Sözlükten bir şey okumadım 19 yaşında değilim bence sen karşı insanı tanımadan kafana göre yargıda bulunma çünkü tutmuyor. Benim söylediğime göre efendi insan zeki insan değildir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk aile yetiştirme tarzı bizi mahvetti (3. sayfa)
-
-
Sen sözlükten yorum okumuşsun, kızların efendi erkek yerine p tercihi başlığından okuyup okuyup fikir edinmişsin burada bunları bize anlatıyorsun. Winner erkek, fırlama erkektir ayağı.. Senin bu düşüncen entelektüel bir tartışma değil zaten. Kadınların özgüvenli erkek tercihi doğrudur, ancak bu it kopuk erkek istedikleri anlamına gelmiyor kendini belli dereceye kadar savunabilen ve dışa dönük, eğlenceli erkek tercih ediyorlar tüm mesele bu..
Ayrıca akranlar tarafından bully görme sebebini de, dışa dönük olmamak şeklinde yine yanlış biliyorsun. Gerektiği yerde gerektiği şekilde karşılık veren ancak dışa dönük olmayan insanlar da olabiliyor..
Özetle, Efendi ya da P şeklinde kavramlar yoktur.. ..
Ayrıca o tarz siteleri yasaklamak elzemdir, yaptılar da ama ne yazık ki sürdürebilecek basireti gösteremediler, sırf bunun için adam görevlendirip, domaininde o kelime geçen her platformu yasaklamak gerekiyor, yeni kurulacak olanlar dahil.. Ülkemizi o tarz siteler dejenere etti ve etmeye devam ediyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Aralık 2024; 20:42:38 >
-
her konunun ucunu kadınlara dayandırabilmeniz çok komik, erkek egonuz bu kadar kırılgan olmasa keşke
-
Bak bak bak hâlâ kesin bilgi vererek konuşuyor. Serseri erkeklere kızlar düşüyor gibi bir yorumum yok buna düşenler serseri kızlar oluyor zaten düzgün bir insanın bunlarla işi yok. Ama efendi ve malsan (gerizekalı IQ düşük) senin için bu hayat cehennemdir anladın mı arkadaş şimdi böyle bir insan IQ düşük olduğu için kendini ön plana atamaz gireceği ortam o laf ettiğin serserilerdir düşük profilli insanlardır onların içinde ezilip durursun konu dışına girip yorum yapıyorsun en azından açılan konulardan haberdar olman lazım.
Yasak konusunda dikkat et bir gün senin görüşüne uyan şeyi yasaklamasınlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O senin dediğin IQ ile alakalı değil bir kere. Ona sosyal zeka diyorlar. Yüksek IQ'lu insanlar o şekil olmaz.
Sen bunu sozluge bile yazsan, orada bile eksi sonsuza gidersin..
Sosyal ortamlarda, başkalarıyla iletişim kurabilmek ve mesela arkadaşlık yönetme yeteneği gibi şeyler, farklı beceri türüdür.
Bullying güc dengesizliginden kaynaklanır. Sözlükten öğrendigin sebeplerden kaynaklanmaz. Bullying görenin yüzde doksan fiziksel sorunu vardır. Sismandır, zayıftır, kısa boyludur, gözlüklüdür, dis teli takıyordur, fiziksel olarak hedeftir ve kendini savunamıyordur.
Çok konuşmamayla, efendi olmakla, saygılı edepli insan olmakla alakası yoktur. Bunu yanlış öğrenmişsin.
Oldukça entelektüel ve saygılı konuşurum ama 2 metre birini dayak komasına sokabilecek güce ve sportif geçmişe sahibim..
Efendi diye gelip bulaşsınlar mesela..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 21 Aralık 2024; 21:14:39 >
-
Ben forumun bu bölümünde yazarken, diğer üyelere, sadece seküler olduğum konusunda güvence verdim demokratik olduğumu hiç söylemedim ki.. Demokrasi, ayak takımının tiranlığıdır..
Benim görüşüme uyan şeyleri, yasaklayabiliyorsa yasaklarlar zaten..
