Şimdi Ara

Türk Telekom Hız kısıtlaması(8 AY SONRA SORUN ÇÖZÜLDÜ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
6.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

hocam kötü bence türk telekom alan diğer arkadaşlarda paylaşsınlar ona göre karar veririz

Hocam sizin değerler nasıl çıkıyor peki?

Birde herkes yurt dışındaki hızlarda sorun olduğunu söylemişti, o anlamda pek anormal gelmedi bana. Yoksa tabiki daha iyi olması lazım download hızının.
  • quote:

benimkiler sendende kötü frankfurta test yaptım ordada 10mbit ping ise 248 yaziyordu

Peki benim seçtiğim serverla aynı mı?
    Frankfurt ile başlayan 5-6 tane server vardı orda.
    50mbps almanıza rağmen öyle çıkması epey sıkıntılı, benimki görece iyi. Tabiki normal şartlarda en azından 21-22 olması lazım yurt dışındada.
  • frankfurttan speedtest yapınca 71 ping çıktı iyi galiba bu değer ama yinede küçük online oyunlarda bile lag olabiliyor
  • quote:

hocam gece 12 den sonra test yapınca 45-47 mbit cıkıyor ne 20 si yurt dışı olduğu için sorun oluyor diye bir şey yok olsa her zaman olur ya kısıtlama var yada başka bir şey

20 derken kendi hızım için söylemiştim, sizinki için değil. Elbette sorundan kastım kısıtlama. Yalnız benim yurt içi değerlerde sıkıntı yok yani onu demek istedim. TT Avrupa'da test yaptığımda 23.5mbps download hızı ve 6ms ping alıyorum, üstelik gece falan değil yoğun saatlerde. 2 saat önce test yaptığımda da o değerler yine iyiydi, Frankfurt'ta buraya kopyaladığım şekildeydi zaten.
  • şimdide 67 çıktı başka bir ispde
  • cagriyil C kullanıcısına yanıt
    genelde kaç çıkıyor frankfurta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuna152

şimdide 67 çıktı başka bir ispde

neyde 67 çıktı anlamadım hocam, resimse yazıyla açıklarmısınız?
  • frankfurta 67 ping çıktı hocam
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    sürekli şikayet edin şuan için yapabileceğimiz bu
  • GooglePlay den hiçbirşey indiremiyorum 1-2 mb indiriyor o sonra takılıp kalıyor. Hay ben bu ttnet in
  • realceday R kullanıcısına yanıt
    vpn denediniz mi ?
  • Sabahtan beri VPN dahil herşeyi denedim. Yurtiçi bağlantılar sorunsuz yurtdışı hızım en fazla 3 mbit.
  • realceday R kullanıcısına yanıt
    kasıtlı kısıtlıyorlar btk ya bildirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuna152

frankfurta 67 ping çıktı hocam

Hangi Frankfurt, benim yaptığım serverla aynı mı?
    speedtestte 9-10 tane Frankfurt çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagriyil -- 5 Aralık 2016; 2:18:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

arkadaşlar bir tek ben farkettim sanıyordum 1-2 ay önce bu konuyla ilgili konu açmıştım ve geçen ay hızım 16 olmasına rağmen bu ay başı yine 8mbps'e düşürmüşler. airties modemi olanların arayüzünde ne kadar hız aldığı ve ne kadar hız alabileceği yazıyor. lütfen hızında düşme olanlar bimer-btk-internet ortamlarında şikayetlerini yapsın. belli ki bunu turk telekıom bilinçli yapıyor hem downloadı kısıyor hem uploadıkısıyor. burda art niyet var. herkes şikayet ederse ilgili kurumlar inceler. lütfen çekinmeyin yazın bu kurumlara...

benimde geçen ay 8 mbite düşürmüşler ,hemen şikayet yazdım ve 1 gün sonra cevap gelmiş
    baktım yeniden 16 mbite yükseltmişler
    yani birileri sürekli oynuyor ama nedendir ,niyedir bilemiyoruz
    çalışan sorunsuz hatlarla niye oynarlar aklım almıyor

• Türk Telekom Hız kısıtlaması(8 AY SONRA SORUN ÇÖZÜLDÜ)
    benim test
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

arkadaşlar bir tek ben farkettim sanıyordum 1-2 ay önce bu konuyla ilgili konu açmıştım ve geçen ay hızım 16 olmasına rağmen bu ay başı yine 8mbps'e düşürmüşler. airties modemi olanların arayüzünde ne kadar hız aldığı ve ne kadar hız alabileceği yazıyor. lütfen hızında düşme olanlar bimer-btk-internet ortamlarında şikayetlerini yapsın. belli ki bunu turk telekıom bilinçli yapıyor hem downloadı kısıyor hem uploadıkısıyor. burda art niyet var. herkes şikayet ederse ilgili kurumlar inceler. lütfen çekinmeyin yazın bu kurumlara...

benimde geçen ay 8 mbite düşürmüşler ,hemen şikayet yazdım ve 1 gün sonra cevap gelmiş
    baktım yeniden 16 mbite yükseltmişler
    yani birileri sürekli oynuyor ama nedendir ,niyedir bilemiyoruz
    çalışan sorunsuz hatlarla niye oynarlar aklım almıyor

hızın düştüğünü nasıl tespit ettiniz acaba?

• Şimdi de TT Avrupa'dan test yapınca değerler berbat. Ping 75ms download hızı da 23-24 olması gerekirken 18 lerde. İşin garibi Frankfurt'tan test yaptığımda değerler daha iyi çıkıyor :)
    speedtest yada youtube dışında nereden sağlıklı hız testi yapılır?
  • quote:

türkiyedeki en düşük ping sizde heralde hocam vdsl mi fiber mi ? fiberse zaten sorun olmaması lazım

Hocam paket adi fibernet ama vdsl yani saha dolabina kadar fiber geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum kullanım sürem boyunca 4 kere banlandım ve dördü de ttnet'e hakaret ettiğim gerekçesiyle. Allah belasını versin böyle şirketin.

Şu taahhüt bir bitsin de bir gün daha kullanan adam değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.