Şimdi Ara

Türk Telekom Hız kısıtlaması(8 AY SONRA SORUN ÇÖZÜLDÜ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
0
Favori
6.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rezillik bunların yaptığı şuan maç izleyemiyorum mesela bu hızlarla ve çok sinir bozuyor kahrolsun telekom
  • benimki franfurt seçilincede aynı hızı gösteriyor ama gerçek hız daha düşük of ya çözümü ne bunun port değiştirmekse bir an önce portun değişilmesi için gerekenleri yapacağım
  • benim sorun vpn ilede düzelmiyor insafsızlar porta başka kullanıcılarıda bağlamışlar kesin ondan kaynaklı benim sorun
  • arkadaşlar hem twitter hem de çağrı merkeziyle konuşmam sonuç verdi ve hızım tekrar yükseldi. ama bu durumda olan herkesin muhakkak btk ve ulaştırma bakanlığına bimer aracılığıyla şikeyette bulunması gerek. eğer bir tek bana olduysa şanssızlık denir. ama çoğu kişinin başına geliyorsa burda bir durum vardır. uzun zamandır türk telekomu takip ediyorum. bence sistemde bir kod konulmuş ve abonelerin belli bir kısmı her ay değişmek koşuluyla bu belirlenen grubun hızları düşürülüyor. lütfen şikayet etmekten korkmayın. ya bana ne yaa derseniz türk telekom aynı düzenbazlığa devam eder.
    not: 16 mbps hızın tamamına sahip olacağım diye bir şey yok ben şu anda 10 mbps hız alıyorum ama 8 mbps olduğunda 5 mbps alabiliyorum. sonuçta hattımdan dolayı en fazla 15 alabilirim. ülkemde hala türk telekom bir tekel ona rakip çıkamadı bir türlü...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yeterince şikayet ettim fakat modem değerleride normal gözükmesine rağmen bu kısıtlama yapılıyor o yüzden 1 hafta içinde iptal edip tamamen kurtulacağız bu türk telekomdan oh be
  • 50mbit kullanıyorum şuan bendede aynı sorun var bgun oglen 12 den ıtıbaren hızım 3 mbit i geçmiyor upload hızım normal defalarca ttnet i aradım bir çözüm bulamadılar sadece arıza kaydı brakmamı sağlıyorlar bu nedir ya yeter her ay 150 tl para verıoz karsılıgı bu mu
  • maalesef sadece şikayet edebiliriz. en azından bu durumun haber edilmesini sağlayalım. türk telekomda çağrı merkezini arayınca suçu sizdeki altyapıya atacak ama kesinlikle altyapıyla ilgili değil. bu türk telekomun hırsızlığı. zaten bir firmanın başında TÜRK kelimesi geçiyorsa korkar olduum. kesin beni çok pis öpecek diyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH yonetimi bununla ilgili bir ana sayfa haberi yapacak mi? en azından forumda birçok kişinin haberi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasıtlı yapıldığı açık.. hız kısıtlaması sebebiyle aradığım müşteri hizmetleri sorunu bağlantı kopma olarak algılamış nasıl oluyorsa.. her aramamda hızla alakalı olduğunu söylememe rağmen kayıt oluşturuyoruz deyip 48 saat inceleme süreleri var diyorlar.. böyle saçma sapan şeylerle zaman çalıyorlar hizmet anlayışı ortada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therockk24 -- 3 Aralık 2016; 22:6:11 >
  • Türk Telekom Hız kısıtlaması(8 AY SONRA SORUN ÇÖZÜLDÜ)
    hat değerleri
    Türk Telekom Hız kısıtlaması(8 AY SONRA SORUN ÇÖZÜLDÜ)
    ttelekom test
    my speed

vpn açınca

şu anda iyi donma olmuyor fakat ayın 20 sonra

görüldüğü gibi 0,5 Mbps 2 Mbps arasında çıkıyorve Akk geçmesem bile

• arkadaş saat 18:00'den beri pingim +300. bu nedir ya?
  • Arkadaslar bende 3 gun once dsmart yalin adsl 16mbit 50gb baglattim 3 gundur internet bi yavasliyor bir sure sonra hizlaniyor tekrar bir sure sonnra yavasliyor bu boyle devam ediyor 3 gundur herkesde olan bir sorunmu yoksa sadece bende olan birseymi yardimci olun ona gore yarin kapattircam yasal cayma suresi dolmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

