Şimdi Ara

TTNET Yavaşlığı ve Sık sık hat kopmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mahalle olarak artık adsl `in yavaşlığından ve sık sık hat kopmalarından gına geldi artık .Vermeyi taahhüt ettikleri hızın çok altında bir hızda bağlanıyoruz.Bu yetmezmiş gibi sık sık hat kopmaları adamı iyice deliye döndürüyor.444`lü numarayı arıyorsun saatlerce telefonda bekliyorsun sıra gelmesini ,bize ulaşın bölümüne yazıyorsun size ulaşılacak diyorlar nerede bekle ki ulaşılsın .Valla artık çok bunaldık .Buraya içimi dökmek adına ve ttnet`in rezilliklerini dökmek adına yazıyorum.Saygılarımla

• geç bari başka ss paran yerli firmalara gitsin bari.

bunlar milleti eşşek yerine koyuyor..
  • 49 tl para veriyorum 2 mb yi bile doğru dürüst veremiyor reziller..! Tembel herifler...!
  • Downstream Rate: 1020 Kbps
    Upstream Rate: 509 Kbps
    Downstream Margin: 1 db
    Upstream Margin: 16 db

akşam saatlerindeki değerlerim. downstream margin 1 db 1 nedir ya tnet
  • Benim ADSL sinyal değerlerim: Buradan!
  • Vallaha Supeonline Nasıl kaliteli birşey daha yeni anladım

İyi Forumlar.
  • evet SOL iydir
  • Paraya geldimi almasını çok ii bilirler ama hizmete gelince saatlerce beklersin. Açık tutacağım bilgisayarı 24 saat torrentide kurcam hem arşiv yaparım hemde arşiv paylaşırım. Verdiğim her kuruşun hakkını istiyorum
  • 3 gündür internetim kesik. 3 gündür arıyorum sürekli şikayet ve arıza kaydı bırakıyorum ve sorunum çözülmüyor.
  • Buyruuuuun taze taze çalışma raporları......

http://home.netone.com.tr/sonuc.asp
  • Sağolun beyler.
  • aynı durumdayım bende hat kopuyor 10 dakikada bir modemi restart ediyorum biraz dolaniyorum hoooooopp tekrar kop kopp :P ne yapmalı bilmiyorum valla
  • Son zamanlarda hız sıkıntısı yetmiyormuş gibi birde net kopması başladı ya hadi hayırlısı bakalım " Artık ne zaman internet lüks olmaktan çıkacaksa"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.