Battlefield 4 oyunundan iki adet aldım 1 ay önce playstore üzerinden ama daha hiçbirinin keyleri gelmedi. sadece indirme linkleri var key olmadan bi işe yaramıyor. ne zaman gönderecekler yaa? benden çok sonra alanların bile keyi gelmiş....
Şimdiye kadar göndermiş olmaları gerekirdi. Spam mail kutunu kontrol et. Eğer yoksa playstore a mail at.
quote:
Orijinalden alıntı: HDGAMER
Battlefield 4 oyunundan iki adet aldım 1 ay önce playstore üzerinden ama daha hiçbirinin keyleri gelmedi. sadece indirme linkleri var key olmadan bi işe yaramıyor. ne zaman gönderecekler yaa? benden çok sonra alanların bile keyi gelmiş....
email hesabından değilde direk playstore girip oyunlarıma tıkla ordan bf4 üzerine tıkla eğer yoksa telefon edip bilgi alınız telaşa gerek yok gönderirler
quote:
Orijinalden alıntı: KaleyDeskop
quote:
Orijinalden alıntı: HDGAMER
email hesabından değilde direk playstore girip oyunlarıma tıkla ordan bf4 üzerine tıkla eğer yoksa telefon edip bilgi alınız telaşa gerek yok gönderirler
dostum sanki bakmadığımı mı sanıyosun ? oyunun linkleri var kod vs yok henüz. bazılarına ayın 1 inde verecez demişler..ee sonradan alanlara neden önceden verdiler ?? ben 1 ay önce aldım...