Şimdi Ara

Türk Oyun sektörü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben şunu çok merak ettim tamam güzel hep 2. dünya savaşını oynadık sonra döndük bir daha oynadık sonra modern savaşlarda gene amerikan askeri olduk ve tekrar tekrar 2. dünya savaşına döndük benim anlayamadığım türkiyede oyun sektörü denen bir şey yokmuda biz ÇANAKKALE savaşını oynayamıyoruz veya türk askeri olamıyoruz bence bunun üzerinde düşünülmeli

• quote:

Orjinalden alıntı: thecommander

türkiyede oyun sektörü denen bir şey yokmuda

Evet yok ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 21 Nisan 2009; 21:49:36 >
  • çok güzel olurduda kim yapıcak
  • eğer türkiyede oyun sektörü olsaydı emin ol ilk düşünecekleri şey bu olurdu
  • Yatırım yok ki sektör oluşsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: otobar

Yatırım yok ki sektör oluşsun

evet katılıyorum yatırım yokki hep şu korsan cd ler yüzünden
  • Oyun sektörü türkiyede tanınmayan birşey XD oyun sektörü yokki..Saçma başlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'de oyun sektörünün niçin gelişmediği belli.

1-Çalışıcak yazılımcı az.
    2-Oyun sektörüne para yatırcak firma yok.
    3-Oyun çıkarırsak orijinal mi korsan mı alınır, satar mıyız satamaz mıyız derdine girecek firma yok.

Bu ülkede oyun sektörü sadece editlenip yeni bir oyunmuş gibi halka sunulan oyunlarla geçinir.
    Pusu vb. oyunlarla falan tam girdik dedik oyun sektörüne ama malesef.
  • maalesef arkadaşlar fakat hükümran senfoniden umutluyum isteyenler araştırabilir güzel oyun olucak gibi duruyor
  • aslın da gerçekten türk bir oyun çıksa bence bi çok korsancı bende dahil orjinal alır en azında denenir
  • OGZ(oyungezer)' in nisan saysınıda bu konuyla ilgili güzel bir dosya konusu var. Gerçek anlamında oyun pazarı olmasa da ufak titreşimler var, özellikle ODTÜ-Atom' da güzel işler yapılıyor.
  • Film sektörü korsan kaybettiğini reklamlardan kazanmaya çalışıyor. Yerli oyunların kat edicekleri mesafe çok. Her yerde korsan var önemli olan bizim yabancı firmalar tarafından tanınmamamız.
  • arkadaşım ülkemizin her sektörü geliştide bir oyun mu gelişmedi ? oyundan daha önemli şeylerin gelişmesi gerek bence...
  • inan bak güzel bişeye deginmişsin gerci oynayanlar türk amerikan fark etmıo ama senden kaçmaamiş bn yeniyim forumda aranızda program yazmayı bilen varsa oda bu savşları türk askerleriyle yapsınn gercii o yunlar çıksada sadce türkiyede oynanır dünyanın türkiyenn zaferlerini oyanmazlarr
  • Eğer çanakkale savaşını yaparlarsa tek isteğim " Karaktere 100 can falan verilmesi ve amerika ve diğerlerinin 5 dk' da bir vurulup öleceğini görmesidir" Amerikalılar görsün savaş nasıl oluyor öyle CoD dal allahım dal Eğer yaparlarsa o savaşların ne kadar kanlı olduğunu havada çarpışan mermiler olacak derecede yoğun bir ortamda olduğunu da çok iyi bir şekilde yansıtmalarını isterim
  • bizim yaptığımız bir oyun projesi var ama amatör grupları toplamaya çalışmama rağmen herkes kendi grubunun başarısını düşünüyor..
  • Türk oyun sektörünü önümüzdeki 50 yıl boyuncada göremezsiniz. 50 yıl diyorum çünkü 50 yıldan sonrasını bende göremeyeceğim
    Benim tek temennim şuan çıkan oyunlara Türkçe dil seçeneğinin eklenmesi ...
  • Yahu yapsalar şöyle Atatürk'üm 3 boyutlu halini falan üstüne Çanakkale savaşı offf arka planda 'da çanakkale marşı off anam off işte fıstık gibi oyun olcak ama yok. Bu ülkede böyle yöneticiler olursa biraz zor. Başbakan başbakan değil ki işi gücü siyaset.Onun ben ta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovboy0095

Yahu yapsalar şöyle Atatürk'üm 3 boyutlu halini falan üstüne Çanakkale savaşı offf arka planda 'da çanakkale marşı off anam off işte fıstık gibi oyun olcak ama yok. Bu ülkede böyle yöneticiler olursa biraz zor. Başbakan başbakan değil ki işi gücü siyaset.Onun ben ta...

Dostum biraz yavaş git bence uyarı falan alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovboy0095

Yahu yapsalar şöyle Atatürk'üm 3 boyutlu halini falan üstüne Çanakkale savaşı offf arka planda 'da çanakkale marşı off anam off işte fıstık gibi oyun olcak ama yok. Bu ülkede böyle yöneticiler olursa biraz zor. Başbakan başbakan değil ki işi gücü siyaset.Onun ben ta...

adamlar zararına oyun mu yapıcaklar? o kadar masrafa girecekler sadece türkler alacak ki bunun orjinal olup olmayacağı da tartışılır..ayrıca çanakkale cephesi konu alınırsa tek çeşit silah ve 10-15 dk sürecek bi oyun olur ki süreyi daha da uzatmak için sıhhiyeci olman lazım..kurtuluş savaşı konu alınırsa belki daha fazla süre olur ama o da 2-3 saati geçmez..mantıklı düşünün biraz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.