Şimdi Ara

Turistin Bavulunu Fırlatıp Paraüstünü Gasp Etmek (Taksici İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam diyorki "verdim 35 lira verdim daha vermem git polis çağır" , kadından kaç dolar aldı kimbilir.

http://www.hurriyet.com.tr/taksicinin-kendisini-trafige-sokan-kadin-turist-40875592

Direk youtube linki ;

• Videoyu çekenler de gülüyor. Ülkemizin genel profili bu. Kafiri(!) insan yerine koymayarak ondan üstün olduğunu sanan bir dünya cahille dolu ülke. Bu yüzden bu ülkeden çok şey bekleyenler büyük hayal kırıklığına uğrayacak demedi demeyin.
  • Bu adileri azdıran kim oy uğruna? Daha bunlar iyi günlerimiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

Bu adileri azdıran kim oy uğruna? Daha bunlar iyi günlerimiz.
    Daha dün Erdoğan mitingde taksicilere diyordu bir sözümüzle Uberi bitirdik. Sizlere güveniyorum diyordu. Hakikatten güvendiği kadar varlar.
  • vatan hainliği nedir nasıl yapılır işte size örnek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En nefret ettiğim insan tipi, birde müslümanız hoşgörüyüz bilmem ne diye zırvalıyorlar.
  • Iyyy taksici

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sarı taksi demek AKP Demektir... Şaşırdık mı Hayır!!!!

AKP ye verilen Her oy 'Bunları işte böyle güçlendirir!!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 metre asagida neden iniyormus? Nereye istiyosa oraya gideceksin. Sana mi sorcaz nerde inecegimizi. Terbiyesiz herif. Isini yapamiyorsan defol git. Uber bu yuzden populer oldu. Hala akillanamadiniz. Hala rezilsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah elbet belasını verecek bu zalimlerin, az kaldı tühhhh sıfatsız suratınıza yazıklar olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boyle yapan mahlukati at 5 sene iceri de akillansin

• Buyuk sehirlerdeki taksicilerin %70’i dolandirici maalesef.

• Bu ülkede hala taksiye binen varsa haline acırım. Bakıyorum hala millet biniyor. Mecbur değilsin birader geçen sıcakta vasıta olamdığı için 3 km yürüdüm yine de binmedim binsem 10 lira bile yazmazdı ama binmedim. Binmeyin kullanmaın kullandırtmayın. Akıllı olun.
  • UBER benzeri şirketlerin neden gerekli olduğunu açık açık gösteriyor. UBER'i engellemek yerine diğer firmaların onun seviyesine gelmesi için destek olmak gerekir. Bunu yerliye vergi avantajı vererek yaparsın. Bundan sonrası sistem zamanla oturmasını beklemekten öteye gidemez. Yerli hizmet kalitesini UBER seviyesine getirdiğinde kimse kolay kolay UBER'e bakmaz. İşini düzgün yapan ticari araç sürücüleri hak ettiği paraları alırken bunlar gibiler yok olur gider.
  • vatansever taksicilerimiz bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kim ne derse desin chp iktidarında uber kalır.

Akp=sarı taksi gerçeği ortada.
  • Bu forumda ve dışarıda izlenimim ; insanların artık milliyetçilik uğruna turistlere bile köpek çektiği ,onların da insan olduğunu unuttuğu,farklı bayraklara mensup insanların ülkemizde eski hoşgörüyü görmediğini fark ediyorum. Sene 2018. Artık tüm ülkeler çok uluslu hale gelmişken milliyetçilik kavramının hala benimsenmesi ( faşizm ile beraber olan ) bana gereksiz geliyor.

Avatarımda Finlandiya bayrağı var diye forumda konuyu " senin kime hizmet ettiğin belli" ," kafir , CHP zihniyeti." vs bağlayanlar oldu. Sizlerin de sonu gelecek taksici ve onların kafa yapısına sahip olanlar.

• Erdoğan hem muhtarlara hem de taksicilere boşuna torpil yapmıyor. Biri evinde oturanlara, diğeri dışarıda gezenlere propaganda yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Erdoğan hem muhtarlara hem de taksicilere boşuna torpil yapmıyor. Biri evinde oturanlara, diğeri dışarıda gezenlere propaganda yapıyor.
    Hepsi misyoner gibi çalışıyor hocam. Valla takdir etmek lazım.

• Akp'ye teşekkür etmek istiyorum o kadar güzel pozisyon alıyorlar bir parti hep mi yanlışın yanında olur ya. Bir an bile oları sevmemize izin vermiyorlar. Alın akpliler bunlar sizin partinizin savunduğu tipler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.