cüzdan fotokopisi

*** TTNET'te olduğu gibi bu pakette de Adil Kullanım Kotası 5O GB'tır, limit aşımında hızınız 1 mbps'ye düşmektedir. Bildiğiniz gibi bu rakam TTnet ile aynıdır.

*** Modemsiz üyeliklerde bir defaya mahsus olmak üzere 29 TL aktivasyon ücreti alınmaktadır. Modemli üyeliklerde aktivasyon ücreti alınmamaktadır.

*** 24 ay boyunca sabit fiyat garantisi vardır.

*** Yeni aldığım bir habere göre artık TTNET AKK sonrası hızı santrale uzaklığa göre 1-4 mbps arasına düşüyormuş. Bu haber doğrudur ama Sırf böyle bir durum için
    2 katı fiyat vermeyi açıkcası pek mantıklı bulmuyorum. Bu özellik dışındaki bütün özellikler TTNET'in "8 mbps'ye kadar" olan paketiyle ile aynıdır.

NOT: Çeşitli yerlerde Superonline'ın kalitesi konusunda hiçbir dayanağı olmayan olumsuz söylemlerle karşılaşabilirsiniz. Bu söylemlerin hiçbir doğruluk payı yoktur.

Turkcell Superonline da sağlayıcı olarak Turk Telekom'u kullandığı için, daha önceden o kişilerde oluşan problemler Superonline'dan
    değil Turk Telekom'dan kaynaklanan problemlerdir.

Üstelik Superonline portları, TTNET'in portlarına göre daha boş olduğu için bu teknik problemleri TTNET'e göre daha minimum seviyede yaşarsınız.

CİDDİ OLARAK İLGİLENMEK İSTEYEN KİŞİLERLE YÜZYÜZE DE GÖRÜŞEBİLİRİM. BAŞKA BİR SORUNUZ OLDUĞU TAKDİRDE DE ÇEKİNMEDEN SORABİLİRSİNİZ. İYİ GÜNLER.

• Herşey o santaraldeki adamların elinde istedikleri gibi hızı yükseltip düşürebiliyorlar. Mesela 24 megabit olan hızım dün 10a düşmüştü deliye döndüm hemen aradım arıza kaydı aldılar (Halbuki isteseler hemen yükseltirler amaçarlı beni oyalamak) bugün geldiğimde hız eski haline dönmüştü. Yani adamlar istedikleri gibi oynuyorlar git bir santrale uğra
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnng38

Herşey o santaraldeki adamların elinde istedikleri gibi hızı yükseltip düşürebiliyorlar. Mesela 24 megabit olan hızım dün 10a düşmüştü deliye döndüm hemen aradım arıza kaydı aldılar (Halbuki isteseler hemen yükseltirler amaçarlı beni oyalamak) bugün geldiğimde hız eski haline dönmüştü. Yani adamlar istedikleri gibi oynuyorlar git bir santrale uğra

Buna inandiramadik insanlari yahu....
  • versinde o herifleri tekel olarak tutanların versin.
  • Merhaba. Arkadaşlar 8mbit netlimitsiz tarifesindeyim. Kablolarımı yeni aldım hemde kalın telli ve kaliteliler. Kablolarda hiçbir ekleme çıkarma yok. İnternetim özellikle gündüzleri hiç çalışmıyor. Akşamları nispeten daha iyi. Şimdi hız testi yaptığımda 1.22 mbiti görüyorum. Gündüzleri ise hız testi yapmaya taketi yok internetimin 0.30 arası gidiyor geliyor. Birde özellikle şu dikkatimi çekiyor hız testi yaparken özellikle gündüzleri mesela hız testi yaparken ibare atıyorum 0.87'ye geliyor telefonu açınca birden ibare aşağıya doğru iniyor. Yani anlıyacağınız telefonu kaldırınca internetim kesiliyor. 2 splitter ile denedim sonuç aynı. Ne yapacağım ben bu interneti. 1 haftadır arıza kaydı bırakıyorum hem ttnete hem telekoma. Telekomda arızalık bir durumunuz yok diyor. TTnet ise arıza kaydı bıraka bıraka kimbilir kaçpara telefon parası gelecek Allah bilir. Birde ben bu işlemi iki adet modemde denedim yine sonuç aynı. Normalde hızım max 4 mbite kadar destekliyor. Ne yapayım arkadaşlar sizin önerileriniz neler? Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Ha bu arada 2-3 gündür arıza kaydı bırakırken ttnet müşteri temsilcisne özellikle bildiriyorum altını çize çize " ekip istiyorum " diye ama ne çare hiç ilgilenmiyorlar.

• quote:

Merhaba. Arkadaşlar 8mbit netlimitsiz tarifesindeyim. Kablolarımı yeni aldım hemde kalın telli ve kaliteliler. Kablolarda hiçbir ekleme çıkarma yok. İnternetim özellikle gündüzleri hiç çalışmıyor. Akşamları nispeten daha iyi. Şimdi hız testi yaptığımda 1.22 mbiti görüyorum. Gündüzleri ise hız testi yapmaya taketi yok internetimin 0.30 arası gidiyor geliyor. Birde özellikle şu dikkatimi çekiyor hız testi yaparken özellikle gündüzleri mesela hız testi yaparken ibare atıyorum 0.87'ye geliyor telefonu açınca birden ibare aşağıya doğru iniyor. Yani anlıyacağınız telefonu kaldırınca internetim kesiliyor. 2 splitter ile denedim sonuç aynı. Ne yapacağım ben bu interneti. 1 haftadır arıza kaydı bırakıyorum hem ttnete hem telekoma. Telekomda arızalık bir durumunuz yok diyor. TTnet ise arıza kaydı bıraka bıraka kimbilir kaçpara telefon parası gelecek Allah bilir. Birde ben bu işlemi iki adet modemde denedim yine sonuç aynı. Normalde hızım max 4 mbite kadar destekliyor. Ne yapayım arkadaşlar sizin önerileriniz neler? Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Ha bu arada 2-3 gündür arıza kaydı bırakırken ttnet müşteri temsilcisne özellikle bildiriyorum altını çize çize " ekip istiyorum " diye ama ne çare hiç ilgilenmiyorlar.

çok klasik belkide bildiginiz birşey ama yinede sorayım. dışarıdan gelen telefon hat kablosunu spliter ile bölüp ordan direk modeme götürüyorsunuz deiglmi? çünkü telefon açtığımda kesiliyor dediniz yanlış okumadıysam. bu sıkıntı genelde bundan yaparda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.