hocam bende her gün oluyor 1 yıldır farkettim bu sorunu kaç defa gittim sürekli adamların geldiği vakit düzeliyor yani hep öğlen 12 de geliyolar sorun yok diyorlar ondan sonra pingim çok yüksekken geldiler yazın hava sıcak olduğu için oynayabilir cevabini verdiler ben daha napıcam bilmiyorum hepsi başından savar gibi cevap veriyor yokmu şu rizede adam akıllı bi tt çalışanı

benim de 3-4 ay boyunca her gün böyle. ilk defa dün çıldırdı böyle, 350 değilde 150 falan oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

hocam bende her gün oluyor 1 yıldır farkettim bu sorunu kaç defa gittim sürekli adamların geldiği vakit düzeliyor yani hep öğlen 12 de geliyolar sorun yok diyorlar ondan sonra pingim çok yüksekken geldiler yazın hava sıcak olduğu için oynayabilir cevabini verdiler ben daha napıcam bilmiyorum hepsi başından savar gibi cevap veriyor yokmu şu rizede adam akıllı bi tt çalışanı

benim de 3-4 ay boyunca her gün böyle. ilk defa dün çıldırdı böyle, 350 değilde 150 falan oluyordu.

Hocam tracert yaptığınızda mı pingi o şekilde görüyorsunuz?
    Eğer öyleyse tracert yaptığınız sunucu adresini bana da verirseniz ben de deneyeceğim.

• ÜMİT_19 Ü kullanıcısına yanıt
    sanırım bu sorun genel ama herksete yok sanırım artık nasıl ayarlıyorlarsa. Yinede birçok kişi bu sorunu yaşıyor başka firmaya geçerseniz sorun düzelebilir ama santral kaynaklıysa yine yapılır bu durumu ancak türk telekom kısıtlama yapmayarak giderebilir.Parasını ödediğimiz internete nasıl kısıtlama yaparsın yahu !

Not:Son 2 gündür kısıtlama yapılmıyor bana şikayetlerim mi sonuç verdi veya telekom kısmadımı bilmiyorum ama ne olursa olsun türk telekomu iptal ettireceğim !
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    şikayet edeceğiz sürekli sürekli ! Yoksa bunlar gerçektende son 1 yıldır hergün kısıtlama yaparlarmış aldıkları para haram olsun zaten öyle Allah bilir. Yukarıdaki bir mesajda söylenilen gibi ayın 20 sinden sonra da yapıyor olabilirler bekleyip göreceğiz ama kısıtlamayı sürekli yaptıkları kesin bu türk telekomun işine akıl ermez çözümde farklı iss lere geçmek sanırım. Buarada türknette böyle bir kısıtlama olduğunu duymadım herhalde yok orada zaten adamlar taahhütsüz veriyor en kısa sürede türknet yolu gözüktü
  • cagriyil C kullanıcısına yanıt
    slither.io sitesinde lagsız oyun oynayamıyorum mesela sizde girermisiniz nasıl durum ? 2 yıl önce böyle bir problem yoktu akıyordu oyun ama şimdi son 1 yıldır lagsız oynayamıyorum santraldeki portlarda kesin birşey oldu değiştiremiyoruzda
  • Bu konu hakkında bir konu açmıştım. Genel bir çalışma söz konusu olabilir. Yıl başında bomba patlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuna152

slither.io sitesinde lagsız oyun oynayamıyorum mesela sizde girermisiniz nasıl durum ? 2 yıl önce böyle bir problem yoktu akıyordu oyun ama şimdi son 1 yıldır lagsız oynayamıyorum santraldeki portlarda kesin birşey oldu değiştiremiyoruzda

tracert sonucum:

• Arkadaşlar Frankfurt'tan bir server seçip test yaptım az önce. 24mbps paketindeyim. Sizce değerler nasıl?

http://www.speedtest.net/my-result/5850961620
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.