Şimdi Ara

Türk aile yetiştirme tarzı bizi mahvetti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Meriçleri güzel kullanıyorlar gerçekten. Hatta ayak isleri bile yaptırırlar tam bir köleye çevirirler.. Yıllar önce ehliyet kursunda bizzat şahit olmuştum. Orada kızın biri, Meriç arkadaşa, çamurlu botlarını verdi ve yıkamaya gönderdi.. En ufak bir abartı ya da hayal ürünü bir şey yoktur.. Söylediğim olay gerçekleşti..    

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Aralık 2024; 13:58:52 >
  • Wrestle Mania kullanıcısına yanıt

Mal ve serseri tipler en tehlikelisidir, sadece kendini değil etrafınıda yakar. Sorun değil çocuğunu serseri olarak yetiştirebilirsin ama biraz büyüyüp kendini bulunca ne seni tanır nede bir başkasını, sonra hayırsız evlat bize bakmir, hastalandık bizi hastaneye götürmir, öldük cenazemize bile geimir diye hayıflanma.

• Cem kullanıcısına yanıt

Siddet kullanımının saygılı ve kibar davranmakla ne ilgisi var onu da anlayamadım gerçi. Belki adam Ted Bundy gibi Dahmer gibi falan bir şeydir ama saygılı efendi konuşuyordur, kafa zaten kırıktır, sonra iyice kırılır falan.. Kimin ne olduğu bir bakışta belli olmuyor..  

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Uç noktalarda gezersen anlayamaman normal.  

Acaba bunlari okuyup meric olduğunu kesfeden kimse var midir au an burada ahdhajsjajjs

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekonomik duruma bakılırsa dibin dibindeyiz . Bireysel olarak insanlar artık zor geçinir hale gelmiş . Durumlar ülkenin zaten daha da kötüye saracağını işaret ederken . Böyle bir coğrafya ya ÇOCUK olduren hastaneler ile dolu bu topraklar da baba olmak ? Bunjee jumpıng yaptım ,yamaç paraşutu yaptım , Hakkarıde serbest tekli kano yaptım o azgın sularda vs bunları demek amacım heyecan verici spor a cesaretim her zaman var ama çocuk yapmaya ? Uzak kalsın bu topraklarda o UMUT gitti . Hayatımızı bizden zaten çalmışlar . Bari bekar olarak kendi hayallerımı gerçekleştırıp defolup gitmeyi tercih ederim bu ülkeden. 2 yeğenım var ben onlar için endişeleniyorum . Bi de ben çocuk yapsam bak Ülke özetleri zaten yorumda :D Daha ne diyeyim. Psikolojik , ekonomik , her şekilde çökmüşüz ...

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Güldürdün kardeşim. Şu anda 30 yaş ve üzeri olan kitle bu yöntemle büyütüldü. Hepsi işyerinde daha baskın karakter varsa ona itaat ediyor. Yanlışına bile kimse yanlış diyemiyor. RTE gibi baskın figürlere biat edip, itaat etme kültürü ile büyüyorlar. Büyüdüklerinde senden daha güçlü karakter karşılarına çıktığı an, senin herseyin onlara yanlış gelecek ve o daha güçlü, paralı adama biat eder hale gelecekler.

Bu biatçı kültürün çocukları ise Z kuşağı oldu şimdi. Onlarda tam tersi başrol çocuk olarak büyüyorlar. Bizim millet ortasını, doğrusunu bulmayı beceremiyor maalesef.

Çocuğa hed höd bağırmak, sürekli azarlayıp kızmak da yanlış. Yaptığı hataya bile afferim oğlum sen doğrusunu bilirsin demekte yanlış. İkisininde yanlış olduğunu öğrenemedi bizim millet. Kendisi düzgün yetiştirilmemiş bir neslin, çocuklarını düzgün yetiştirilebilmesini beklemesin kimse. Aşırı özgüven patlaması, şımartılmış çocuk görünce doğru eğitim sistemi dayak, bağırmak olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abd de 20+ yaş çalışmayan evladı yaka paça tutup köpek yavrusu gibi evden atıyorlar kendi hayatına bak,benmi seni besleyicem diye milyonlarca 18-25 yaş homeless dolu

şu batıyıda jon jon görenlere hastayım türkler çok daha yufka yürekli bu konuda fazla evlatçı şımartıyor özelikle erkek çocukları, gay liğin bile bundan arttığını düşünüyorum erkek, savaşçı, mücadeleci olmaktan bir haberler her bir şeyi ağızlarına hazır bekliyorlar utanmasalar gerdeğe bile ailesinin sokmasını bekleyen şımarık dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2024; 16:44:24 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Çamurlu karı botu yıkayıp, alfa olduğunu zannederken, Meriç olduğunu öğrenmek şeklinde sözlük başlığı hak eden bir konu...

• Çok güzel konu , süt çocugu yetiştirirseniz o çocuk hayatı boyunca ezilir. Dişarisi kurtlar sofrası

• gorkem0707 kullanıcısına yanıt

Türkiye, parası olana güzel ülke. Paran varsa her şeyi yapabilirsin.

Parası olmayan da artık Meriç mi olur, çamurlu bot mu yıkar, yoksa untermensch liselere gidip, sanayi takımından ayak takımı bully arkadaşlar mı bulur, onu bilemeyiz, parası olanın hem kendisi hem yedi sülalesi kral gibi yaşıyor.

