Şimdi Ara

tükenmişlik sendromu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hacettepede 3.sınıf kimya mühendisliği okumaya çalışıyorum. ortalamam 1.85 rezil durumdayım. alttan bir ton dersim ve okulum uzuyo. artık mühendislik yapamadığıma karar verdim. ama ailemin bölümü bırakmak istediğimden haberleri yok. onlar başka şehirde yaşıyolar. tüm bu bölümü bırakma düşünücelerinden o kadar daraldım ki bitmiş durumdayım. matematiğe ilgim var.

yatay geçişle matematik öğretmenliğine geçmeyi düşünüyorum. ama onu da nasıl yapıcam bile bilmiyorum. 3.sınıf okurken bölümü bırakmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. her şeye baştan başlamak gibi.yaşım 22.bana bir akıl verin..

• 3. sınıfa gelmişsin kardeşim.Biraz daha dişini sıkmalısın.Bazen gençliğin getirdiği psikolojik sıkıntılar olabilir.Durumunun olumlu yanlarını düşünüp kendini motive edici gerekçeler bulmalısın.Günümüzde insanların zaten genci,yaşlısı çoğu mutsuz ve kendine göre sorunlar ile boğuşuyor.İmkan bulabilirsen,psikolojik danışmanlık desteği al.Evet,yazması kolay,bununla dertlerin çözülmeyecek ama azmedersen başarıya ulaşma ve emeklerinin boşa gitmeme şansı var.Eminim, senin durumunda bir çok öğrenci vardır.İçinde bulunduğun ruhi durum,büyük ihtimal geçicidir.Kendini toparlar,hedeflerine konsantre olursan,sıkıntılarını atlatman mümkün olabilir.Öncelikle,elinden gelenin en iyisini yaptığından vicdanen emin olmalı,kendi muhasebeni yapmalısın.
    Belki,baban yaşında bir kişi olarak,zamanım da kısıtlı,alelacele yazdım.Herşey gönlünce olsun.
  • aprmo kullanıcısına yanıt
    Sağolun dediklerinizi dikkate alıcam teşekkür ederim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaygı bozukluğu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.