slm arkadaşlar ben turk net kullanıyorum sürekli kesilip duruyo modemin ışıkları yanmasına rağmen nete gıremıyorum çoğu zman bazende modem kendini kapatıp açıyorr..modemi güncelledim yine değişmedi airtes rt-204
Kabloları ve Spliter i kontrol etmeni öneririm,
Hayatımızın en büyük hatasını Türknet'e geçerek yaptık sanırım. Mayıs ayından beri kullanıyorum günde en az 2-3 defa kopma oluyor. Bütün kobloları spliter'ı aklınıza gelicek her şeyi yaptım hala aynı 1 saat içinde 4 defa bağlantım koptu.Yetkilileri aradığımda yapabileceğimiz bir şey yok hattınızı kontrol edin diyorlar.4 sene boyunca TTNET kullandım böyle bir durumla karşılaşmadım.Sürekli bağlantı kopuyor.En iyisi yarın bir dilekçe yazıp kapattırmak olucak.
ben daha geceli 1 ay falan oldun beğenmediğimiz için taşıma yapabiliyormuyuzz kapatma parası falan ödeniyormu
Bilmiyorum dostum babam ilgileniyor.Dilekçe yazıp yollamış bugün 48 saat içinde bilgi vericeklermiş.
senelerdir adsl kullanıyorum bağlantı kopması sorunuyla ilk defa turk.net ile tanıştım.
henüz bir hafta oldu ama çileden çıktım diyebilirim. ayda 60 lira gibi bir bütçeye ne önerirsiniz?
Bende de var aynı sorun.
İşini bilen bir müşteri hizmetleri temsilcisi ile konuştum.
Benim bulunduğum yerde kendi alt yapılarını değilde Türk telekom alt yapısından hizmet veriyorlar. Türk Telekom ise bildiğimiz gibi kendi dışındaki şirketlere en rezil portlarını veriyor.
Bu portlara çok fazla yoğunluk oluşunca kopmalar başlıyor. Türknet tamamen kendi alt yapısını kullanmaya başlamadığı sürece bu kopmalardan kurtuluş yok.