Şimdi Ara

TTNet otomatik olarak fibernet'e geçirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün 444 0 375 numaralı telefon aradı ve telesekreter bölgemdeki altyapının uygun olması nedeniyle 8Mbit netlimitsiz paketten 20Mbit'lik Fibernet pakete fiyat farkı olmadan geçişimin yapıldığını söyledi.

Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı, bundan sonraki süreç nasıl işliyor yani yeni modem falan mı verecekler şimdi bilen varsa çok sevineceğim.

• Binada fiberaltyapisi var mi, eve kadar fiber geliyor mu, eger geliyorsa santral dedikleri bir alet sonra da modem verecekler ama boylesini daha once duymamistim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sorun yaşıyorum nette telefonda çevir sesi yok net hızım 1800kb düştü nete zor bağlandım online arıza kaydı bıraktım kardeş hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antiseptiq

Binada fiberaltyapisi var mi, eve kadar fiber geliyor mu, eger geliyorsa santral dedikleri bir alet sonra da modem verecekler ama boylesini daha once duymamistim..

Evet hocam eve kadar fiber geliyor komşularda var, ben ucuz olduğu içni 6 ay önce taahhüt verip netlimitsiz almıştım, şimdi aynı paraya fiber vereceğiz diyorlar.

O santral dediğiniz aleti biz bağlayabiliyor muyuz yoksa onların gelip kurulum mu yapması gerekiyor?
  • Hocam hiç bir şey almanıza ve onların vermesine gerek yok.20 Mbit'i zaten tüm adsl modemler destekliyor onlar da adsl2+ üzerinden veriyorlar.İleride daha yüksek hızlara geçmek istersen o zaman sana vdsl modem verecekler.Ayrıca bu hizmeti fibernet altyapısı olan her yerde yapıyorlar.
  • Madman M kullanıcısına yanıt
    destekleyen yerde vanayı açıyolar artık, haıyrlı olsun

çok iyi çevrede saha dolabı var heralde, binada fiber dolap var mı ?

fibernet mi paketiniz, hipernet mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virinom

Hocam hiç bir şey almanıza ve onların vermesine gerek yok.20 Mbit'i zaten tüm adsl modemler destekliyor onlar da adsl2+ üzerinden veriyorlar.İleride daha yüksek hızlara geçmek istersen o zaman sana vdsl modem verecekler.Ayrıca bu hizmeti fibernet altyapısı olan her yerde yapıyorlar.

Eyvallah hocam peki kaç gün içinde hızım 20Mbit'e çıkar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caztlak

destekleyen yerde vanayı açıyolar artık, haıyrlı olsun

çok iyi çevrede saha dolabı var heralde, binada fiber dolap var mı ?

fibernet mi paketiniz, hipernet mi ?

Bina yeni hocam, fiber hattı en başından beri döşeliydi herhalde fiber dolap da vardır bir yerlerde. Benim paketim yalon netlimitsiz'di. Şimdi sadece hız mı değişecek yoksa paketn adı da mı değişecek bilmiyorum.
    paketin adı değişmiş zaten ücretsiz

iyi olmuş anlayacağın, çok iyi bi hız 20 mbps
  • Biz hala bekliyoruz hayırlı olsun
  • Sağolun hocam, darısı sizin de başınıza. @Tekno moomce

@caztlak hocam peki kaç gün içinde yeni hız devreye girer bir bilgin var mı?
    girmiştir bile

bak surdan simdi kaçlarda

http://www.speedtest.net/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madman

Arkadaşlar dün 444 0 375 numaralı telefon aradı ve telesekreter bölgemdeki altyapının uygun olması nedeniyle 8Mbit netlimitsiz paketten 20Mbit'lik Fibernet pakete fiyat farkı olmadan geçişimin yapıldığını söyledi.

Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı, bundan sonraki süreç nasıl işliyor yani yeni modem falan mı verecekler şimdi bilen varsa çok sevineceğim.

Şu an ödediğiniz paranın aynısına mı? Eğer aynı paraya değilse sizden onay almadan üst pakete geçirmeleri kanunsuzluk ve terbiyesizlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: Madman

Arkadaşlar dün 444 0 375 numaralı telefon aradı ve telesekreter bölgemdeki altyapının uygun olması nedeniyle 8Mbit netlimitsiz paketten 20Mbit'lik Fibernet pakete fiyat farkı olmadan geçişimin yapıldığını söyledi.

Şu an ödediğiniz paranın aynısına mı? Eğer aynı paraya değilse sizden onay almadan üst pakete geçirmeleri kanunsuzluk ve terbiyesizlik.

Aynı hocam. Ödediğiniz ücret ve taahhüt şartlarınız değişmeden hızınız 20mbit'e çıkacak ve AKK 75gb olacak dendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: caztlak

girmiştir bile

bak surdan simdi kaçlarda

http://www.speedtest.net/

Yok hocam hala 8Mbit. Manuel olarak yapılan bir işlem herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madman -- 3 Ağustos 2013; 22:54:09 >
  • Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almaya çalış istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.