Şimdi Ara

TTNETE DAVA AÇMAK sıkıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam telefonda onaylamadığı halde onayladın diyorlar durumumuz iyi değil 300 tl ödeyeceğiz ne olur yardım edin bunları nereden mahkemeye verebilirim. nereye başvurmalıyım sorum bu

• Ben bilmem ama bu arkadaş bu işlerin uzmanı
    @turbolinea

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qahmet7 Q kullanıcısına yanıt
    ıtlarıyla btk ya şikayet edebilirsin öncelikle. Hatta önce sikayetvar.com'a yaz daha sonra btk ya dilekçe ile şikayette bulun. Bu olayla btk ilgilenir.
  • Onayladın diyorlarsa kanıtlasınlar. O ses kayıtlarını boşuna almıyorlar herhalde.
  • tuketici hakem heyetıne git kesin kazanırsın
  • Hakem heyetine git mahkemeye gidersen bi o kadar masraf yapabilirsin. Ne zaman sonuçlanacağı da belli olmaz.
  • arkadaşlar ses kayıtlarında haksızsınız diyorlar.eminiz onaylamadık hiç bir şeyi .boş mezar bulsalar atlayacaklar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bide arkadaşlar buraya gsm onay kodu ile katılmak ücretlimi 20 tl attım telefona 13.43 olmuş yoksa vergimi kesildi
  • Haklılığınızdan eminseniz avukat masrafları da karşı taraf karşılar. Tüketici heyetine başvurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum bir yakınımın başına geldi. TTnet'ten eksik bilgilendirme yapıp tarife satmışlar. Bizde daha sonra bunu farkedince avukatla görüştük mahkemeye ve BTK ya verdik. (Şuradan btk'ya şikayet oluşturabilirsin; https://sikayet.btk.gov.tr/.

Mahkemeyi öğrendikten sonra r yapmaya başladılar zararınızı karşılayalım falan filan diye. Ama umursamadık, avukat büyük ihtimalle dava bizde diyor. Sonrada öğrendik ki böyle durumlarda üstüne btk'da kamu davası açıyormuş şirketlere vatandaşı mağdur ettikleri için ve büyük cezalar veriyorlarmış, ondan karşı taraf iyice tutuştu... Neyse bizim mahkemede telefon kayıtlarını dinleme kararı verdi ve kayıtları dinlediklerinde bizim haklı olduğumuzu görecekler (müşteri hizmetleri ile 40 adet görüşme yapılmış ve hiçbirinde ttnet tarafından sorunumuz çözüme ulaştırılamadı, mağduriyeti siz düşünün...). Az da olsa tazminatta alırız diye düşünüyoruz. Zaten mesele tazminat falan almak değil aslında. Bu firmalara pabucu bırakmamak lazım, vatandaşın iliğine kadar sömürüyor şerefsizler... Geçen gün fatura öderken bir ihtiyar dayıyla karşılaştım 250 tl telefon faturası ödedi bana sordu; "evladım bu faturalar niye bu kadar çok" diye, asgari ücret 1200 tl gerisini siz düşünün... Bu insalara yazıktır, dünyanın hiçbir yerinde iletişimden bu kadar uçuk vergiler alınmıyor. Bizim ülkemizde hem devlet kazanıyor hem büyük şirketler kazanıyor, karşılıklı danışıklı dövüş var.. Olan yine vatandaşa oluyor

Uzun lafın kısası hakkınızı arayın hocam, durum dediğiniz gibiyse her türlü siz haklısınız ve yasalarda sizin yanınızda, sonuna kadar üstüne gidin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-328F93D37 -- 13 Temmuz 2016; 17:34:29 >

• arkadaşlar bide içinde kurulum ücretini falan alacaklarmış.modem kurulumunu yapmadılar bile modemi verdiler biz kurduk her şeyi kablosunu bile bize aldırdılar sadece modem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.