ŞAkamısın TTNET Bari LİMİTSİZ yerine HIZ FELAKETTİR diye belirtte Millet Uyansın :))
TTNET FiberNET 32Mbps LİMİTSİZ paketi için 50 Gb TTNET FiberNET 50Mbps LİMİTSİZ paketi için 100 GB TTNET FiberNET 100Mbps LİMİTSİZ paketleri için 100 GB
ben ayda 400 500 gb ları bulan download yapabiliyorsam 2 mbit hattımla 100 verseler demekki aynı gün doldurucam bu yüzden HIZ FELAKET getirir diyorum :D
bunun üstüne daha nedenirki ! Gerçekten gülünecek bi tablo sen 100mps net ver 100GB kota koy zaten 2mps ile download yapan biri bile o sınırı çok rahat aşarken bu paketler nedir. Madem alt yapın yok sürekli hız veremiyceksin hiç girişme şu işe be TTNET
yaaa saçma sapan tarifeler işte
100 mbps download yaparken düşünsene bi anda 1mbps ye düşüyor
nasa nın uzay gemisinden iniyosun artık ondan sonra nereye biniyosun ya da kim size biniyor orasını siz tahmin edin
reziller ya...
telekom santralinden kuş uçuşu 100m uzaktayım 8mb yi 6m olarak verebiliyor 8mb olunca bağlantı sürekli kopuyor. artık kabloyu nasıl döşedi nerden döşedi saman telimi çektide 8mb bana 6mb olarak geliyor bilmiyorum. ama mesafem yol olarak 200mt geçmez. bu durumda 100mb istesem nasıl gelir kaç gelir siz düşünün artık.
quote:
Orijinalden alıntı: bdivrik
telekom santralinden kuş uçuşu 100m uzaktayım 8mb yi 6m olarak verebiliyor 8mb olunca bağlantı sürekli kopuyor. artık kabloyu nasıl döşedi nerden döşedi saman telimi çektide 8mb bana 6mb olarak geliyor bilmiyorum. ama mesafem yol olarak 200mt geçmez. bu durumda 100mb istesem nasıl gelir kaç gelir siz düşünün artık.
başka santralden bağlamışlar demek ki :D:D
Dünyada ilk! Fiber görünümlü ADSL İlk kez ve sadece Türkiye'de...
dünyada ilkiz gerçekten :))))
Doğan görünümlü şahin gibi bişey oldu bu galiba
hey masşalah daha neler görücez bakalım
Böyle oyunlara ne gerek var anlamıyorum. Zaten evine 50mbit, 100mbit alacak adam bu konuda bilgilidir. Bu şekilde kelime oyunlarıyla avlayacaklarını mı düşünüyorlar ? Bakır kablo üzerinden fiber "optik", tam bir komedi.
Baktı VDSL tutmadı. İsmini Fiber olarak değiştirip paketleri piyasaya sürdü. Milleti kandırmaktan başka bir şey değil. Bu aciz durumlarına eminim Superonline'da bir tarafları ile gülüyordur
Bunun adı sahtekarlıktır!
bence 100 mbps hız kotası özellikle kullanıcılar seçmesin diye hazırlanmış gibi sanki
Boşuna kasmayın beyler, adamlar zaten SSS kısmında ilk soru da kendileri cevaplamışlar,
FiberNET Nedir?
FiberNET santrale kısa mesafelerdeki abonelere yüksek bant genişliği sunulabilen internet hizmetidir. TTNET Fiber İnternet hizmeti VDSL2 teknolojisi ile sunulmaktadır.
quote:
Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT
Boşuna kasmayın beyler, adamlar zaten SSS kısmında ilk soru da kendileri cevaplamışlar,
FiberNET Nedir?
FiberNET santrale kısa mesafelerdeki abonelere yüksek bant genişliği sunulabilen internet hizmetidir. TTNET Fiber İnternet hizmeti VDSL2 teknolojisi ile sunulmaktadır.
Evet kendileri çalıp kendileri oynamışlar, skandal bir soru cevap kısmı olmuş gerçekten. Hiç bilgi vermeselerdi en azından gözümüzdeki 1 gram saygıyı kaybetmeyebilirlerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
quote:
Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT
FiberNET Nedir?
Evet kendileri çalıp kendileri oynamışlar, skandal bir soru cevap kısmı olmuş gerçekten. Hiç bilgi vermeselerdi en azından gözümüzdeki 1 gram saygıyı kaybetmeyebilirlerdi.
Lübnan da bunların ağa babaları siyasi olarak zor durumda herhalde paraya ihtiyaçları çok. Onun için biz Türk Milleti olarak devreye sokuluyoruz. Elin arabını doyurmak için. Dua edin ki orada da isyan falan çıkmasın.
Adamlar bakır kablodan Fiber internet üretmiş vay anasını TTnetle herşey mümkün..
quote:
Orijinalden alıntı: kingo_disco
Dünyada ilk! Fiber görünümlü ADSL İlk kez ve sadece Türkiye'de...
Verilen hizmet ADSL altyapısından değil, saha dolaplarına yakın yerlere VDSL2 altyapısı üzerinden veriliyor, saha dolabı ile ttnet santrali arasındaki arasındaki taşıyıcı kablo fiber, işte size sattıkları ttnet fiber bundan ibaret.
Ek bir bilgi olarak VDSL2'de, ADSL'in aksine simetrik olarak kısa mesafede 30MHz bandından 100Mbit/sn hız almak mümkün.
quote:
Orijinalden alıntı: Divinity
Verilen hizmet ADSL altyapısından değil, saha dolaplarına yakın yerlere VDSL2 altyapısı üzerinden veriliyor, saha dolabı ile ttnet santrali arasındaki arasındaki taşıyıcı kablo fiber, işte size sattıkları ttnet fiber bundan ibaret.
Ek bir bilgi olarak VDSL2'de, ADSL'in aksine simetrik olarak kısa mesafede 30MHz bandından 100Mbit/sn hız almak mümkün.
açıklama için teşekkürler, epey aydınlatıldık sayenizde :).
Peki saha dolabının nerde olduğunu nası öğrenirim ? Yani bana yakın mı uzak mı ? Herkes VDSL2 ye geçemez değilmi ? Benim bulunduğum yerde telekom santrali var. 300 mt önümde. Fakat bu santral sanki kapalı gibi bilmiyorum içerde çalışan felan yok ama Türk Telekom Santral yazıyor yani.