Şimdi Ara

TTNET PLAYSTORE KOD HALA GELMEDi !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 4 oyunundan iki adet aldım 1 ay önce playstore üzerinden ama daha hiçbirinin keyleri gelmedi. sadece indirme linkleri var key olmadan bi işe yaramıyor. ne zaman gönderecekler yaa? benden çok sonra alanların bile keyi gelmiş....

• Şimdiye kadar göndermiş olmaları gerekirdi. Spam mail kutunu kontrol et. Eğer yoksa playstore a mail at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HDGAMER

Battlefield 4 oyunundan iki adet aldım 1 ay önce playstore üzerinden ama daha hiçbirinin keyleri gelmedi. sadece indirme linkleri var key olmadan bi işe yaramıyor. ne zaman gönderecekler yaa? benden çok sonra alanların bile keyi gelmiş....

email hesabından değilde direk playstore girip oyunlarıma tıkla ordan bf4 üzerine tıkla eğer yoksa telefon edip bilgi alınız telaşa gerek yok gönderirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

quote:

Orijinalden alıntı: HDGAMER

Battlefield 4 oyunundan iki adet aldım 1 ay önce playstore üzerinden ama daha hiçbirinin keyleri gelmedi. sadece indirme linkleri var key olmadan bi işe yaramıyor. ne zaman gönderecekler yaa? benden çok sonra alanların bile keyi gelmiş....

email hesabından değilde direk playstore girip oyunlarıma tıkla ordan bf4 üzerine tıkla eğer yoksa telefon edip bilgi alınız telaşa gerek yok gönderirler

dostum sanki bakmadığımı mı sanıyosun ? oyunun linkleri var kod vs yok henüz. bazılarına ayın 1 inde verecez demişler..ee sonradan alanlara neden önceden verdiler ?? ben 1 ay önce aldım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avea kısa kod mesaj izin sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.