Şimdi Ara

ttNet taahhütüm ve hız sorunlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi aksamlar.. 2 yıldır ttnet NetLimitsiz pakedini kullanıyorum 2 yıl taahhütlü takılmıştım kampanyaya ve 15 martta sona eriyor. bu iki yıl boyunca hızım bilgisayar üzerinden 8.0 ancak gerçekte 4.5-5 mb arası görünüyordu. Santralden kaynaklanan sıkıntılardan dolayı tam randıman alamıyorumdur diye düşünüp aradım birkaç kere santrali ama yüksek pingi düzeltmek dışında pek işe yaramadı ve şu an olduğu gibi 4.5 mbps hızı kullanıyorum. Hatların eskiliğinden ya da santralin lokasyonundan sorunun kaynaklandığını düşünüyordum bu yüzden müşteri hizmetlerini aradım sanki havaalanına gelmişim gibi güvenlik aşamalarından geçtikten sonra -beykentte oturuyorum- hattımın "bahçelievler" santraline bağlı olduğunu öğrendim.

Şimdi yapmak istediğim şey 59lira 8mbps internete vereceğime 16mbps internet paketine geçmek ancak güvenmiyorum internetime çünkü bahçelievlere bağlı olduğunu öğrendim. Ayrıca şöyle bir sıkıntım daha var mesela download hızım 500 520 kbps yi gördükten sonra anlık ping artışları, bir süre sonra da internette kopma meydana geliyor. Bu sorun beykente taşındığımızdan beri devam ediyor ve modemi reslemeden düzelmiyor. Kısacası sormak istediğim iki şey var;

1) İnternetimin 4-5 arasında sınırlı kalmasının nedeni hattın bu değerleri kaldırabilmesi mi? Bu hattı yenilemenin bir yolu var mı? (bir ara ttneti arayıp hattı yenilerseniz kullanmaya devam edeceğim demeyi bile düşündüm)

2) İnternetteki anlık kopmaların ve 4-5 arasında kalan hızımın nedeni santrale olan uzaklığım mı ? Bu hızı yukarı çekmenin ve ani pingleri, kopmaları önlemenin bir yolu var mı ??

teşekkür ederim şimdiden

ayrıca kablolu modem kullanıyorum ve modem 6-7 yaşında gezz-as900u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedijediyedi -- 28 Şubat 2012; 22:51:23 >

• vereceğiniz cevaplara göre bir değişiklik yapacağım lütfen fikirlerinizi paylaşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedijediyedi -- 29 Şubat 2012; 12:13:50 >
  • up up up
  • spam mesaj gibi mi duruyorum arkadaş anlamadım ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.