Şimdi Ara

TUKETİCİ MAHKEMESİ NOTE10PLUS KAZANDIK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar note 10 plus telefonumu usb bağlayıcı takıldı çıkarıldı hatası sebebiyle soket değişimi için garantiye verdim. soket değiştikten sonra hem sorun düzelmedi, hem de her tarafı ilk alındığında şeffaf kaplama yapılan telefonun arka kapağını kılcal çizmişler. sırf çizik olmasın diye 2 gün kaplama kargosunu bekledim telefonu kullanmamıştım. servis raporunda da kendileri deforme yoktur diye inceleyip not düşmüştü. şimdi ne yapmam lazım ? ayrıca simkart yuvasını vermediniz dedi bulamadılar 10 dk tartıştık sonra buldular vermişsiniz dediler, şaka gibi. şimdi benim sıfır hatasız cihazımı çizdiler ne yapayım bu durumda? cihazın 6 ayı dolmadı daha 5 aylık, değişim çıkar mı?

edit: şimdide anakart, arka kapak ve pil değişecek

06.09.20 edit: Anakart değişimi olmadı soket tekrar değişti şuan usb sorunu giderilmiş. Kendi çizdikleri arka camı imei yazmayan bir camla değiştirmişler fakat bu seferde kamerayı tozlu pislik içinde bırakmışlar. Bıktım vallahi bıktım artık almayın aldırmayın yazıklar olsun haram zıkkım olsun ya.

Dün itibariyle tüketici hakem heyetine verdim arkadaşlar.

Final edit: evet arkadaşlar karar elimize ulaştı ve kazandık. Şimdi ne yapmamız lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JöhTürk -- 16 Aralık 2020; 11:11:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TUKETİCİ MAHKEMESİ NOTE10PLUS KAZANDIK!

deforme yoktur yazan ilk rapor, ikincisinde servisten telefonu çıkarmamama rağmen çizik yazdılar. yok mu fikri tecrübesi olan birileri ?

• imza attıysanız işiniz zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    hocam telefonu servisten dışarı çıkarmadık bile. 3. kez soket arızasından dolayı verdik, ilkinde temizlemişler düzelmedi, 2.de soket ve flex değişti düzelmedi. 5aylık telefon yalama oldu anlayacağınız.

• çizdikleri arka kapağı değiştiriyolar

• şimdide anakart değişecekmiş bu nedir arkadaş değişmeyen parçası kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: JöhTürk

şimdide anakart değişecekmiş bu nedir arkadaş değişmeyen parçası kalmadı
    Samsung müşteri hizmetlerini arayıp haklarınızı öğrenin. LG'de cihaz ilk 6 ay içerisinde donanımsal parça değişmesi gereken bir arıza gösterirse, cihazı yeni kutulu 0 cihazla değişiyorlar. Sanırım genel bir haktır bu. Sorgulayın bunu derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tüketici Hakem Heyeti Mahkemesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

Samsung müşteri hizmetlerini arayıp haklarınızı öğrenin. LG'de cihaz ilk 6 ay içerisinde donanımsal parça değişmesi gereken bir arıza gösterirse, cihazı yeni kutulu 0 cihazla değişiyorlar. Sanırım genel bir haktır bu. Sorgulayın bunu derim.

Alıntıları Göster
    hocam samsungu aradım servisle görüşün parça değismeye uygunsa yapacak bişey yok diyorlar. servisi arasam zaten Allah düşürmesin. gitti 5 aylık telefon. şarj soketi, soket flexi, arka kapak şimdide anakart değişiyor. canlı yardımdan destek bilişim teknik servisle konuştum 5 kere parça değişirse değişim isteyebilirsin diyorlar. dağın başında görev yapıyorum d.bakırda gidip gelmemde imkansız hanım koşturuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: JöhTürk

hocam samsungu aradım servisle görüşün parça değismeye uygunsa yapacak bişey yok diyorlar. servisi arasam zaten Allah düşürmesin. gitti 5 aylık telefon. şarj soketi, soket flexi, arka kapak şimdide anakart değişiyor. canlı yardımdan destek bilişim teknik servisle konuştum 5 kere parça değişirse değişim isteyebilirsin diyorlar. dağın başında görev yapıyorum d.bakırda gidip gelmemde imkansız hanım koşturuyor.

