TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya, enflasyonla ilgili kuruma yapılan eleştirileri yanıtladı. “Şirket kârları ve fahiş fiyatlar enflasyonu yükseltiyor” diyen Çetinkaya, “Fiyatlar artıyor. 100 TL olan ürünün fiyatı bir yıl sonra 175 veya 145 TL olacak arasında can yakıcılığı açısından bir fark yok. Psikolojik olabilir belki" diye konuştu. %45 ile %75 arasında fark yok ise asgari ücrete emekliye %75 zam yapsanız? Emekliye 500 TL zam yaparken düşünüyor toplantı yapıyorsunuz? 500 liraya nargile içiyorlar lan artık Tek bir emir yerden emir alarak çalışmanın kötü yönleri işte ne diyecek ki? Böyle konuşup saray memnun edecek kendiside koltukta kalacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜİK başkanı efsane enflasyon açıklaması
-
-
sgk giderlerine gelen zamlar : Piskolojik
elektriğe %38 zamcık : Psikolojik
su zamcıkları : Psikolojik
kira artış bedelleri : Psikolojik
KDV,ÖTV,verginin vergisi : Psikolojik
akaryakıt zamcıkları : Psikolojik
iyi bi psikolog gelse ekonomimiz düzelir gibi.
-
Bunlar da nokta kadar matematik bilgisi olduğunu düşünmüyorum. Matematik bilgisi olan bu rakamlar arasında böyle bir fark yokmuş gibi konuşmaz. Madem fark yok bundan sonra maaşlara zammı ve faiz oranlarını planladıklarının 30 puan üzerinde yapsınlar mesela.
Şaka gibi açıklama.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu millet bunu hakkediyor...
-
Van’daki tomattis ile istanboldaki çeri tomattis bir olur mu
Şirketler kâr amacı güdüyor o yüzden fiyatlar artıyor yeenim
Komik gülünç açıklamalar.Başka ülkede olsa asla affedilmezdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Liyakatsizliğin ve saçmalığın dibi artık.
-
Halkla dalga geçen bir kadro ama hala dalga geçenlere oy veren bir 52 gerçekten garip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bırakın güdülsünler
-
Adam açık açık "ben sizinle billur geçiyorum, sizin fakirliğinizi kale almıyorum, sürünün" diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Temmuz 2024; 13:44:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar nesi efsane, nesi komik. Böyle gözümüzün içine baka baka dalga geçiyorlar işte. Dertleri bu ahlaksız düzeni devam ettirmek.
Milletin belini bükmek, kendi hayatlarını bu şekilde götürmek. "Abi ne iş" derlerse kendi tabanlarında "Şükret be oğlum, bak senin torununu aldık işe işte" diyecekler.
EKOSİSTEMLERİNİN YEGANE DAYANAĞI BU KALDI.
Sonra tasarruf vs.
Ahlaksız partizanlara tasarruf için şu aşağıdaki fotoğrafı gönderin. ""OTOBOR ONOMLO" diyen leş kargaları sizi. Bitiyor bu nemalandığınız düzen. Hesap soracak Türk halkı sizden!
Konuya ek olarak; hani bizi enflasyona ezdirmiyorlardı. Bunu da partizanlara gönderelim çoğu blokladı beni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 11 Temmuz 2024; 14:36:54 >
-
Tuiki ölümüne savunan özkanı çağırın. Bakalım ne diyecek buna?
-
O 52 olayı göründüğü gibi değil ,son secimlerde AKP %36 oy aldı ,
MHP desteğiyle iktidarda ,%52 ise sn Erdoğanın şahsi oyu ,
demem o kı ,Erdogandan sonra ,Akp toz duman olur ,
bunu yerel seçimlerde gördük ,
Erdoganın yerine Akp de yetişmiş şahıs ,ben göremiyorum ,
Murat kurumu parlattılar ,tutmadı , belkı Hakan fidan
-
Bugünkü saçmalık dozunu aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bu millet bunu hakkediyor... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X