|
Bildirim
|
Arkadasim, bir kisi icin diye uydurmadan once buradaki durumu biliyor musun? Sirf benim bulundugum sitede (yuzlerce siteden biri) kac hane baglanti bekliyormus aylardir. Altyapi saglamiyorsan her yerde car car bagirmayacaksin suraya hizmet getirdik, buraya goturduk diye, beni arayip durmayacaksin size Internet hizmeti verelim diye. Ilkel olmamak istiyorsan insallah masallahla degil, plan programla is yapacaksin. Tarih vereceksin, sozunu tutacaksin, sirf bilgi almak icin insanlar senin mudurlugune gitmek zorunda kalmayacak. Musterinin sozlesmesini haber vermeden feshetmeyeceksin.
Ilkellikten kacmak icin Avrupa ulkesine tasinmam gerekmiyor, TTNET gibi tok esnaf sirketleri de senin gibi dunden razi, magduru suclayan son kullaniciyi da dogruyu gostere gostere egitecegiz. Insanlarin isini yaptigi bir ortama ulasabilirsek yakinda bir gun, o zaman tesekkur edersiniz. Edit: Imla. |
Ben bugun turknet, superonline ve ttnet ile gorustum. Hepsi port olmadigini soyledi, telekomdan port actirmam gerekiyormus. Kendileri telekoma ulasip port actiramiyorlarmis. Kendim yapmam gerekiyormus.
Disardan baksan telekom, turksell superonline, ozgur internet turknet, buyuk teknolojik sirketi falan dersin hepsine... Kebabcidan farki yok hicbirinin :) |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 15 Temmuz 2015; 12:35:21 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treabacks -- 20 Temmuz 2015; 11:09:29 > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvo -- 22 Temmuz 2015; 22:53:01 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|