-
Bu mal kavramına çok takmışsın, doğuştan bir zihinsel engeli yoksa insanların ortalama iq'su birbirine çok yakındır. Mal derken kastettiğin çekingen, sosyal becerisi zayıf , kadınlar karşısında nasıl davranamaycağını bilmeyen, özgüvensiz ve dolayısı ile iş yaşamı da başarısız kişilerden bahsediyorsun sanırım. Ortalama zekaya sahip bir insan , bu saydıklarımın hepsinden kurtulabilir. Sadece tembelliğini yenmesi ve hayata karşı bir motivasyonun ve sürekli çabalamak kendini geliştirmek için enerjin olması lazım. Asıl olay bu özellikleri kazanırken insanlara saygılı, kendini hem fiziksel hemde zihinsel olarak savunabilmen. Akabinde zaten özgüven, kariyerinde başarı, para, etrafında istemediğin kadar kadın otomatik olarak geliyor. Yoksa serseri cahil bir çocuk yetiştimek dünyanın en kolay işi. 3-5 tane çocuk yap, hepsini başıboş bırak, sokağa sal otomatik olarak 10 yaşına geldğinde hepsi serseri olacak. Ha bu durumda ülkenin sonu afganistan, suriye gibi olur
-
Her konunun ucu kadinlardadir zaten. Diger ucu da erkeklerde. Ibanmazsin insan turunun iki cinsiyeti var onlar da bu ikisi. Ortada anormal bir durum yok yani.
Verecegin cevabi da tahmin edebiliyorum bu arada...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu tanimlariniza hastayim. Serseri erkek, serseri kiz ahahah
Bak ben sana mevzuyu aciklayayim:
Sen nasil kadinlarda belirli fiziksel ozellikler ve davranislar ariyorsan, ki farkinda olsan da olmasan da ariyorsun, onlar da sende ariyor. Erkeklerden talep gordukleri yasta olup ellerinde cok secenegi olan kadinlar aynı elinde cok secenegi olan erkekler gibi davraniyor. Hepsi degil yani o şekilde davranmayi ahlaki olarak dogru bulanlar. Elindeki seceneklerin epeyce azaldigini fark ettigi o sihirli yasa geldikleri anda bir "efendi adam" bulup kendilerini ona yamiyorlar, yani ellerinden gelirse. Tabii gene hepsi degil ben genel icin konuşuyorum. Bu efendi adam da gene elinde daha iyi bir secenek olmadigi icin opup basina koyuyor. Ortadaki durum bu. Sen nasil kadinlar arasindan (elinden geliyorsa) begendiklerinle yatiyorsan kadinlar da begendikleri erkeklerle yatiyor.
Şimdi bu begenilme olayinda "efendi adamin" kritik hatasini acikliyorum: karsilarindaki kadini kaybetmekten korkmak. Korktugunuz zaman onlar bunu hissediyor ve size saygi duyamiyorlar. Bundan dolayi bir okulda veya sinifta birkaç kafinla iliski yasadiktan sonra butun diger kadinlarla da yasayabilmeye basliyor bazi erkekler; kadinlar baska kadinlarin begendigi veya en azindan begenecegini dusundugu erkekleri istiyor ve secenegi olan erkek "aman gitmesin" diye urkek.bir kedi gibi titremiyor. Bütün mevzu bu. Dunyanin duzeni, kadin erkek iliskilerinin perde arkasi bu. Hatta bu erkegin elinde yeterince seçenek oldugunda kadinlar baska kadinlarla olmalarina da tahammul ediyorlar yeter ki kendilerini birakmasinlar diye. Cok parasi olup karilarini surekli aldatan erkeklerin karilari beyin hasari almis da o yuzden fark edemiyor mu zannediyorsun yoksa?
Efendi, serseri, zeki, mal falan bunlar ikinci planda yani. Eğer kadinlarin istedigi bir şeyin varsa, bu yakisiklilik okur, para olur (zeka demeyecegim herkes sapyoseksuel olduğunu iddia ediyor ama ortalama zeka sapyo olsa ne olur olmasa ne olur), otorite olur, guc olur sen bunlara efendi adam olarak da serseri olarak da sahip olsan fark etmiyor. Serseri dedigin tipler sadece kadinlar gitmis mi kalmis mi umursamadigi icin kadinlari buga sokup elde ediyorlar eğer gercekten istenecek bir seyleri yoksa. Aynı ortamdan birkaç kadinla da takildiktan sonra kartopu etkisi yapiyor. Redpillci gerizekalilarin ayikladigi seksenlerle yirmilerle alakasi yok yani lisede univeristede sizlere kiz birakmayan o birkaç kisinin durmununun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
O saydiginiz ozellikler ya kisilik yapisindan ya da psikiyatrik sorunlardan kaynaklanir, zekadan kaynaklanmaz, bir cesit psikiyatrik problemdir, böyle şeyleri ilacla tedavi ediyorlar.. Kisiler, o durumları, kendi baslarina zeka gücü kullanarak yenemiyorlar. Bir adamın, bir kadından korkması ve onunla aşağılanırım korkusundan dolayı konuşamaması, zaten rasyonel bir korku değil.
Hayatta her zaman ve her yerde, birileri sizi eleştirmeye ya da aşağılamaya da çalışabilir zaten iyi olsanız bile böyle şeyler deneyenler çıkacaktır haddini bildirir geçersiniz.. Bu gibi şeyler korku yaratmamalı..