Alıntıları Göster
    Hocam Samsung eğer kabul etmiyorsa maalesef ki tüketici hakem heyetine başvurmanız gerekebilir. Sadece LG'nin uyguladığı bir karar olduğunu sanmıyorum bu 6ay içinde cihaz değişiminin.

http://www.gazetevatan.com/cep-telefonlari-ilk-6-ayda-ariza-yaptiginda-tuketici-iade-talebin-996732-teknoloji/

Şu haberi bir inceleyin derim. Samsung'a böyle bir hakkınızın olduğunu söyleyin, farklı teknik servisleri arayıp onların nasıl bir yöntem izlediğini sorun 6ay içinde arızalanan bir cihaz olduğunda.

Cihaz bu arada resmi distribütör Samsung garantili mi yoksa ithalat garantili mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elitforce -- 19 Ağustos 2020; 13:49:42 >

• Elitforce kullanıcısına yanıt
    samsung turkiye garantili hem de genpa garantili hocam. soket soket flexi anakart arka kapak ve pil ile beraber 5 parça değişmiş olacak.faturaya baktım 6. ay bugün doluyor

• Kvk'ya içinde kalem takılı halde Note 5 verdim geri alırken üstüne ekstra kalem bantlamışlardı, o kalemin benim olmadığına inandıramamıştım Böyle durumlarla karşılaşmamak adına her servise vermeden önce fotoğraf çekiyorum. Samsungla çözmeye uğraşın olmuyorsa direkt yasal hakka başvurun beklemeden çünkü laftan pek anlamıyorlar...
  • dawras kullanıcısına yanıt
    Allah düşürmesin hocam cinnet geçirtecekler bana. servis raporunada sonradan ben yokken simkart yuvası yoktu yazmıslar dedim hattı zaten siz çıkardınız 10 15 dk kavga ettik kendileri kaybetmiş buldular. ayak üstü 50 yalan atıyorlar

• ayni arizayi 2 ve üstü tekrarlarsa iade hakkınız var 2015 de değişti tüketici kanunu, bende 1 sene kullandığım galaxy watch saati bu sebeple iade edip parasını aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 20 Ağustos 2020; 9:28:54 >
  • samsung 5 kez diyor hocam anlamadım valla.

• cihazın a anakartını istemediğim halde değiştirdiler. samsung yetkili merkezi, destek bilişim ile görüşüyor bakalım ne sonuç çıkacak, incelenecekmiş herşey.

• Anakart değişimi olmadı soket tekrar değişti şuan usb sorunu giderilmiş. Kendi çizdikleri arka camı imei yazmayan bir camla değiştirmişler fakat bu seferde kamerayı tozlu pislik içinde bırakmışlar. Bıktım vallahi bıktım artık almayın aldırmayın yazıklar olsun haram zıkkım olsun ya.

• İki kere Samsung servise isim dustu ilkinde tablet vermiştim telefon değil ağzına sicip verdiler, ekran bile yerine oturmamışti her yer yapiskandi...

İkinci de ekranda ölü piksel var diye akıllı saat verdim... Hareket sensorunu bozup verdiler daha çıkmadan fark ettim kolumu kaldirinca ekran açılmıyordu yapamadılar saati değiştirmek zorunda kaldılar.

Bence Samsung servisleri inanılmaz sikinti

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Valla hocam gerçekten bezdirdiler ilk 6 ay içinde 2 kez soket değişti arka kapağı çizdiler zaten çizikti dediler, kavga ettim ozur dileriz serviste olur böyle şeyler dediler değiştirdiler. Yani şuan kamerada toz pislik kalması tamamen kendi hataları, kapağı çizip değiştiren onlar çünkü. Dağın başında karakolda görev yapıyorum çarşı pazar yok, terörün en yüksek olduğu yerdeyim gidip gelemiyorum yoksa tuketici hakem heyetine vereceğim. Şimdi ben bu cihazı sıfır kapalı kutu başkası adına faturalı aldım, fatura sahibini bulmam gerekir mi hakem heyetindeki işlemler için?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.