Şimdi Ara

TTnet i Biriadsl ye Taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 26 martta ttnetin 2 ay denemesi bedava 22 ay sabit fiyatlı 16 mbit tarifesine abone oldum 30 nisan tarihinde yazlıkçı biri 16 mbit limitsiz tarifesine geçiş için biriadsl ye başvurdum biz sizin yerinize taşıma işlemini yaparız dediler bende boşuna telekomda uğraşmayayım diye tamam dedim 26 mayısda 2 ay deneme süresi dolacaktı memlun olmazsan interneti kapatabilirsin ve hiç para ödemezsin demişlerdi bende taşıma işlemi yapıyorum acaba benden hattını kapattırmayıp taşıdın diye kullandığım sürenin ve aktivasyon ücretini taleb edebilme hakları varmıdır arkadaşlar

• emin değilim ama herşeyi bekleyebilirsin ttnetten..
  • Olmasa da var olasa da var ttnet bu %99 ihtimalle cart curt hizmet diye fatura çıkartırlar.
  • Ben de taşımayı planlıyorum ve 2 ay ücretsiz kanpanyasından yararlanıyorum. Şu an hala TTnetteyim ama 15-20 si arası Biriye geçicem. Bakalım ne olacak...
  • Taşıdıgınız yenı servıs saglayıcısını pek onermem onunda ttnetden yanı kalır bır yanı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4S1R6A

Taşıdıgınız yenı servıs saglayıcısını pek onermem onunda ttnetden yanı kalır bır yanı yok.

Gerçek sınırsızda en ucuzu Biri. Başka çare yok.
  • vergileri falan yine kitleyecekler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.