Bu saydıklarınız hep ekstrem durumlar yani. Bunların efendilikle, mallıkla, zeka düşüklüğüyle hiç ilgisi yoktur.
O eleman çok fazla sozluk okumuş, bu konularda doğru kaynakları okuması gerekiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Aralık 2024; 7:18:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazıda çok şeye katılıyorum ama efendi erkek diye bir şey yok hacım.
Herkes default olarak efendi ve saygılı olmak mecburiyetinde zaten. Bak bu forumda bile efendi değilsen ceza alıyorsun.. Tabii haksız uyarı puanları çok veriliyor ama normali budur..
Keko ve barzo olacak değiliz. Kadınlarla konuşabilmek ve gerektiği yerde, gerektiği şekilde kavgadan korkmamanın barzolukla da ilgisi yok zaten. Gençler için Barzo bir untermensch olmaya çalışmak bir hedef olmamalı.. Bu gibi barzo untermenschler zaten düzgün kadınları da elde edemezler. Barzo untermenschler yine kendileri gibi barzo ve unterfrau bulabilirler..
O unterfraular o untermenschlerin piyasası zaten. O piyasaya girmeye gerek yok.. Sırf kadın diye unterfrau avına çıkacağına ve barzo piyasasında rekabet edeceğine gidip eve şempanze alırsın aynı şey..
Bullying'e uğrayanlar kadın konusundan da farklı bir konu ama onun sebebini yukarda elemana anlattım zaten. Onun da efendilikle ilgisi yoktur, gençlik çağlarında, özellikle fiziksel sorunlardan kaynaklanıyor boy ya da kilo problemi başta gelir.. Boy konusunda yapacak bir şey yok ama kilo problemi için spor yapılabilir..
Bizim millet bilmediği konularda yazmayı çok seviyor yabancılarda genelde böyle değil. Adamlar biliyorlarsa konuşuyorlar bilmiyorlarsa susuyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Aralık 2024; 8:27:53 >
-
Burada son mesajlarda, konuyu kadınlara getiren bendim elbette fakat o eleman efendi erkek tabirini kullandı. Efendi erkek tabiri, sözlükçüler tarafından, Frauen elde etmede, başarısızlık kıstası olarak belirlenmiş. Yani eleman bu tabiri kullanınca, onun sözlük okuyucusu olduğunu anladığım için konu buraya geldi. Bundan feminizme ekmek çıkmaz zaten.. Feministler her konudan kendilerine ekmek çıkartmaya çalışıyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Aralık 2024; 8:34:25 > -
Ya onun ben de farkindayim bunların efendi dedigi zaten yere tukurmeyipmtespih sallamayan erkek oluyor, kastettikleri de kendileri ama yazdiklarindan pasif-agresiflik fiskiriyor, mahalle cocugunu tercih ederim ben pasif-agresif "erkege". Yoksa "ay acaba verir mi" diye uydu gibi kendisine zerre romantik alaka gostermeyen kadinlarin etrafinda donen bir meriç XY kromozomlarina sahip olsa ne olmasa ne...
Zaten kız ve kadınlar hangi erkekle romantik ilişki isterlerse, onları seçip gidip onlarla konuşuyorlar ve daha en başından amaç onlarla romantik ilişkiyi ilerletmek oluyor. Tip, para, elit olmak, zeki olmak, karizma olmak hepsinin bir ortalamasını alıyorlar ve o erkekten hoşlanıyorlar. Tüm ömrüm boyunca benim için hep böyle olmuştur. Önce kız bir şekilde konuşmaya başlamıştır sonra mevzu ilerlemiştir. Ben hiçbir kızın yanına gidip onlarla konuşmadım. Hep onlar benimle konuşmuştur. Yani meriçliğin çalışmama sebebi, en başından seçilmemiş olmaktır. Seçilmediysen oradan o ortamdan ekmek çıkmamış demektir..
Seni seçmeyen kadın, zaten seninle çok muhtemelen hiç muhatap bile olmaz. Meriçler bir şekilde gidip ya o kıza, ya o arkadaş çevresine, kendilerini bir şekilde yamıyorlar gibi bir durum söz konusu oluyor. Bazı kız ve kadınlar eğer ki kendilerine yakıştırabiliyorlarsa, böyle erkekleri de eğer menfaat ya da çıkar varsa kullanabiliyorlar da.
Özetle bu tarz olaylarda, sana yüz vermeyen kadınla konuşmaya çalışmayacaksın, meriç ve konuşarak kızları götürüyor olayı çok doğru sayılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Aralık 2024; 12:43:59 >
-
Mericlerin ilgisini ve sevgisini karşılığında hiçbir sey vermeden somurmek icin gerekli seyleri yapiyorlar. Kendini ABD gibi düşün, ayagina gelmis petrol memleketi beni somur diyor, reddeder misin?
