Şimdi Ara

Tümseklerden Durana Kadar Yavaşlayarak Geçenler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
4.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hem yolu kapatacaksın hem de kavga çıkartacaksın yok öyle bir dünya.

araban çok kıymetliyse en sağa geç, istersen kasise park et. umrumda olmaz.

ama yolda başka geçecek yer yoksa önümdekinin keyfi için bekleyemem herkesin işi gücü var
  • stock fd6 aracım var. 3 kişi binse her tumsekte altı sürtüyor. aracım her defasında hasar alacağına arkadakıler beklesın bıraz
  • Konu ne kadar gereksiz, şu zamana kadar sürdüğün aracı gerçekten boşuna sürmüşsün.

Her arkadaşın dediği gibi tümsekler 230km hızla geçilsin diye yapılmamıştr.

300 500 binlik araba olsun yada 30 40 binlik araba olsun hiç farketmez tümsekler yavaşlamak içindir.
  • tümsekleri bir kenara bırakalım da yaya geçidinde yayalara yol vermeyen şerefizlere ne diyelim...

motor kullanıyorum ve sürekli yayalara yol veriyorum.. bir kişi de çıkıp korna çalmıyor, bir nevi insanlara da örnek oluyorum kendimce..
  • Bu aslında trafik konusu gibi görünse de bence değil. Trafiği bozuyor ama çıkış noktası trafik değil. Basit, gündelik, sefil bir çıkar çatışması.

Biri kendisine zaman istiyor diğeri de para. Biri 3 saniyesini istiyor diğeri de 3 lirasını. Vakit nakittir. Nakit de bir vakit olduğuna göre kentli insan olgunluığu içinde çözülebilmesi beklenir.

Hasta yetiştirmekten trafik kurallarına kadar bir panorama içinde üç lira veya saniylerimizi istemek bence kendisine mürit arayan yobaz işine benziyor. Kim daha çok artı alacaksa üç lira onun :) Hız konusu bence güvenlik, çevre şartlarını geliştirmek, kentin alanlaının sosyalleştirilebilmesine katıkıda bulunmak için tartışılmalı.
  • İşi gücü varmış.İşin gücün varsa 10 dk erken çık evden.Senin işin kimseyi bağlamaz.Senin işin yüzünden de ben kasisi pat küt geçemem kusura bakma.
  • Kasise yaklaşırken gaz keserim,zorunlu olmadıkça fren yapmam, önümde anormal yavaşlayan olursa ilk fırsatta sollarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle yavas geciyorumki bazen araba geriye kayiyor.... Sorun ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.