Bildirim
Ttnet hız sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Modem arayüzüne girip adsl hat değerlerini at görmeden ne diyebiliriz. -
Hocam eve geçince atabilirim 9-10 gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
up -
menülerden baksanıza hat modu değişme bölümü varmı.
İç tesisatında ek filan yoksa arıza kaydı bırakın kurtuluş savaşından kalma gibi hat. -
Hocam hat modu dediğiniz adsl2 vdsl2 falan var orası mı arıza kaydıda bıraktık sorun giderildi demişler bi halt olduğu yok valla bina kablolarda sıkıntı sanırım -
Nasıl artırabilirim bunu ya beyler bi el atın ne yapmam lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kablolarınızda sorun var büyük ihtimal forumda cat 5 kablodan öneriliyor. Ankastreden itibaren sıfırdan çekmenizle sorun giderilebilir -
Hat berbat
herhalde kutuya bayaa uzaksınız -
Beyler yeni kablo yapıcaz o zaman türk telekom yapar mı bunu ücretiyle yoksa ben ni yapayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum arkadaş size söylemiş nasıl yapcaksınız adsl+2 veya adsl_2plus işratleyin bu kadar basit -
quote:
Orijinalden alıntı: 0365634b
dostum arkadaş size söylemiş nasıl yapcaksınız adsl+2 veya adsl_2plus işratleyin bu kadar basit
hocam yapıyom da yine aynı hız -
sadece adsl+2 veya adsl_2plus işretleyin diğerlerin işretlemeyin ve modem güncelleme gelmiş mi ?kontrol edin -
quote:
Orijinalden alıntı: 0365634b
sadece adsl+2 veya adsl_2plus işretleyin diğerlerin işretlemeyin ve modem güncelleme gelmiş mi ?kontrol edin
hocam adsl2+ yapınca da 1400 e düşüyo max hız :D auto da 2000 -
hocam kabloları kontrol edin benim hat zayıflamaı daha yüksek sizinden fazla hız alıyorum
ADSL Training Status: Showtime
Mode: ADSL2+
Traffic Type: ATM Mode
Link Uptime: 0 day: 2 hours: 2 minutes
ADSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 0.807 Mbps 4.128 Mbps
Actual Net Data Rate: 0.799 Mbps 4.096 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 17.3 dB 21.4 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 12.4 dBm 18.2 dBm
Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 27.1 dB 45.0 dB
Attainable Net Data Rate: 1.155 Mbps 10.888 Mbps -
kablolara bakıcaz valla orda çözülecek iş görünen o
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X