Avrupa'da kemiklerin donar mesela, paran varsa iste paraşütünü de yap (ben de yaptım), jumping de yap, evlen, çocuk doğurt, koleje gönder, merso al, krallar gibi yaşa..

Avrupa'ya gidip de ne olacak? Soğuk, buz gibi, doğru düzgün güneş yok bir şey yok işte bir yılbaşı manzarası izlersin sonra soğuktan sub zero'ya dönüşürsün..

Bekar olmanın tek iyi yanı kimseye hesap vermek mecburiyetinde değilsin kafana göre yaşarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Aralık 2024; 17:17:4 >
  • Bireysel silahlanmayı bu yüzden savunuyorum. Angut gibi davarın teki geliyor sonra, efendi masum kanun çiğnemeyen adamı tekme tokat dövüyor, ama garibanın gücü yetmiyor ki, karşılık versin. Yediği dayakla kalıyor. Bireysel silahlanma kas gücü olan ile olmayanı eşitler. Bireysel silahlanmanın olduğu yerde, birine dokunmak göt ister. Gel gör ki Türkiye'de yasak. Neymiş efendim suç artarmış. Ulan dingil, birini öldürmeyi kafaya koymuş olan adam kaçak silah almaktan mı korkacak. Olan kanunu çiğnemeyen masum vatandaşa oluyor.

Erkek gibi silahımızla gezmeyeceksek sokayım öyle erkekliğe! Şuna bak kendimizi bırak ailemizi bile koruyamıyoruz.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt
    rahat hazır ol da çekiyor musun?? töbe estf.

• Beykoz Sekoyası kullanıcısına yanıt
    Kardeş oradaki mevzu cinayeti planlayan adami alikoymak degil sinirlenen, cinnet geçiren falan adami alikoymak. Şimdi cinnet gecirdigin ama belinde silah olan senaryoyla olmayan senaryoyu kafanda mukayese et ve bana soyle: hangi senaryonun cinayetle bitme ihtimali daha yüksek?

• Beykoz Sekoyası kullanıcısına yanıt

Sana silah verseler, seni döven adamı vurur musun? Ağır tahrik indirimi bile verseler en az 7 - 10 sene yatarın olur.. Düşün en iyi ihtimalle 7 sene yatacaksın.. Orada 1 gün 10 gün gibi gelir zaten..   

Forumlarda yazanlar bence gerçek hayattan kopuk olarak yazıyorlar. Yani klavyeden yazmak ve action yapmak kolay geldiği için hayal dünyasından yazıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Aralık 2024; 19:30:2 >

sapık mısın olm bırak peşimi :D senin gibi aşağılık kompleksi olan biriyle ikili bir tartışmaya girmeyeceğim istediğin gibi zırvalayabilirsin

• aysozdemirx kullanıcısına yanıt

Aynen aynen.

ABD'de bazı eyaletlerde, stand your ground diye bir şey var, bu bayağı detaylı bir kanun, uzun uzun anlatamayacağım ama isteyen bulup okusun, kabaca yani özetle şöyle bir şey, Yetişkinsin ve akıl hastası değilsin, silah alabiliyorsun ve taşıyabiliyorsun. Eğer biri sana saldırırsa, fazla orantılı olmasına gerek yok, adamı vuruyorsun ve ceza almıyorsun. Mesela birisi sana sopayla saldırdı, silahla vurabilirsin, ya da yumrukla saldırdı, yine vurabilirsin. Tabii yine de mahkemeye çıkartıyorlar ve haksız bulunma riskin de var, yani her ülkede o dediğin şey, fazla önemsenmiyor. Yani katliam yaparlarmış falan, evet yapabilirler ama kişinin de kendini savunması bir anayasal hak olarak değerlendiriliyor o eyaletlerde.

Ayrıca bir yumruk bile bir insanı öldürebilir, örnekleri çok. Birileri sana saldırdığı zaman, kendini savunmak için o kişiyi öldürme hakkın olmalı şeklinde düşünen hukuk sistemleri de var yani. Elemanın istediği şey, tamamen haksız sayılmaz. Fakat bireysel silahlanma yanında, stand your ground da isteyecek. Bu olmadıktan sonra birini vurduğun an untermenschlerle birlikte en iyi ihtimal 7 yıl falan yatıyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Aralık 2024; 21:32:6 >

Ya adam evde karisini vuruyor mesela, silah olmasa vuramaz. Bu tip olaylar bir anlik ofkeyle oluyor. Bir anlik ofke silahla adami katil eder ama salliyorum yumrukla katil etmez, yani cogunlukla. Ne demek istedigimi anliyorsun sen zaten.

Devlet vergi alir karsiliginda vatandasina hizmet verir. Bu hizmetlerin arasinda koruma da vardir.

Karisini bicakla da oldurur hocam kadin erkekten cok gucsuz zaten.. Silaha gerek yok ki..

Polis gelene kadar zaten adami delerler polis anlik olaylarda koruyamiyor 

Ben sadece ev savunmasi icin bulundurma ruhsatli cz 75b sahibiyim bir de tufek var ama tufek evin icinde kullanilmaz tabanca kullanirim yine de hirsiz bile girse vurmak istemem rahatim yerinde yani rahat evimden cikip ugrasamam mahkemeyle cezaeviyle.. Dusuk zekali antisosyaller yapiyorlar ama ben yapmam untermenschler birbirlerini oldursunler kafa goz yarsinlar istiyorlarsa hehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Aralık 2024; 23:49:31 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.