Arkadaşlar mahalle olarak artık adsl `in yavaşlığından ve sık sık hat kopmalarından gına geldi artık .Vermeyi taahhüt ettikleri hızın çok altında bir hızda bağlanıyoruz.Bu yetmezmiş gibi sık sık hat kopmaları adamı iyice deliye döndürüyor.444`lü numarayı arıyorsun saatlerce telefonda bekliyorsun sıra gelmesini ,bize ulaşın bölümüne yazıyorsun size ulaşılacak diyorlar nerede bekle ki ulaşılsın .Valla artık çok bunaldık .Buraya içimi dökmek adına ve ttnet`in rezilliklerini dökmek adına yazıyorum.Saygılarımla
geç bari başka ss paran yerli firmalara gitsin bari.
bunlar milleti eşşek yerine koyuyor..
49 tl para veriyorum 2 mb yi bile doğru dürüst veremiyor reziller..! Tembel herifler...!
Downstream Rate: 1020 Kbps Upstream Rate: 509 Kbps Downstream Margin: 1 db Upstream Margin: 16 db
akşam saatlerindeki değerlerim. downstream margin 1 db 1 nedir ya tnet
Vallaha Supeonline Nasıl kaliteli birşey daha yeni anladım
İyi Forumlar.
evet SOL iydir
Paraya geldimi almasını çok ii bilirler ama hizmete gelince saatlerce beklersin. Açık tutacağım bilgisayarı 24 saat torrentide kurcam hem arşiv yaparım hemde arşiv paylaşırım. Verdiğim her kuruşun hakkını istiyorum
3 gündür internetim kesik. 3 gündür arıyorum sürekli şikayet ve arıza kaydı bırakıyorum ve sorunum çözülmüyor.