Meriçler kendi kendilerine gelin güvey oldukları için bunların pek bir şey yapmalarına gerek kalmıyor. Toplu taşımada denk geliyorum mesela kadın-meriç çiftlerine, bazılarına çok uzuluyorum gidip "kardeş naparsan yap vermeyecek" demek istiyorum ama biliyorum ki anlamayacak.
Konu zaten efendilik falan değil, pasiflik. Bu ülkede kendini efendi görenlerin çoğunluğu ya ezik ya da pasif. Senin varoş diye nitelendirdiğin insanların cahil cesaretinin yarısı düzgün insanlarda olmadığı için birçok konuda geride kalıyoruz. Gel gelelim 22 senelik iktidarında sonucunda ise haydutluk yapanlar altına son model araba çekip lüks sitelerde yaşarken eğitimli ve düzgün insanlar ise sürünür duruma getirildi.
İstanbul'da sinek kaydı traşlı düzgün tipi olup da altında malum Alman üçlüsüne binen görmüyorum 10 senedir.
-
O pasifliğin, milletle muhatap olurken saygılı konuşmak ve yine herkesle muhatap olmak istememekle bir ilgisi yok.
Kavga dövüş diyorsan, gidersin boksa, ağzını burnunu dağıtırlar. Sonra dayak yiye yiye milleti dövmeyi de öğrenirsin ama şunu söyleyeyim, bu yetenek, kısa bir sürede bedavadan kazanılmıyor. Çok ciddi emek sarf etmeniz lazım, eğitim maçları yapmanız dövmeniz ve dövülmeniz ve acı çekmeniz gerekiyor.. Bunlar birkaç ay çalışmakla falan olmaz.
Olur diyenler yalan söylüyorlar, para kazanmak için beyaz yakalılara birkaç numara öğretiyorlar ve Boks dışında birkaç güreşimsi şey hariç, başka şeyler de genelde pratik eksikliği yüzünden bir şeye yaramaz. Döverim derken sokakta birilerinden sağlam dayak yersiniz..
Üstelik bunu sokakta insanlara karşı da kullanamazsınız. Sonucu mahkeme oluyor, ceza alıyorsunuz, sonra tazminat davasıyla karşı tarafın zararını bile size ödettiriyorlar. Yani bu isler sizin düşündüğünüz kadar kolay değil. Kekolar, barzolar bunları yapabiliyorlar çünkü onlar hayatları zaten bitik adamlar. Iceri girseler de koymaz onlara..
Keko gördüğünüz zaman bulaşmayacaksınız, hepsi zaten bıçak taşıyor, bıçağı çıkartıp delerler, direkt buz dolabına kaldırılırsınız, trafikte birisi size dikleniyorsa basıp gideceksiniz. Okulda bullyliyorlarsa başka çözüm yolları bulacaksınız, fiziğinizi düzelteceksiniz, gerekiyorsa okul değiştireceksiniz..
Aksi halde o kafayla çok zarar görürsünüz. Cezaevinde size neler yaparlar onları yazmayalım rahatsız edici mesaj diye bildirim gelebiliyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Aralık 2024; 13:11:52 >
-
Aynı şeyi söylüyorsun, kibar-eğitimli ve efendi tanımlı insanlara pasif-ezik diyorsunuz. Ülkenin sorunu bu.
Ülkeyi yönetsem, diğer örnek verdiğin kesimi kökten yok ederim.
Öncelik ilk okul, bu ülkenin ilkokulunda din dersleri kaldırılıp yerine genel kültür ve görgü kuralları dersi eklenecek.
Kaldırım da sağdan-soldan yürümeyi bilmeyen bir ülkenin, kibar insanlara ezik demesi kabul edilebilir bir durum değil.
-
Gerekirse, bulaşan falan olursa, ağız ve burunlarını da dağıtırız ama ben gerekmemesini umuyorum bu şiddet dürtülerine karşı geliyorum hep böyle filmlerdeki gibi olmuyor iste, 15 yıl önce dövdüğüm, eski evdeki, karşı apartmanda oturan adam yüzünden, yaşadığım şeyler dün gibi aklımda.. Detaya girmeyeceğim canavar sanabilirler..
Diğer elemana da verdiğim tavsiyeyi yine vereyim isiniz gücünüz memurluk falan değilse tipe odaklanın. Sakal bırakın..
Tip olarak ilkel olmakta bir sorun görmüyorum, fakat yine de kibar ve efendi olun.. Ben 10 senedir sakallıyım dövme hastalığım da var, body de çalıştım, 184 boy 100 kiloyum. caydırıcı görünüyorum. Caydırıcı gözükmeye çalışın, kibar olsanız da kimse bulaşmayacak ve kimseyi dövmenize gerek kalmayacak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Aralık 2024; 13:55:20 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X