Şimdi Ara

TTNET Fiber İnternet(ÇAKMA FİBER) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
7
Favori
80.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3513 -- 13 Şubat 2011; 0:22:30 >
  • kelime oyunu yaparlar ışık hızında fiber hızında internet derler çözerler bu sorunuda :)
  • Kotaya bakarmısın Bu TT net adam olmaz arkadaş fiyatlara bak kotaya bak ne alaka dır bu?
  • Fiber internette santrale olan uzaklık pek fazla etkili olmasa gerek ancak sunulan pakette santrale yakın mesafede olunması gerekli diye bir şart var. Kafa karıştırıcı
  • Gerçek fiber değil bildiğin vdsl2 fiber kılıfına sokulmuş.

Bakınız sık sorulan sorular kısmına

TTNET fibere kimler başvurabilir?

TTNET Fiber İnternet' santrale yakın mesafede bulunan aboneler başvurabilir.

Sen kendini uyanık mı zannediyorsun türk telekom hangi fiber bağlantıda santrale olan uzaklık söz konusu?
  • TTNET FiberNET 32Mbps 10GB paketi için 15,91 GB
    TTNET FiberNET 50Mbps 15GB paketi için 22,39 GB
    TTNET FiberNET 100Mbps 20GB paketi için 30,56 GB
    TTNET FiberNET 32Mbps LİMİTSİZ paketi için 50 GB
    TTNET FiberNET 50Mbps LİMİTSİZ paketi için 100 GB
    TTNET FiberNET 100Mbps LİMİTSİZ paketleri için 100 GB

sanırım hızlar anında düşüyor bu tarifelerde.
    adsl e devam
  • Vay TTnet de modaya ayak uydurup fibere geçmiş sonunda demek.
  • Fiber görünümlü bakır.. ttnetten anca bu beklenir
  • Çakallık öğreniyoz sayelerinde.
  • TTNET FiberNET 32 Mbps LİMİTSİZ
    Ayda 79 TL

Ben bunu yanlış görmüyorum değil mi?
  • yakında forumda görürdünüz 100mbit ttnet fiber bağlattım diyip 2 gün sonra hat kalitesinden hızını 20mbit'e düşenlerin dramını bence kanmayın bu işlere türk telekom türkiye çapında sokakalara kadar fiberi ancak bu sene sonu ve 2012 ortalarına doğru bitirmiş olacak hatta benim sokağıma haziran da yerleştirdiler 2011 şubat oldu hala tık yok :)

ayrıca telekom bence vdsl'in yerine fiber internet adını kullanıp yanıltıcı oluyor o zaman adsl de fiber internet belli mesafeden sonra tüm bağlantılar fiber oluyor<<< santrallar vs. işte... o zaman superonline ne tip bağlantı sağlıyor????? bence yanıltıcı reklam oluyor tüm dünyada fiber internet evin altına kadar gelir sonra ethernet ile dağılır FTTB denir bu olaya bunlar last mile' son 1 mil'e kadar getirmişler diyorlar fiber internet getirdik, telekom dalga geçme insanlarla...

http://en.wikipedia.org/wiki/FTTB
    http://en.wikipedia.org/wiki/Fiber_to_the_telecom_enclosure

• Çocuklar Duymasındaki Hüseyin gibi slogan atayım .

Geyik Yapma Telekom , İş Yap İş

Delinin biri kuyuya 1 taş atıyor , herkes burda çıkartmaya çalışıyor .
    Telekomun Altyapı yatırımı KOCA BİR 0 ( Yazıyla SIFIR )
    1 metre bile Fiber kablo döşemeyen telekom 100mb net VEREMEZ .

VDSL2'yi bir türlü sokamadı hayata hala aynı geyik .
    Bu teknolojiyi Avrupalı KULLANMAMA kararı aldı , Adamlar Fiber döşüyor Yurdun Dörtbiryanına biz hala Bakır kablo ile VDSL2 peşindeyiz .

+ birde bu upload hızı baya çokmuş 100mb down 1mb up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoEroin -- 13 Şubat 2011; 16:58:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pomakk

TTNET FiberNET 32 Mbps LİMİTSİZ
    Ayda 79 TL

Ben bunu yanlış görmüyorum değil mi?

50gb tan sonra 1e düşüyor hız
  • Hangi mantıkla 100 Mbit lik bir hıza 100Gbyte kota koyuyor anlamak gerçekten güç. Ayrıca bu oaketin adı nasıl Limitsiz olabiliyor, siz insanları bir yerde limitliyorsunuz. Resmen dalga geçiyorlar milletle.
  • naz_eg haklısın, basbayağı limitli bir tarifeye "limitsiz" diye isim koyuyorlar! Normal bir ülkede yaşasaydık bu SUÇ sayılır ve bunu yapan şirkete ceza kesilirdi, çünkü bu tüketiciyi kandırmaktır.

TTNET bunun da ötesine geçip, insanlara telefon açıp, "sizi bu limitsiz tarifeye geçirelim, wallahi limit falan yok" diye açıkça yalan bile söyledi!
  • Hocam Türktelekom ilk etapta konutların yoğun olduğu yerlere fiber erişim sağlamaya çoktan başladı. Yani eski sistem saha dolabına kadar fiber, oradan eve bakır dönemi çoktan bitti. Artık binaların içerisine fiberoptik switchler konuluyor. Yani vaadedilen hızlar çok büyük oranda gerçekleşecektir.
  • ŞAkamısın TTNET Bari LİMİTSİZ yerine HIZ FELAKETTİR diye belirtte Millet Uyansın :))

TTNET FiberNET 32Mbps LİMİTSİZ paketi için 50 Gb
    TTNET FiberNET 50Mbps LİMİTSİZ paketi için 100 GB
    TTNET FiberNET 100Mbps LİMİTSİZ paketleri için 100 GB

ben ayda 400 500 gb ları bulan download yapabiliyorsam 2 mbit hattımla 100 verseler demekki aynı gün doldurucam bu yüzden HIZ FELAKET getirir diyorum :D
  • Kampanya alt yapı olanaklarıyla sınırlıdır.

yaziyiiiiiiiiiiii

kesin sadece sitelere gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcqo

Hocam Türktelekom ilk etapta konutların yoğun olduğu yerlere fiber erişim sağlamaya çoktan başladı. Yani eski sistem saha dolabına kadar fiber, oradan eve bakır dönemi çoktan bitti. Artık binaların içerisine fiberoptik switchler konuluyor. Yani vaadedilen hızlar çok büyük oranda gerçekleşecektir.

Kardeş bizde bu memlekette yaşıyoruz istanbulda oturuyorum o bahsettiğin sistemi kim kaybetmişki telekom bulup kursun bildiğin gördüğün varsa bir kaç resim koyda bizde umut edip bekleyelim adamlar daha doğru dürüst 2 mb internet veremiyor müşterilerine vermekte istemiyor açıkçası karını nasıl olsa her seene %30 artırıyor bide arkadaşın dediği gibi hız felakettir diye düşünüyor her halde

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

Kampanya alt yapı olanaklarıyla sınırlıdır.

yaziyiiiiiiiiiiii

kesin sadece sitelere gelir

Ne sitesi ya vdsl çakması fiber yavv.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.