Şimdi Ara

TTNET ne yaptın yaaaa :(:(:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 49 liralık 8 mbit 15 gb geçince 512'ye düşen pakettenim.Şubat 1 oldu kota sıfırlandı ama hız yükselmedi ne zaman yükselir bilen var mı ?

• Daha 15 dk oldu 1 şubata geçeli, ttnetten bahsediyoruz hele az biraz bekleyin bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: forza21

arkadaşlar ben 49 liralık 8 mbit 15 gb geçince 512'ye düşen pakettenim.Şubat 1 oldu kota sıfırlandı ama hız yükselmedi ne zaman yükselir bilen var mı ?

Kampa başladıktan bu yana o paketteyim şu ana kadar her ay aştığım halde düşme yaşamadım 99 tl lik paket gibi kullanıyorum fatura 49 geliyor hep

Ama TTnet bu tarz hareket çok yapıyor bazen aşınca kesiyor ay sonu gelmeden tekrar yükseltiyor felan ama düzelir 1-2 güne olmadı telefon aç fırça at hemen derler santrale ilettik diye

• valla bende o pakettenim hiç düşmedi modemi aç-kapa öyle dene bi
  • Valla bazılarında hız düşmüyor sende düşmüş daha da yükselmez gibi geliyor bana.
  • Çakal telekom bir önceki aydan kotayı da yeni aya geçirdiği için 512 kbps ile bile 15 GB ı aşıyorsun ve hiç hızın yükselmiyor. bizzat başıma geldi biliyorum.
  • Ya benim anlamadığım,1 ay boyunca 15 gb yi aştım,50 gb kotam felan vardı.Ama ona rağmen hızım hiç düşmemişti.Son 4 gündür hızım 2 mbit'te 512'yede düşmediki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hele bir otur soluklan yeğenim ne bu şiddet celal
    modemini resledinmi zaten daha 15dk oldu şubata gireli
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

quote:

arkadaşlar ben 49 liralık 8 mbit 15 gb geçince 512'ye düşen pakettenim.Şubat 1 oldu kota sıfırlandı ama hız yükselmedi ne zaman yükselir bilen var mı ?

Kampa başladıktan bu yana o paketteyim şu ana kadar her ay aştığım halde düşme yaşamadım 99 tl lik paket gibi kullanıyorum fatura 49 geliyor hep

Ama TTnet bu tarz hareket çok yapıyor bazen aşınca kesiyor ay sonu gelmeden tekrar yükseltiyor felan ama düzelir 1-2 güne olmadı telefon aç fırça at hemen derler santrale ilettik diye

ya hocam komşuda aynı neti kullanıyor eminim ki oda bekliyordur hızlanmasını o nete asılınca benim hız yarıya düşüyor o çakmadan hemen şu zorrenti indirmem lazım o yüzden bekliyorum

• şöyle bir durum vardı. Ben ttnet ile ilgili kişiyle yapılan bir röportaj dinlemiştim. 15 gb geçenler araştırılacak. eğer sürekli film vb. içerik indirmiyorsa 512 ye düşürülmeyecek. yani iyiliğimiz istismar edilmiyorsa ellemicez onları gibi bişi
  • 230 GB kota yaptım düşmedi
  • hala yükselmedi çıldıracağım ya ulan düşürüyorsunuz bari vaktinde yükseltin
  • quote:

hala yükselmedi çıldıracağım ya ulan düşürüyorsunuz bari vaktinde yükseltin

Yükseltirler meraklanma.
  • bnmkide düşmüyor
  • bende az önce geçtim düşmez dediler. İnş düşmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.