Şimdi Ara

Turfoz denemelerinde yanlışlarımın çok olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genel denemelerde en kötü bi 10-12 netim varken bunun ortasında bir denemede 2 doğrum vardı sadece. Sizin nasıl geliyor bu denemeler. Nb den önce çözeyim diyip yarıladım ama yanlış mı yaptım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende sizin gibi dusunup aldim nbden once cozmek icin ama pismanim .Gecen sene aytde 12 2 yapmistim fizigi bu senede genelde diger denemelerde 0-2arasi gelio yanlislarim fakat bu denemede daha iyi yaptigimi hatirlamiyorum.Tyt kismi idare etsede ayt kismi ozellikle soru dağilimi acisindan baya kotu neredeyse her ayt denemesinde en az 2optik 2 isi sicaklik basinc vb konular var ama misal modern fizikten 10 denemede 1 soru var tyt mi ayt mi belli degil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta çözmeye başladım ben de bu denemeleri, forumda bu deneme hakkında yazılanlar beni tereddüte düşürmüştü. Sonrasında anladım ki bu denemede istikrarlı bir şekilde yüksek net yapmak, fizik dersi konularını bitirmiş olmanın yanında temel kavramlarda son derece hakimlik istiyor. Bazı denemelerinde çelişkili, gerçek sınavda karşımıza çıkamayacak soru tipleri de bulunuyor fark etmişsinizdir, ama bunların kafa karıştırmasından çok perspektifi genişlettiğini düşünüyorum ben hocam. Bu arada ben de bunu yakın zamanda bitirip NB'yi taramayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheriffwoody -- 17 Nisan 2019; 11:56:32 >
  • Ben ozellikle 12 13. Denemelerden sonra cokmeye başladım oraya kadar iyi idare ediyordum ama bi ayt denemesinde 4 5 yanlis yaptigimi hatirlarim yani. Ayrica o basinc optik tespitine gönülden hak veriyorum. Araya sıkıştırmışlar guzel sorular ama ayt de cikmaz bu konular

• Hepinizle aynı fikirdeyim yine ben de

• Aereus A kullanıcısına yanıt
    Iyiki almamişim o zaman.Karağaç ve nb denemleri bitti bunu almayı düşünüyordum.Ne alabilirim başka?

• Septsept kullanıcısına yanıt
    Hocan bilgi sarmala bakin isterseniz oda güzel duruyodu fiyatida uygun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AŞIRI ZOR TRİGONOMETRİ SORUSU
    8 yıl önce açıldı
    çok zor geometri sorusu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben bs kullanıyorum. Geçen sene sove sove karaağaç kullanmıştım. Bs öneririm bence gayet güzel

• Fiziği branş denemesi olarak almaya karşıyım hocam ben her denemede saçmalıyorlar branşlarda genel fen denemesinden gitmek daha mantıklı her konudan oluyo genel fen denemelerinde ama branşlarda bi bakıyorum 4 tane manyetizma :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.