netlimitsiz 8mbit kullanıcısıyım.dün akşama kadar herşey normaldi.kotayı geçmiştim ve 1mbit ile bağlanıyordum.fakat akşam hızım 0.15 mbit'e düştü.evet yanlış duymadınız.0.15.saatin de ilerlemesi sebebiyle pek umursamadım.dedim kota sıfırlanınca düzelir heralde.ama yok kota sıfırlandı fakat hızım hala aynı.bir sayfa açarken acı çekiyorum resmen .download hızım 0.15 mbit upload hızım 0.28 mbit.böyle de saçma bir şey.ttneti aradım.bölgede ve santralde bakım çalışması yada bir sorun yok dediler.sorun bende mi yani şimdi?şuan yapabileceğim bir şey var mı acaba?
Modemi kapatıp açtın mı?
evet hocam.hatta 5-10 kere yaptım bunu şuana kadar.yok hiçbir sonuç yok.arıza kaydı bıraktım sorun halledildi dediler ama aynı.bir daha bıraktım arıza kaydı hala dönüş yok.şuan telefonu pcye bağlayıp onu modem yaptım onun neti ile daha hızlı bağlanıyorum edge çekmesine rağmen.bu kadar rezalet olmaz.
AKK den dolayı benim 0,02 ölçmüştü . Bunlar gayet normal özel bir sebebi yok
quote:
Orijinalden alıntı: Preszsbuild
hocam iyi güzel akk'den dolayı diyorsun ama şuan kotam 142 mb.ayın 30undan beri kullanamıyorum açtığım sayfa sayısı 10u geçmedi bu 142 mb nasıl olmuş o da ayrı bir muamma.
quote:
Orijinalden alıntı: myesil92
quote:
Orijinalden alıntı: Preszsbuild
hocam iyi güzel akk'den dolayı diyorsun ama şuan kotam 142 mb.ayın 30undan beri kullanamıyorum açtığım sayfa sayısı 10u geçmedi bu 142 mb nasıl olmuş o da ayrı bir muamma.
Kotayı geçmiştim yazmışsın ya onu yanlış anladım . O zaman sorun senden kaynaklı değil . O 142 de modem 16 saatte bir kotayı güncellediği için 30 undan kalmadır . Mh'nin keyfini bekliceksin mecburen
Simdi alt komsum ile gorustum onlarin netinde sorun yokmus.bir turlu cozemedim su isi.